Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: A sor végén
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aytukabozs
üzenetére
Szia!
Sajnos a képet nem tudom megnézni (eléggé korlátozottak a lehetőségeim nap közben).
Viszont ha szöveges módon berakod a scatter komplett tartalmát - remélem nem az újab fajta 7,5kB-os... -, akkor azt elég gyorsan át lehet alakítani emészthető formára. (Az egyszerűbb scatter-t az MTKDroidTools 2.4.8b-vel javaslom elkészíteni)elég az itt látható memoria kezdőpontokat és hosszakat bemásolnom a flashtoolba, ez helytálló infó?
Nem tudom, nem ellenőriztem még, hogy melyiket kell beírni.ill. az SPFT indításakor egy preloader sor nekem már alapból ki volt töltve, azt simán módsíthatom, töröljem ki azt a sort, vagy nincs jelentősége melyiket csinálom
Asszem' nem egészen értem ezt a kérdést.
Mit szeretnél módosítani vagy törölni?
Ha readback-et csinálsz, akkor mindegy milyen scatter-t adsz a flashtool-nak, nem azokat az értékeket fogja használni, hanem amit te megadtál.
A scatter a tényleges felíráshoz kell, nem a readback-hez.A cwm-mel kapcsolatban nem tudok 100%-ban igent mondani. Lehet igen is, meg nem is. Vannak olyan kínai gyártók (kb. az összes, ide értve a Lenovo-t, THL-t is), akik figyelmeztetés nélkül módosítanak hardvert, és egy addig régebbi működő CWM egy újabb kiadáson már nem működik). Tehát próbálkozni lehet, csak nem garantált a siker.
Új hozzászólás Aktív témák
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sorozatok
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő