Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz lipi67 #93 üzenetére

Nem fényezésről meg savazásról van szó, hanem tesztekről, gyakorlati tapasztalatokról, árakról, teljesítményről.

Szerintem az hogy: "sose rakok össze AMD-t, le is beszélek mindenkit róla, mert én nem szeretem" ez nem érv. Azért nem ajánlasz senkinek, mert Te nem szereted?:) Lehet hogy jó, de Te nem szereted, így ne vegyen más se?:) Komolyan mondod hogy ez a magyarázatod rá? Avagy a potenciális vevőnek mondasz mást is? Vajon mit? Melegszik, felforrósodik, lefagy, meg sokat fogyaszt és 500 wattos táp sem elég neki?

Múltkor bementem egy helyi infó boltba. Akik már évek óta léteznek, dolgoznak, sok gépet adnak el. Ismerem őket vmennyire. Megkérdeztem szoktak-e AMD-t venni náluk mostanában. Azt mondták kb. 10-ből 1. Aztán még beszélgettünk, de az AM3-as platformról, a magfeloldható Athlon és Phenom procikról nem is hallottak.

Ezenkívül LCpower, Deer meg HKC életveszélyes tápokat ajánlanak a vevőknek és még azt sem tudják, hogy ezek vacak megbízhatatlan tápok. Szerintük ezek a jók. Szóval ez számomra elgondolkodtató. Csak ezt akartam mondani.

"Ha 100FT-ért lesz majd kendermagos AMD..akkor se veszek, ez tuti"

Látod ez a szemletakarós "megnemhallgatós" hozzáállás, hogy abszolút nem is nézed meg a másik oldalt. Senki sem akar az AMD-re rábeszélni, távol áll tőlem, azt veszel amit akarsz. Csak másoknak legalább ne szolgáltass téves információt.

Persze azt nem mondod nekik, hogy "elnézést, igazából az AMD-t nem ismerem, nem tudom". Mert az már a hozzá nem értésről tanúskodna. Könnyebb azt mondani "okosan" hogy az AMD "fagy melegszik és instabil" és a tudatlanok, akiknek Te vagy a "tanácsadó" neked ezt el is hiszik.

Új hozzászólás Aktív témák