- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #8 üzenetére
Ezzel a felnivel nagyon gány szegény skyline... Itt a környéken mászkál egy fekete seat leon cupra ilyen felnikkel. Azon üt!
-
dízelracer
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #22 üzenetére
Én egy olcsó kicsi CASIO EX-Z100 géppel voltam. Lehet ezzel sokkal jobb minőségű tűéles fotókat is csinálni csak én olyat nem tudok.
#19: Szerintem magasan ő volt ma a leghelyesebb hostess lány: [link] + [link]. Beszélgettünk pár percet. Az alapján egy nyitott, közvetlen, kedves lánynak tűnt. Elmondta, hogy reggel óta ott kell felváltva pózolnia egy másik csajjal. Elég megeröltető késő délután is mindenkinek sugárzó mosollyal pózolni. Meg van pár bunkó aki a közös fotózkodás ürügyén letaperolja... De azért eljön jövőre is. Remélem majd akkor is összefutok vele.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #7 üzenetére
Ezt az idén tervezik forgalomba hozni Mo-n, nyár tájékán, 8 milliós alapárral, és terveznek indítani saját versenysorozatot is, ha jól rémlik. Egyébként meg fáj a szívem, hogy kihagytam a kiállítást
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest