- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
zerg-1
csendes tag

-
zerg-1
csendes tag
Hát nem megmondtam hogy BITBOYS teljesen kész
-
BITBOYS
addikt
"nekem megvan az év naptára. de megvolt a tavalyi évé is, csak azt már kidobtam"

-
mephi666
nagyúr
jah, de akkor már átmenne ez az egész ilyen "kordonvédő kordon" illetve "kordonvédő kordon-védő kordon" irányba
hazamegyek, megeszem a maradék lecsós májam, iszok rá sört és enyém lesz egymás után az "év böfögése és év fingja" cím is
2 in 1 
#2: és ilyenben nem gondolkozol, hogy "az óra/nap/hét/hónap/évtized legjobb akármije"?
rengeteg lehetőség van, csak nyitott szemmel kell járni (<-ez a perc legjobb gondolata, ami kipattant a fejemből...) -
Lenry
félisten
az év éve

LOL -
stangli
senior tag
Wáááá háááá háááá
Ez nekem is nagyon tetszik. nekem erről az ugrott be, hogy alapítani kellene egy díjat, ami az év díját, illetve kitüntetéseit díjazná meg
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest