- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LOGOUT - ezmiez?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem fényezésről meg savazásról van szó, hanem tesztekről, gyakorlati tapasztalatokról, árakról, teljesítményről.
Szerintem az hogy: "sose rakok össze AMD-t, le is beszélek mindenkit róla, mert én nem szeretem" ez nem érv. Azért nem ajánlasz senkinek, mert Te nem szereted?
Lehet hogy jó, de Te nem szereted, így ne vegyen más se?
Komolyan mondod hogy ez a magyarázatod rá? Avagy a potenciális vevőnek mondasz mást is? Vajon mit? Melegszik, felforrósodik, lefagy, meg sokat fogyaszt és 500 wattos táp sem elég neki?
Múltkor bementem egy helyi infó boltba. Akik már évek óta léteznek, dolgoznak, sok gépet adnak el. Ismerem őket vmennyire. Megkérdeztem szoktak-e AMD-t venni náluk mostanában. Azt mondták kb. 10-ből 1. Aztán még beszélgettünk, de az AM3-as platformról, a magfeloldható Athlon és Phenom procikról nem is hallottak.
Ezenkívül LCpower, Deer meg HKC életveszélyes tápokat ajánlanak a vevőknek és még azt sem tudják, hogy ezek vacak megbízhatatlan tápok. Szerintük ezek a jók. Szóval ez számomra elgondolkodtató. Csak ezt akartam mondani.
"Ha 100FT-ért lesz majd kendermagos AMD..akkor se veszek, ez tuti"
Látod ez a szemletakarós "megnemhallgatós" hozzáállás, hogy abszolút nem is nézed meg a másik oldalt. Senki sem akar az AMD-re rábeszélni, távol áll tőlem, azt veszel amit akarsz. Csak másoknak legalább ne szolgáltass téves információt.
Persze azt nem mondod nekik, hogy "elnézést, igazából az AMD-t nem ismerem, nem tudom". Mert az már a hozzá nem értésről tanúskodna. Könnyebb azt mondani "okosan" hogy az AMD "fagy melegszik és instabil" és a tudatlanok, akiknek Te vagy a "tanácsadó" neked ezt el is hiszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Warships
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OLED TV topic
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest