- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Brutális felvétel
-
HartgeH3-2.8
addikt
Akkor egy kis Pénteki gyakorlás
-
HartgeH3-2.8
addikt
Valami egység valóban nem lehetett a 3nap között lényegében mindenki "mást" kapott eltérő napokon
Én azzal jártam jól hogy pénteken voltam és nem volt tömeg.Ezáltal simán bejutottan szinte 3perc alatt..
Azért a pénteki Fuel Girls bemelegítés sem volt rosszÖhhm
[link](Késő délutáni második Drift bemelegítésen volt egy másik konferansz nem tudom a nevét állítólag ilyen versenyeket szokott levezetni.Nagyon komoly volt a figura
)
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
dízelracer #29 üzenetére
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
dízelracer #21 üzenetére
Azért grat a komoly képekhez szerintem vannak nagyon jók benne
Én most voltam elsőre ugye csecsemőnek is minden vicc új..de asszem következőre veszek valami komolyabb fotó masinát..
A látványért megéri..
Respect
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nissan SkyLine
[link] -
HartgeH3-2.8
addikt
Caterham
[link] -
HartgeH3-2.8
addikt
Köszönöm és remélem hasznos számotokra ez kis cikk
Szeretném egyben a hostess lányoknak is köszönetem kifejezni tényleg nagyon aranyosak voltak.A nem tökéletes képekért elnézést egy kis Sony DSC S600 volt a társam aminek tudása nem éppen mondható komolynak, de jövőre szeretnék egy komolyabb géppel menni
Képek ha szeretnétek lesznek még..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- 3D nyomtatás
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- DOTA 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest