Aktív témák
-
Gallaxis
tag
válasz Cs.Orsolya #1489 üzenetére
Én azért is vagyok előnyben mert egy blogot olvastam el.
Viszont a hozzászólásokból, viszontválaszokból is lehet olvasni.Gallaxis
-
Gallaxis
tag
válasz venember83 #1492 üzenetére
Persze vannak hibáim a helyesírás terén.
Rendre kihagyom a pszichológia szóból a "C" betűt.
Erre az sem lehet mentség, hogy a bill. kiosztása francia és vakon gépelek!Gallaxis
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ma esti filmajánló: pszichopaták előnyben, de Morgan Freeman mindig kifog rajtuk!
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Ősember
őstag
válasz Cs.Orsolya #1496 üzenetére
figyellek...
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Ősember #1495 üzenetére
Tudatosan tettem fel ezt a kérdést. A személyes kapcsolati építésben egy jól bevált gyakorlat. Ettől a kérdéstől nem szokták azonnal megkérdezni, hogy "Te pszichológus vagy?"...
Ajjaj, most lebuktam...
[ Szerkesztve ]
-
Ősember
őstag
válasz Cs.Orsolya #1488 üzenetére
most már biztos... te egy droid vagy ne vedd sértésnek
"Ebben a kérdésben nincs semmi indiszkréció, mégis érdeklődő, és lényegre törő, annyi személyességet, és annyi távolságtartást tesz lehetővé, ami még a másiknak is kényelmes."
- lehet, hogy üldözési mániám van, de ahogy jellemzed azt az egy kérdést ugy tünik nekem, mintha tudatosan ezt a kérdést akartad volna feltenni, mert ez már egy jol bevált gyakorlat. olyan, mint a pszichologia______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Foglalt név #1493 üzenetére
Akkor Kalandor igazán előkelő!
Hova lettek Kalandor írásai????
-
Foglalt név
addikt
válasz Cs.Orsolya #1491 üzenetére
De még előkelőbb, ha Tőled idéznek
-
venember83
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #1491 üzenetére
Hát jó, engedékeny leszek, de csak mert szépen kértek.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz venember83 #1490 üzenetére
Ady, Pillinszky is mindig hosszúval írta. Engedd meg neki az archaikusságot! Végül is, mégis csak Miszter, és nyakkendős! Klasszikusoktól idézni meg legtöbbször elegáns!
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Ősember #1486 üzenetére
Nem, Kedves! Megpróbáltam ember módjára kérdezni... Ha pszichológusként kérdeztem volna, mást kérdezek. Ebben a kérdésben nincs semmi indiszkréció, mégis érdeklődő, és lényegre törő, annyi személyességet, és annyi távolságtartást tesz lehetővé, ami még a másiknak is kényelmes. Ha pszichológus kérdezési technikával élnék, azt hiszem, a hallgatás volna a legjobb válasz...
-
Gallaxis
tag
válasz Cs.Orsolya #1485 üzenetére
Mindíg a cél határozza meg az eszközt!
Ez attól függ, mik azok a motivációk amelyek közelebb hozhanak két embert egymáshoz. Gondolom -én - egy átlagos fórumozó vagyok aki sokmindent tanulhat a hozzászólásokban "elrejtett" mondanivaló(k)ból és pl. mint Te szintén ugyanet megteheted.
Te még ráadásul helyzeti előnybe is vagy.Gallaxis
-
Ősember
őstag
válasz Cs.Orsolya #1485 üzenetére
Mit érdemes tudni Rólad?
ez olyan beteges kérdés olyan, mintha csalnál. nem tudsz magadtol rájönni, igy megkérdezed mástol a helyes választ, hogy aztán azt mondhassad, amit hallani akar. ez is a pszichologia része?
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Gallaxis
tag
válasz Cs.Orsolya #1483 üzenetére
Ezeket kérdeztem én is!
Mégis -úgy érzem -már sokat tudok rólad!
Egy topikból, ill. a hozzászólásokból fantázia nélkül is sokminden kiderül.
A jellemrajz kiteljesedik az olvasóban (már akiben), -talán Te ebből semmit nem veszel észre.
Minden csak pszihológia!Gallaxis
-
Gallaxis
tag
válasz Cs.Orsolya #1480 üzenetére
Nos, akkor ime:
-Kedvenc dalom nincs! Van kedvenc zeneszerzőm: Chopin.
Különben minden dal ami temperamentumos, muzikális...
-Filmek közül szeretem természetfilmeket, rajzfilmeket, -két kedvenc sorozatom A
Szökés és az NCIS.
-Szabadidős elfoglaltság: játék minden mennyiségben, motorozás, terrrmészetjárás,
rádiózás (amatőr!), fotózás, elektronika, hogy csak némi ízelítőt adjak...
-Ami legjobban feldühít az, az emberek egymás iránti érzéketlensége,
-Kedvenc édességem a mogyoróscsoki.
-A jövőképem utópisztikus...
Azt hiszem ennyi volt...Gallaxis
-
Gallaxis
tag
válasz Cs.Orsolya #1480 üzenetére
Hűűűhaaa!
Teljessen igazad van, mi pardonu!
"Ledarálom" ezt amivel időre készen kell lennem: visszakeresem azt a hozzászólást, és
válaszolni fogok[ Szerkesztve ]
Gallaxis
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Gallaxis #1478 üzenetére
Még nem kaptam meg a válaszokat a sportra, szabadidőre, édességre, filmekre, dühre, stb.-re vonatkozóan. Én pl. nem tudok Rólad semmit. Ez nem igazán illő dolog egy hölggyel szemben. A férfinak illene előbb bemutatkoznia... Hm?
-
Gallaxis
tag
válasz Cs.Orsolya #1475 üzenetére
Értettem én!
Szóval nálam nincs hullámhegy és hullámvölgy semmilyen téren.
Anno, amikor még jógáztam ezt megtanúltam!
Persze ez nem azt jelenti, hogy ha eljön a "mindent bele" nincsenek fluktációk!Gallaxis
-
Sipi
addikt
válasz Cs.Orsolya #1475 üzenetére
...de frappáns válasz a cégemeletes akksiutazóra.
Sipi
Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
Gallaxis
tag
-
Ivan15
senior tag
válasz Cs.Orsolya #1470 üzenetére
irtam egyet a stroke-os blogodba is, az úgy jó? Nem akarok hülyeséget terjeszteni azzal kapcsolatban pláne nem
"de eleve gonoszság, vagy elemi gonoszság nem létezik" ez igy van, ha továbbgondoljuk elemi jóság/jóindulat sincs, ugyanaz a közeg határozza meg ezeket a formákat is, mint amiket irtál
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
Neked eszembe jutott még a minap valami:
Minél inkább megismered az embereket, annál inkább rájössz, hogy nincs olyan, hogy gonosz ember. Olyan van, hogy tudatlan, tévedésektől, félelmektől, irigységtől és féltékenységtől vezérelt, vagy becstelen, ami mind gonosz tetteket szül valahol, de eleve gonoszság, vagy elemi gonoszság nem létezik. Az emberi hülyeség pedig szintén a fenti fárrásokból fakad, bár, én ezért a környezetet, a nevelő közeget, a reagáló rendszert sokkal inkább felelősnek tartom, mint az egyént magát. Ha valakit nem tanítanak meg gondolkodni, és nem kényszerítenek rá problémamegoldásra, az sosem fogja használni a képességeit. És eleve hülye ember nincs. Vannak fogyatékkal élők, de ők sem ostobák. Néha többet értenek a lényegből, mint azok, akiknek az elméjét teleszemetelte a világ számtalan felesleges információval..."Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Gallaxis
tag
Nem tudom mire célzol de eszem ágában sincs erőlködni.
Van egy álltalam optimálisnak tartott "koncepció" és mindíg ahhoz tartom magamat.
Minden téren rengeteg lehetőség...
Így azután a fizikai, szellemi, érzelmi folyamatok a "koordináta rendszeremben"
egy egyenes vonalat (jel)képeznek!Gallaxis
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Gallaxis
tag
válasz Cs.Orsolya #1465 üzenetére
Köszi Kedves,...-van ebben a mondatban egy kis....
Nem szoktam álmodozni, Jó éjt!Gallaxis
-
Sipi
addikt
válasz Cs.Orsolya #1459 üzenetére
S ebben mi a furcsa? (A nem(ek) furcsa eloszlásától eltekintve.) Biztosan van valami a levegőben. A hhidegen kívül. Én pl. már szinte érzem az orgonám illatát. (Ezt sajna, vele még nem beszéltem meg, de majd noszogatom.)
Sipi
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ma nagyon fegyelmezett leszek, és 23h nulla-nullakor szépen kikapcsolom a gépet, és újra fegyelmezett és normális életet fogok élni.
-
Gallaxis
tag
válasz Cs.Orsolya #1461 üzenetére
Humorba pácolva?
A kollegina megértette, hogy roppant fontos dolgokról van szó.
Különben jött a vőlegénye és készülnek haza.
Megcsinálta a maga feladatát! (de elviszi a gépét!).
Még vagyunk páran, lelkesek, de csak vészvilágítás van.
Bár ami azt illeti az éjszakai három órai alvás kezdi éreztetni hatását.Gallaxis
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Gallaxis #1460 üzenetére
És most a kollegina miattam nem tud dolgozni? Szerinted elbírja ezt a tudatot az én felelősségérzetem? Azt akarod, hogy így felemésszem magamat a bűntudatban, hogy így miattam nem tudja valaki teljesíteni a kötelességét a cégért, a hazáért, a világbékéért?!
[ Szerkesztve ]
-
Gallaxis
tag
válasz Cs.Orsolya #1459 üzenetére
Na, eloroztam egy pillanatra a kolegina laptopját!
A vitorlázógépet csak akkor szeretem ha van rajta min. kettő darab motor!
A lógás számomra ismeretlen fogalom.
Meghívás randira??? Oh!Gallaxis
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Gallaxis #1458 üzenetére
Te egy ilyen business man vagy, aki ilyenkor is az irodában lóg, és leszalad a 3-dikra aksiért, vagy szünetmentes tápért, és vitorlázó repülőzik, meg van vagy egy medencéje, vagy éjszakai belógási engedélye valami fürdőbe?
Vénember: Nem csak a topik furcsa, hanem hogy ma este már a 2. nem-randi randi meghívást kapom.
-
Gallaxis
tag
válasz Cs.Orsolya #1456 üzenetére
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni!!!
Nem csípem a heliköptert csak a merevszárnyú madarakat!
Közben elment az áram és az akku alacsony töltöttségi szintet jelez.
Leszaladok a 3. emeletre egy pótaksiért vagy szünetmentesért.
A nyakkendőm meg beleért a kecsöpbe!
Ja az még kimaradt az előző hszek-ből, hogy sziklamászó berendezésein nincsnek
viszont a fürdőruha elkél(ne).
Akkor nyakkendő le, nyúlcipő fel!venember83: láttam már furcsább topikot is sőt, furcsább ííírásokat is!
[ Szerkesztve ]
Gallaxis
-
Gallaxis
tag
válasz Cs.Orsolya #1454 üzenetére
Hát ajánlat lett volna pl. városnézés a magasból (jegy sem kellett volna hozzá) .
[ Szerkesztve ]
Gallaxis
-
Gallaxis
tag
válasz Cs.Orsolya #1452 üzenetére
A hazamenetelt illetően csak rákérdeztem!
Este 11 óra után nem kapsz kimenőt?
Hmmm...azt nem vitatom, hogy nagykislány vagy
Meg ilyesmik...
Akkor más programajánlattal nem állok eléd!Gallaxis
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Gallaxis #1451 üzenetére
Mrs. Limusi-val megyek haza? Vagy mi van?
Kaja mindegy. Mindenhol találok olyat, amit nem eszek meg.A hazamenetel időpontja miért fontos? 11-ig van kimenőm. Tovább nem érek rá. A maradékot majd elrendezem magam. Nagykislány vagyok. Önálló. Meg ilyesmik.
-
Gallaxis
tag
válasz Cs.Orsolya #1450 üzenetére
A zene ok, Belga sör nincs csak Ir, a kajáról nem nyilatkoztál...
És arról sem, hogy ha kedden vagy szombaton jönnél aznap vagy másnap óhajtod a hazamenetelt
Limusineval[ Szerkesztve ]
Gallaxis
-
Gallaxis
tag
válasz Cs.Orsolya #1448 üzenetére
Valamiről mindíg lemaradsz mert gyakran elcsalingázol.
Sajnos bélyeggyüjteményem az nincs, de ha megsúgod, hogy mi érdekel
Tudok jó pár kellemes kiskocsmát Budán csak a zenét illetően kell eldönteni hová térhet be az ember egy pofa sörre, tatárbifsztekes pirítósra stb.
Igénybejelentés?Gallaxis
-
Gallaxis
tag
válasz Cs.Orsolya #1444 üzenetére
Nincs is messze tőlem, csak át kellett volna gyalogolnom a hídon.
Volt sör is meg kakaó?Gallaxis
-
Gallaxis
tag
válasz Cs.Orsolya #1440 üzenetére
Orsi!
Te is voltál azon a teadélutánon?
Ha én ezt tudom...[ Szerkesztve ]
Gallaxis
-
ladybug
őstag
Szintén.
Óvónő.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
tbs
addikt
Hihetetlen, de értem a "tréfát". Észrengés - alapmű...
-
Cs.Orsolya
senior tag
Most rájöttem valamire:
Az első borg Jean Piaget volt!Kár, hogy ezen valószínűleg megint csak én röhögök...
TBS, Ladybug:
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz venember83 #1438 üzenetére
Rendszer van benne. Még nem pontosan leírható, de észlelhető. Egyre többször fordul elő velem ilyesmi, és egészen bitztosan van benne rendszer. csak mivel olyan síkokon zajlik ez, ami nem kifejezetten logikai struktúrákat követ, így keresem az analógiás érzeteket, amelyekkel pontosabban megragadható, leírható lenne a dolog. a hullámok szuperpozíciója pl. egy ilyen próbálkozás. Attól még, hogy a kifutás nem bejósolható, követ ismétlődő mintázatokat minden tett követmezménye. Azt hiszem, a bejósolhatóság azért nem áll még össze, mert mások tettei, és itt és most jelenleg nem ismert emberek sorsvonala számomra ismeretlenül csatlakozik a rendszerbe. Kívül kellene helyezkednem ahhoz, hogy kívülrl rálássak magamra, és a hozzám kapcsolódó hálózatra. Ezt a kívülállóságot elérni meg művészet...
-
venember83
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #1428 üzenetére
De nem tudod mit okoznak a tetteid, mikor végrehajtod őket, ezért jövőbeli következményei szvsz véletlennek minősülnek, hisz változóak s nem követnek egy adott rendszert.
-
Kazimír
őstag
válasz Cs.Orsolya #1436 üzenetére
Viszont jól illik a bonyolult gondolatmenetbe egy ilyen szó, az már biztos
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ez benne a csavar!
Kazimír: nincs jelentősége, mi volt konkrétan. A superpozíció egy analógia volt, egy lehetséges magyarázat egy jelenségre. Az is lehet, hogy a találkozási pontok nem szuperpozíciók. Csak merengtem.
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #1425 üzenetére
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Kazimír
őstag
válasz Cs.Orsolya #1431 üzenetére
Káosz elmélet és sorszerűség vegyítve?
Publikus, hogy mi történt tegnap?A szuperpozíciónak továbbra sincs valóságban is a érzékelhető végkimenetele.
-
Ivan15
senior tag
egyébként a cim alapján arra gondoltam, hogy tényleg magadról fogsz irni. Ezek csak idézetek, rólad csak közvetve árul el egy keveset. Lehet jobb lenne egy olyan a cim hogy: kedvenc idézeteim stb. Abszolut tisztelettel, minden bántás nélkül
-
Ivan15
senior tag
a szuperpoziciót még úgy ahogy az ok, szóval az a véletlen, amiről a felismerés során nem szándékosan tudomást szerzünk, aztán ha beépitjük és tudatosan használjuk, akkor mint hullám továbbsodor minket egy másik irány felé, ahol nem tudjuk, hogy mi vár minket. Ha jól értem...
de ez a hét fátyol dolog inkább költői mint realitás. Persze te is valahogy úgy kezdted, hogy: Az igazi nőt.....
Ezek szerint a nők többsége nem igazi csak ezt jegyeztem meg -
Cs.Orsolya
senior tag
A szuperpozíciót nem érted, vagy az írásban írtakat? Valahogy nekem most bekavart a tartalom, és a reagálás kódja...
Ja, és nagyon tetszik az a mondat: "ha majd megismered az embereket, jobban, akkor rájössz, hogy sokan mennyire egyszerűek és borzasztóan buták". Ezen így nagyon-nagyon nevettem!
Kazimír: Ha a fejedre esik a virágcserép, akkor is sok esemény keltett hulámm hozott össze benneteket, a fejed és a cserép találkozását. Ha visszavezetnénk időben ezt a láncolatot, kiderülhetne akár az is, hogy az egész mögött egy olyan tetted áll, amiről nem is gondoltad volna, hogy a végzetedet okozza. Vannak ilyen filmek, amelyek ezt a problematikát piszkálgatják. De teljesen mindegy. Néha túl sok véletlennek kellene történnie ahhoz, hogy az a valószínűség alapján véletlen legyen. S tegnap nagyon durván futottak össze bizonyos szálak...
[ Szerkesztve ]
-
Kazimír
őstag
flame
Ha a ffejedre esik egy virágcserép (vagy legyen valami kevésbé kemény), abban hol a szükségszerűség, vagy pláne a globális összhang?A szuperpozíciónak nincs végkimenetele. Szerintem.
-
Ivan15
senior tag
Én ezt az egészet nem értem
Olyan naivnak tűnik, és ha majd megismered az embereket, jobban, akkor rájössz, hogy sokan mennyire egyszerűek és borzasztóan buták. És ez főleg a nőkre vonatkozik. Borzasztóan buta nők vannak, buták, rosszindulatúak, sötétek... méghogy 7 réteg van a szemükben. Az egészet csak azért találják ki, hogy jobban kihasználják a férfi kollégáikat, akiket alapból hülyének, unintelligensnek, és alacsonyabb rendűnek tartanak
De most viccet félretéve: férfiban nem láttam még olyan bunkó és buta embereket, mint nőkből. Ezek a nők -akikről irok- egyszerűen sötétek mint az éjszaka. -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz venember83 #1426 üzenetére
Nincsenek véletlenek az én világomban. Szükségszerűség, és jól tervezett globális összhang van. Vagy vedd úgy, hogy a múlt tettei keltette hullámok gyűrűznek át a teljes rendszeen, és bizonyos pillanatokban ezen gyűrűk szuperponálnak, míg mások kioltják egymást. A véletlen a szuperpozíció, ahol találkozunk azokkal, ahova a hullámok vittek minket...
-
Sipi
addikt
válasz venember83 #1426 üzenetére
Tévedsz, kezd korán lenni.
Sipi
-
venember83
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #1425 üzenetére
Rengeteg véletlen eshet meg az ember életében, tehát belegondolva a véletleneknek marha nagy esélyük van megtörténni. Illetve nem egy bizonyos véletlennek, hanem úgy általában egy akármilyen véletlennek. Na mindegy, nem filózok, nem megy az nekem, főleg ilyen későn.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Megvolt ma az első dob órám. Lelkesedtünk egymásért a dobos sráccal. Nincsenek véletlenek, és hihetetlen, hogy a sorsszálak hogyan futnak egy találkozási pontba, hogy elvezessék oda a feleket! Nagyon durva...
Egy mai találkozáshoz:
Az is hihetetlen, hogy vannak emberek, akik úgy felerősítik az intuitív képességeimet, és az érzelmi világomat, hogy így összezavarodok a jelenlétükben, és más dimenzóban kezdek működni. Csak ebben a dimenzióban még gyakorlatlan vagyok... Néha nagyon nehéz a logikai és racionális síkról azonnal átkapcsolni az intuitív, érzékelési síkra, s onnan venni az üzeneteket, és relevenaciát adni nekik. De eddig még nem tévedtem, ha hallgattam rájuk... Hmm.[ Szerkesztve ]
-
ham_
tag
Két jazz-zenész beszélget:
-Képzeld, megvettem az új lemezedet.
-Ahaa, szóval te voltál...
-
Gallaxis
tag
Sehol...senki...
Gallaxis
-
Gallaxis
tag
Mi ez a hirtelen nagy csend?
>Hol vagytok Ti régi játszótársak?<Gallaxis
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Eastman #1420 üzenetére
Szeretem Kenneth Branagh rendezte Shakespeare feldolgozásokat.
Jó volna, ha az éet pont ilyen gyorsan, és könnyedén lerendezné az összes ügyet, ami gubanc adódik a kapcsolatokban. De ehhez azt hiszem, kellenének olyan szövetségek, amelyek ezekben a darabokban köttetnek. Ma már nincsen szövetség még a barátok között sem. Vajon miért?
[ 14100 megjelenés ] Uhh!
[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
"Fenséged drága volna mindennapi használatra."
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #1417 üzenetére
Köszi, nézem.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Eastman #1415 üzenetére
Én nem tudom mi vagyok, de az nagyon! Majd besorolnak mások. Úgyis mgteszik rendszeresen. De valahogy mindig kilóg a lóláb... a számból...
Ha már a flörtölésnél, szívügyeknél tartunk, és igazi művészi szintű idealizált szerelmi ügyekről van szó, igazán kiművelt lelki realitással:
Most kezdődik a Sok hűhó semmiért, igazi shakespeari remekmű, szintén remek feldolgozással...[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
válasz Feketelyuk #1413 üzenetére
...jelenleg is dolgozol a válaszon?
Orsolya, Kedves! ...én menthetetlenül idealista vagyok. Ennyire már biztosan ismer.
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Feketelyuk #1413 üzenetére
Tanulni sosem késő! Hálás köszönet!
-
Feketelyuk
tag
válasz Cs.Orsolya #1400 üzenetére
Ha nem késő, holnap kimerítő választ adok!
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Eastman #1410 üzenetére
Rendben, nem szégyellem magam. Nem is volt szándékomban...
Mivel a szexuális viselkedésünk nem ösztönös, hanem tanulandó, és állandóan fejlesztendő dolog, azért szerintem sokat kell beszélni róla. Mind tárgyilagosan, mind romantikusan, mind szavak nélkül. gyönyörű szavakkal, érzésekkel, és néha cudar testies realitásában, mindazzal, amivel együtt jár: nedvek, szagok, perverzitás, gyermekáldás, és abortusz. Ez az alap, a fizikai realitás. Amíg ezen nem lépünk túl, nem lehet magasabb szintekre emelni sem lélektanilag, sem szellemileg. Az a baj, hogy rossz síkokon, rossz megközelítéssel, rossz időzítéssel kezeljük ezt a problémát, ezért van a világban annyi tévedés, és ostobaság ezzel kapcsolatban - is.
Maga, vagy én már nyugodtan emelhetjük ezt a támát olyan színtre, ahogyan a jazz zenészek a zenélés művészetét...;o)"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
rarri
senior tag
válasz Eastman #1407 üzenetére
Tudom hogy semmi közöm hozzá, de mért baj az, ha Orsit a romantikán kívűl a szexualitás anatómiája is érdekli, és ezt a legtermészetesebb módon teszi. Téged is érdekel a nők teste mint örömforrás. Az, hogy ő nem azt mutatja amit a vele kapcsolatba kerülők elvárnak, hanem ami ő, az szerintem becsülendő, és értékes dolog. Ha te csak a romantikáról szeretnél vele beszélgetni, azt kedvesen hozzád méltóan tedd kérlek, hisz ez az erősséged. Ugye?
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #1408 üzenetére
Semmiképpen ne szégyellje magát!
Ön nem tudhatta, hogy én éppen mit gondolok, milyen élmények értek és én sem tudhattam, hogy Önnek éppen mi jár a fejében, mi foglalkoztatja. Ne felejtsük el, hogy ez nem személyes találkozás. Itt nem látjuk a másik gesztusait, nincs testbeszéd. A szex engem is nagyon foglalkoztat - sőt ilyen részletességgel - de igyekszem inkább megélni mint kielemezni. A nagy része egyébként megfogalmazhatatlan.https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Feketelyuk
tag
Ki így, ki úgy próbálja feldolgozni sikerélményét vagy kudarcát.
Rámenőség és alázat időnként ütik egymást. -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Eastman #1407 üzenetére
Tiszteletben tartottam a választását. De most én vagyok zavarban. Mit kezdjek most ezzel?
Szembesített azzal, hogy ami nekem halálosan természetes kérdés, másnak nem az. S nem tudom, hogy most a szexualitással kapcsolatos problémák a mai hétköznapjainkban minek köszönhető, az én hozzállásomnak, vagy az alant felsorolt verzióknak... Szóval, mit tegyek most? Szégyelljem magamat, hogy nekem ez természetes? Vagy szégyelljem magamat azért, mert tapintatlan voltam? Sajnálom!Nekem mindig tárgyilagosság az alap. Minthogy, nem flörtölni járok ide. Bár, ha az is keveredik a dologba, akkor kellemesebbé teszi a hangulatot...
Beszéljünk a jazzről. Bár, elvarázsolás terén azt hiszem, kudarcot vallottam...
[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #1405 üzenetére
OK, akkor analizálok én. Olvassunk vissza együtt. ...mint egy regényt.
Induljunk a finom zenétől és attól, hogy megörültem annak, hogy hosszú idő után végre találkoztam egy nővel aki szereti a jazz-t. Joe Pass-nál tartunk, ami a legbelső belső ládikám tartalma.Amit nem tudhatott, hogy az egész hétvégém nőkről, a kedvességről és az udvariasságról szólt. Vasárnap este benézek Önhöz - mint szoktam - és az első kör után kapok egy olyan kérdést amire nem lehet válaszolni. "Mit gondol a női ejakulációról?"
Hát hogyhogy mit gondolok? --> ...mit... <-- Azt gondolom, hogy rossz volt a felvezetés és a kérdés. Mi lehet erre a válasz?- Van.
- Nincs.
- Törekszem rá.
- "Nagyonnagykanvagyokésperszehogyvankicsilány...
...gyerecsakelegyszerhozzámésmajdjólmegtudod!" + nyóóóc szmájli.
- #1396 und "Könyvtároslány"...választottam.
Tárgyilagosság és tényszerűség akkor van, ha már ugyanarról beszélünk. I think...
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz Crystalheart #1404 üzenetére
Szia !
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Eastman #1403 üzenetére
Nem fogom analizélni. De abban van valami érdekes mégis, hogy egy ilyen kérdés a hüvelygombás reflexet váltja ki. Meg abban is, hogy ha ebben valaki megpróbál tárgyilagos és tényszerű maradni, és nem sütögeti a szemét, mint egy szűz lány, akkor máris kiesett a pixiséből.30-on túl, és a szakmám mellett már nem állna jól nekem, ha ezzel túl gyorsan zavarba hoznának. valahol orvos vagyok, és ez ezzel jár...
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #1402 üzenetére
Két dolog ami ledobja nálam a láncot. Az "Apu, Buksi kiszökött!" és a "...most már nyugodtan beszélgethetünk a hüvelygombáról." Az utóbbi élményt éltem át újra a kérdést olvasva. Egy férfinek pl. az a reklám nagyon nem jó! Analizáljon Kedves! A pszichológusom nyugdíjba ment.
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Eastman #1401 üzenetére
Az említett referenciák nem értenek hozzá, mint kiderült...
A Szex és New York szakoktató filmsorozat ebben csak a tényekre mutatott rá, az anatómiáját már kifelejtették. Talán majd a Gray's Anatomy-ban...?Visszaevezhetünk a kifinomult lélektani és szellemi síkokra.
Ezen meg én nevettem fel. "flörtölni jöttem"..
[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #1400 üzenetére
Ha nem is zavarba, de eléggé meglepődtem. Flörtölni jöttem és nagyon nem számítottam a kérdésre. A biztos válaszért google, fiúbarátok esetleg a témát érintő pornóvideók kikockázva. A tapasztalataimat nem szóban szoktam hölgyekkel megosztani. Cosmopolitan nem írta még meg?
Aktív témák
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest