Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zerg-1
csendes tag

-
zerg-1
csendes tag
Hát nem megmondtam hogy BITBOYS teljesen kész
-
BITBOYS
addikt
"nekem megvan az év naptára. de megvolt a tavalyi évé is, csak azt már kidobtam"

-
mephi666
nagyúr
jah, de akkor már átmenne ez az egész ilyen "kordonvédő kordon" illetve "kordonvédő kordon-védő kordon" irányba
hazamegyek, megeszem a maradék lecsós májam, iszok rá sört és enyém lesz egymás után az "év böfögése és év fingja" cím is
2 in 1 
#2: és ilyenben nem gondolkozol, hogy "az óra/nap/hét/hónap/évtized legjobb akármije"?
rengeteg lehetőség van, csak nyitott szemmel kell járni (<-ez a perc legjobb gondolata, ami kipattant a fejemből...) -
Lenry
félisten
az év éve

LOL -
stangli
senior tag
Wáááá háááá háááá
Ez nekem is nagyon tetszik. nekem erről az ugrott be, hogy alapítani kellene egy díjat, ami az év díját, illetve kitüntetéseit díjazná meg
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest