Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istvanpepe
csendes tag
Azzal kezdődött az egész,hogy még a működö telóra feltettem a cwm et
Viszonta cwm belépéskor mindig fekvő droid fogadott a billentyűk sem úgy működtek ahogy a leírásban.A hangerő fel volt az ok a bekapcsoló pedig a hang fel. ekkor csináltam egy backupot és így készültek az 5.1 i fájlok. van mégegy az 5. hó 2. i. megtaláltam a needroom-ot és letöltve megpróbáltam feltenni a telóra az mtk val.de apontos lépéseket már nem tudom visszaidézni a teló újraindult és azóta ezt csinálja. adb vel nem sikerül kapcsolatot létesíteni "nincs eszköz"
egyedül a flashtool látja normál összekapcsolásnál preloader USB VCOM port ( com5 ) ként
ha pedig az usb rádugásakor nyomom a bekapcs és a hang le és fel gombot,akkor pedig MTK USB port (com 6) ként látja mindezt akku nélkül. vettem egy jig adaptert összedugva sem csinál semmit.
Hát,itt tartok most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új iPhone 15 Pro Max 1év garanciával
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő