- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
morcosharcos #18 üzenetére
Értem az érveket, de én meg full depis vagyok, ha a délutánból elveszik azt az 1 óra világosságot. Az emberek munkába járásakor begyűjtött félórányi fotontöbblet biztos hasznosul valamilyen formában, de bőven ellentartanak ennek az előnynek: mintha mindegyikőjük egészségtudatos, természetben minél több időt töltő dolgozó lenne. Nem, az átlagember megy az árral, bent van, azt csinálja amit a többi, elvan a legolcsóbb, hideg fényű, villogó kinai fosLED-del, etc. Nincs perdöntő érv, mindkét embertípusból van, vagyis "van". Hiányolom, hogy ne birkaüzemmódban szavazzanak, érezzenek ebben sem az emberek, hanem saját benyomásaik, testi-szellemi óráik szerint, de még ez is megugorhatatlannak bizonyul - innentől kezdve ha valamire támaszkodni lehet, azok az állatok, azokat nem lehet elhülyíteni semmivel, de azok is a télit szeretik a cikk szerint, úgyhogy jöjjön a depi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Holnap hajnalban, azaz március 31-én 2:00-kor kell az órákat 1 órával előre, 3:00 órára állítani.Egy órával kevesebbet...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Energiaital topic
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest