Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz GoodSpeed #5944 üzenetére
" aki nem akar lemaradni a legújabb funkciókról" - de én szeretnék. A Win7 volt az utolsó jó Windows, 10-re is kényszerből álltam át, és nálam a világon semmi sem indokolja jelenleg a 11-re váltást. Másik cikkből "Viszont akadnak olyan aspektusok, melyek inkább a Windows 10 felé billentik a mérleg nyelvét (egyelőre). A Windows 11 memóriahasználata például még mindig nem tökéletes, és sok esetben több RAM-ra van szüksége, mint a 10-nek. Ugyanakkor az utóbbi időben nem ritkán fordult elő, hogy egy-egy rendszerfrissítés úgy, ahogy van hazavágja a játékot Win11-en: lerontja a teljesítményt vagy véletlenszerű kékhalálokkal riogat."
"A Start menü is hatalmas átalakuláson ment keresztül, ami bár nem tűnt el teljesen, de újra kell kezdeni vele az ismerkedést. " - 'nyád
Nem fizetnek nekem annyit (sőt, semennyit!), hogy éles bétateszter legyek. Raádásul a Win10-re is igaz, hogy szinte minden frissítéssel valami elb*szódott vagy megváltozott a viselkedése stb. Ezért is rémálom nekem egy folyamatosan frissülő rendszer.
Win 11-re csak akkor lenne értelme átállnom ha 12th gen I7 vagy 13+ th gen procit használnék, de jelenleg bőven elég a 10th gen I5, és szerintem még egy ideig az is lesz.
Egyébként tuti biztos voltam benne, hogy nem a Win10 lesz az utolsó Windows, ezt már akkor megmondtam amikor kijelentették, és láss csodát igazam volt. (több érvem is volt, többek között ilyenek, hogy nem valószínű, hogy leállnak a szoftverfejlesztéssel, vagy a bejáratott Windows nevet másra cserélik, csak hogy igazuk legyen, hogy a 10 az utolsó Windows, az meg tiszta volt számomra, hogy előbb-utóbb új alapokra lesz szükség, ami túl nagy ugrás lesz ahhoz, hogy ne nevezzék át)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest