Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jah, ilyen hasonló volt:
-Nincs internet!
-Csak egy adott oldal nem jön be, vagy egyik sem?
-Semmi, nincs INTERNEEET!!!
-OK, vírusírtó tudott frissíteni? Kábel be van dugva? Router/modem kap tápot?
-Semmit nem piszkéltunk, csak nincs net! Pedig itt volt az asztalon az a kék e betű, most meg sehol nincs!!! NINCS INTERNET!!!Szal vmi progi, vagy ő, vagy a gyereke az IE ikont törölte... erre meg NINCS INTERNET OMG!

Kellene ilyen sztoriknak külön topik! -
A racionális felem nekem is azt mondja, hogy az agy a minden, ha feladja kész. De nem lehet ennyi! Ugye nem? Sajnos de.
Azért én nem ítélem el a hívőket, nekik talán könnyebb így feldolgozni a múlandóságunkat. Talán jobb lenne, ha nem egyedként, hanem fajként gondolnánk magunkra és nem minden áron az egyed, hanem a faj boldogulását tartanánk elsődlegesnek... ebbe beletartozik az elmúlás is. De nem vagyok ornitológus, csak néha gondolkodom ilyesmin.
Amúgy sztem a jövő a Cymek, ezzel megoldódik egy halom dolog. Akkor lenne szellem a gépben
-
1. DON'T (kernel) PANIC!
2. Gyógyszerekre NE igyál
3. Gates 640 kb-os beszólása urban legend, Ő azt mondta, hogy nem mondta - viszont más marhaságokat igen, de ki nem?
4. Számmisztika OK, tarrot nincs?
5. Linuxért respect, helyben én is ijjjen szélmalomharcos vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest