- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
roseane2004
csendes tag
válasz
roseane2004 #397 üzenetére
Sziasztok, ismet itt:
A honor 3c-m, egyik naprol a masikra a custom romos androidom toredezett lett, ,,google play aruhaz, galeria...sajnos leallt,, es nem lehetett semmit csinalni, cwm 5.5 volt recoverykent ami not mount minden..sptools format auto.. itt tartok..Sajnos nincs mentesem, unbrick se megy.
b108-b111 stock rom felflashelnem.. de mire lemegy a 100% kiirja checksum hiba.Valakinek otlet?:/
Koszonom elore is! -
rin33
senior tag
SP Flash Tool readback-kel ki lehet menteni a system.img-t úgy hogy azt ki lehesssen csomagolni, mint bármely stock firmware-ben lévőt? Ha csak a system-et akarom kiolvasni akkor hogy kell a start adress-t és a lenght-t megadni?
-
rin33
senior tag
Sziasztok, ha van pl. egy mt6752-es telefon amihez nincs semmilyen rom akkor jó lesz egy másik mt6752-es teló scatter file-ja readback-hez?
-
peposz
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, gyári rom lementésével kapcsolatban. Van egy Asus Zenfone 2-esem (ZE500KL-Qualcomm) és a jelenlegi rendszert (Lollipop - 5.0.2) akarom lementeni. A bejegyzésben is olvastam, hogy általában root joggal, cwm-el meg is lehet oldani. A kérdésem az lenne, megoldható-e a rendszer mentése után mindkettőt letörölve az eredeti állapotokat visszaállítani? (nincs root, alapértelmezett recovery menü)
Van-e valami módszer ezzel kapcsolatban hogy downgrade esetén a saját backupomat tegyem vissza? (gyári minőségben)Válaszotokat előre is köszönöm.
-
crazyman1
újonc
Egy Lenovo Vibe S1-en (s1a40) próbáltam flash_tool-lal recovery-t módosítani, azóta nem indul el a telo
Sajnos mentés nem volt, próbáltam teljes gyári romot flashelni, semmi változás...
Többféle rom verzióval, többféle flashtoollal is próbáltam. A download hiba nélkül lemegy, csak nem indul továbbra sem...
Mit ronthatok el? -
rugalmas
csendes tag
Köszönöm a gyors választ!
Be kell valljam annyira kezdő vok fórumozásban,h eddig csak olvastam,és nem frissítettem rá az ablakra,úgyhogy most láttam meg,h írtál
A mentést még nem raktam fel sehova vártam a reakciót,így legalább nem kell feltennem az összeset csak amit írtál.Holnap meglesz és küldöm a linket is. -
válasz
rugalmas #403 üzenetére
1, Helyes, hogy készítettél mentést!
2, Az a806-ot telecseszték minden nyamvadékkal, ez miatt olyan, mintha root lenne, oszt' mégse'...én is szenvedtem vele, de végülis insecure kernellel kipucoltam szegénykét...
3, Ha valaki megnézné nekem az SPFT-s mentésemet - egy link mindenképp kell hozzá, no meg elsődlegesen csak a boot, recovery, system partíciókat kellene megnézni. Az nvram-ot ne oszd meg. Ha az előbb említett 3 szakasz jó, akkor vélhetően a többit is jól mentetted.A boot és recovery hex editorban ha !ANDROID-dal kezdődik, akkor az már félsiker.
A system.img-t meg linux alatt lehet csatolni, és ha jó lett a mentés, akkor minden további nálkül meg lehet nézni a tartalmát. -
rugalmas
csendes tag
Helló!
Segítséget szeretnék kérni.
SPFT vel csináltam egy mentést egy Lenovo a806-ról.A scatter-t MTK droidtools-al generáltam,ezzel nem tudtam backup-olni,mert nem tudja ROOT-olni (fura,olyan mintha rootolva lenne félig-meddig,mert a /system olvasható,de nem írható,de mégsem tudja rootolni az MTK DT).
Ha valaki megnézné nekem az SPFT-s mentésemet,hogy jó lehet-e,azt megköszönném.HEX editorral,és nézőkével megnéztem,de én hülye vagyok hozzá,sajna,nem tom mit kell nézni.Előre is köszi!
-
válasz
Térközjelző #401 üzenetére
Az első fontos dolog, hogy az a P1 Qualcomm alapú, ami pedig az itteni leírást illeti az kifejezetten MTK alapú telefonokhoz van.
Qualcomm megoldást még nem használtam, lévén (eddig) csak MTK alapú telefonom volt. A qualcomm nekem idegen pálya... bár létezik egy rawcopy megoldás, de még sosem használtam. -
Térközjelző
csendes tag
Szia Kdeves Cappa72!
Most érkezett egy Lenovo P1 c58 a postástól. Napi hasztnálatra jó lesz, nembaj ha nem megy a B20. Wifi OK, SIMet még nem raktam bele. Szeretném lementeni, de nem mutat semmit a program. Még nincs tapasztalatom, merre induljak?
Ha sikerült lementeni, akkor ezt szeretném ráfabrikálni:Jelenleg már tud magyarul, de nem tudom hogy a Play, és levelezés menne- e rajt. Kínai micsodák szerencsére nincsenek rajta.
A program ezt írja ki:
Hardware : Qualcomm
Model : Lenovo P1c58
Build number : VIBEUI_V3.1_1627_5.195.1_ST_P1c58
Build date UTC : 20160627-120105
Android v : 6.0.1
Baseband v: 1-00142-M8936FAAAANUZM-1.61261.1
Kernel v : 3.10.49-perf-g732db54 (buildslave@xmws56) (gcc version 4.9.x-google 20140827 (prerelease) (GCC) ) #1 SMP Mon Jun 27 20:00:47 CST 2016--->>> Connect to device <<<---
--- ERROR : --- TotalBytesPerChunk Not Found. Set default Page/Spare=2048/64 !!!
--- Unknown ROM structure, backup NOT possible!
ATTENTION! File /system/recovery-from-boot.p which restore factory recovery in case of phone switching on in a normal mode Is Found!
[kép]Bocs, ha hosszú lett.
Ha kapok emailt priviben, ott is folytathatjuk, ha tudnál segíteni..
Köszönettel:
Roland
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intellivision multikártya 130 játékkal. használati utasítás és játéklista Opció-ovarlaykártyák
- Nikon z 20mm f/1.8 S Újszerű!
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest