Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istvanpepe
csendes tag
Azzal kezdődött az egész,hogy még a működö telóra feltettem a cwm et
Viszonta cwm belépéskor mindig fekvő droid fogadott a billentyűk sem úgy működtek ahogy a leírásban.A hangerő fel volt az ok a bekapcsoló pedig a hang fel. ekkor csináltam egy backupot és így készültek az 5.1 i fájlok. van mégegy az 5. hó 2. i. megtaláltam a needroom-ot és letöltve megpróbáltam feltenni a telóra az mtk val.de apontos lépéseket már nem tudom visszaidézni a teló újraindult és azóta ezt csinálja. adb vel nem sikerül kapcsolatot létesíteni "nincs eszköz"
egyedül a flashtool látja normál összekapcsolásnál preloader USB VCOM port ( com5 ) ként
ha pedig az usb rádugásakor nyomom a bekapcs és a hang le és fel gombot,akkor pedig MTK USB port (com 6) ként látja mindezt akku nélkül. vettem egy jig adaptert összedugva sem csinál semmit.
Hát,itt tartok most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- VivoBook X515EA 15.6" FHD IPS i3-1115G4 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest