Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz #98593280 #94 üzenetére

Nem érted asszem: Kvra nem érdekel az érved az AMD mellett vagy az Intel ellen.. Ez van. Nem szeretem és kész. A szövegkörnyezet nem ott kezdődött, hogy sose rakok össze AMD-t, kiemelelése nem fedi a valóságot. Ha nem gond, most nem írnék önéletrajzot, hogy mikor, hol kiknek milyen cégeknek dolgoztam, hidd el, láttam már PC-t. Az, hogy x-x boltokban mennyi am3-as configot raknak össze..megint nem ide tartozik.
    "Lehet, hogy jó" --- Senjki nem vitatta, nem ezt mondtam. Magyarázat: Miért hazudnék? Gondolod fabrikált érvekkel beszélem le őket? Akkor nem ismersz. Lószart. S nem eladok-rátukmálok vkire valamit, hanem évekig karban is tartom, nekem se jó, ha szart vesz meg, rohangálhatnék minden héten..neeeeem.

LC Power és társai... Tényleg teljesen másról beszélsz és általánosítasz. Mások a szempontok, hidd el. Pont az a lényeg, hogy stabil cucc legyen (még ha drággább is), legyen normális táp, proci és lap alatta stb..Viszont ha hébe hóba játszik, akkor ne vga-ra költsön, ne akarjon 1150-es reapereket a semminek stb..

"Csak másoknak legalább ne szolgáltass téves információt..." Az agyamra mész! Ha azt mondom, hogy x cucc stabil, jó, az téves infó? Nem mondom soha, hogy az AMD szar!!! Érted? Ha azt akar..(mert azért van elképzelésük) akkor majd pici lábaival elmegy máshova és ott azt pakolnak össze neki amit csak akar. Én amit megcsinálok, azt (mint mondtam is) szervizelem stb..nem odahajintom hozzá. Nem mind1.

"Persze azt nem mondod nekik, hogy "elnézést, igazából az AMD-t nem ismerem, nem tudom". Mert az már a hozzá nem értésről tanúskodna. Könnyebb azt mondani "okosan" hogy az AMD "fagy melegszik és instabil" és a tudatlanok, akiknek Te vagy a "tanácsadó" neked ezt el is hiszik."...... - Beteg vagy, ez tuti. :K Milyen jó, hogy Te tudod azt is, hogy kinek mit mondok..-beszarok rajtad..
    Tudod, szar helyen élhetsz, szar tapasztalataid lehetnek, szar emberek vehetnek körbe...
    Amit írsz..kb 1%-ban se fedi a valóságot, de állíts nyugodtan teóriákat magadnak, látom sose érted meg. Kva nagy szám ám egy amd-s config összerakása..huhh.. ÚTÁLOM az AMD-t Értted? S minél jobban erőltetik, annál jobban. Hiába lehet olcsóbban megfőzni egy krumplilevest (és jól is laksz vele), ha én a babgulyást szeretem..
    Meddő vita. Csak tudnám (bár nem érdekel) mi a f@szért benned ez a sok negatívum. Talán 1x venned kéne egy számítógép félét, tuningolgatnát, s lefoglalnád vele magad...

Én léptem..sajna annyit hazudtam a sok bugyuta parasztnak, hogy du. 2 helyre mennem kell még..(máshol rájuk sóztak valamit, s most orvosoljuk) -Nem!!! Én nem boltban melózok (sajna). S igen, ha úgy lenne, ha kell a vevőnek, én AMD-t is összepakolnék nekik. Viszint míg maszekban itthon keresnek meg, addig ..neem.
    Ja! Azért egy normális pillanatodban ülj már le és olvasd vissza ezt: "Persze azt nem mondod nekik, hogy "elnézést, igazából az AMD-t nem ismerem, nem tudom". Mert az már a hozzá nem értésről tanúskodna. Könnyebb azt mondani "okosan" hogy az AMD "fagy melegszik és instabil" és a tudatlanok, akiknek Te vagy a "tanácsadó" neked ezt el is hiszik."......

Új hozzászólás Aktív témák