- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istvanpepe
csendes tag
Azzal kezdődött az egész,hogy még a működö telóra feltettem a cwm et
Viszonta cwm belépéskor mindig fekvő droid fogadott a billentyűk sem úgy működtek ahogy a leírásban.A hangerő fel volt az ok a bekapcsoló pedig a hang fel. ekkor csináltam egy backupot és így készültek az 5.1 i fájlok. van mégegy az 5. hó 2. i. megtaláltam a needroom-ot és letöltve megpróbáltam feltenni a telóra az mtk val.de apontos lépéseket már nem tudom visszaidézni a teló újraindult és azóta ezt csinálja. adb vel nem sikerül kapcsolatot létesíteni "nincs eszköz"
egyedül a flashtool látja normál összekapcsolásnál preloader USB VCOM port ( com5 ) ként
ha pedig az usb rádugásakor nyomom a bekapcs és a hang le és fel gombot,akkor pedig MTK USB port (com 6) ként látja mindezt akku nélkül. vettem egy jig adaptert összedugva sem csinál semmit.
Hát,itt tartok most.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest