Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#951) HUNited


HUNited
senior tag

Srácok, a napokban frissült az óra szoftvere.
Nektek is drasztikusan elkezdett tőle merülni? Tegnap délelőtt töltöttem és most csak 82%-on van (alig több mint 24 óra telt el, és nem volt olyan tevékenység, ami a battery draint indokolná).

Ha összeesküvés hívő lennék, mondanám hogy megjelent az utód, a régit tönkre kell tenni, de úgy tűnik az Amazfit esetében ez nem összeesküvés (kb így jártam a Bippel, majd a BipS-el is).

Most már biztos hogy ez volt az utolsó ilyen órám, és inkább átnyergelek a drágább, de (jóval) többet tudó Garmin vonalra (a Vivo2 igen jó órának tűnik...).

(#952) veressjanos válasza HUNited (#951) üzenetére


veressjanos
aktív tag

6.2.1.1. 10 napja töltöttem, most 33%

(#953) HUNited válasza veressjanos (#952) üzenetére


HUNited
senior tag

v1.5.1.08 az én órám FirmWare verziója. Ez a verzió nincs is 10 napos, a töltés előtti napon este jött.

(#954) SztiviVander válasza HUNited (#953) üzenetére


SztiviVander
őstag

nezegesd nem vilagit e folyamatosan a zold feny. nekem mostanaban a 15 percenkenti pulzusmeres szokott atmenni folyamatosba, az egy nap alatt 20%-ot merit a gtr2e-n is. arra nem jottem meg ra mitol hulyul meg. a mult heti uj fw elott is csinalta mar, de notify eleg régota nem frissult. szoval valsz vmelyik zepp verzio kavarta meg az agyat.

(#955) HUNited válasza SztiviVander (#954) üzenetére


HUNited
senior tag

Nekem percenkéntin van, amióta megvettem.

(#956) Luigi962


Luigi962
őstag

Jött ma GTS2-re firmware frissítés, V4.3.0.1, úgy néz ki jó lett a BT kapcsolat, lehet a hívásokat kezelni! csak el ne kiabáljam.

[ Szerkesztve ]

(#957) egykori válasza Luigi962 (#956) üzenetére


egykori
őstag

A GTR2-re is jött frissítés, a V6.3.1.2.
Nekünk mindkét óra egyébként már két hete nem csatlakozott le a telefonról. Reméljük, így marad az új verzióval is.

[ Szerkesztve ]

(#958) havri1 válasza egykori (#957) üzenetére


havri1
félisten

Nekem katasztrofális, konkrétan használhatatlan. Hosszú évek után, most újra hangot kellett adni a telefonomra, hogy ne maradjak le hívásokról..

havri

(#959) egykori válasza havri1 (#958) üzenetére


egykori
őstag

Ez azért érthetetlen, mert pár hete, hónapja kb. egyformán kínlódtunk. Nekünk a javulás útjára tértek a kütyük, neked meg fordítva. :F

Éppen 5 perce hívtak az autószervizből, rezgett az órám és kiírta a szerviz nevét. Tudtam volna simán beszélni az órámon keresztül, de itt volt kezem ügyében a telefon, így azon beszéltem. Már reggel óta az új frissítéssel megy az óra. Ja, és az akku is stabil, nekem kezdettől fogva 6 napot bír ki egy töltéssel.

(#960) havri1 válasza egykori (#959) üzenetére


havri1
félisten

Mármint ha nem dobja le magát, akkor én is tudok órán telefonhívást fogadni, csak sokszor ledob, és nem veszek észre hívást.
Néma módban van a telefonom, rezgés alapján veszem észre órán keresztül.

havri

(#961) bivalyos válasza havri1 (#960) üzenetére


bivalyos
tag

Engem se dobál már le jó ideje, ha távol is megyek az órától akkor is szépen vissza csatlakozik, semmi probléma.

Üdvözlettel: bivaly

(#962) HUNited


HUNited
senior tag

Futópados edzés tegnap, 15 fokos emelkedőn 6,6 km/h sebességgel erőltetett menet.
Bal oldal a GTR2E, jobb oldal a mellkaspánt.

Láttok rajta valami szokatlant?

(#963) Bertiee válasza HUNited (#962) üzenetére


Bertiee
aktív tag

Elég szutyok a pulzus mérése. Nekem GTS2 mini van, az ennél sokkal pontosabb. Ez egy szabadtéri 6 km-es futásból van kivágva. Néha inkább még többet mér, de nagyjából stimmel...

(#964) HUNited


HUNited
senior tag

Megint frissült a Zepp, feltehető? A kommentek között van egy olyan 19.-ei hogy nem szinkronizál PAI-t, és megint nem mutatja a pulzust.

(#965) dioka7


dioka7
senior tag

Sziasztok!
Kaptam ma egy gtr2e-t (tudom, hogy ez nem ennek a tipusnak a topikja, de ott 1 hónapja nem mozdult semmi).
A kérdésem mindössze annyi lenne, hogy:
1) A zenelejátszó felület mit csinál? Ennek nincs tárhelye és a spotify-t nem távirányítja. Akkor mire jó?
2) Hívásokat egyáltalán nem jelzi sehogy. Hol és hogyan állítsam be, hogy működjön?
3) Érdemes valami 3rd party appot leszedni, hogy jól működjön minden értesítés? Eddig Bip-em volt, megvettem a MiBandage-t, de az nyilván nem látja ezt az órát. :((( Valami egyéb app ötlet? És ha van, akkor a zepp-et likvidálni kell, vagy együttműködésben lesz az "igazság"?
Köszönöm, ha maradhat! :R

[ Szerkesztve ]

(#966) bivalyos válasza HUNited (#964) üzenetére


bivalyos
tag

Én felraktam, de lett is kihagyás megint, pulzus és alvás adatokban :/

Üdvözlettel: bivaly

(#967) HUNited válasza bivalyos (#966) üzenetére


HUNited
senior tag

Tehát hozták a szokásos formájukat. Komolyan már rettegve frissít az ember.

180 ezer volt emagon a Garmin Fenix 6 x pro, nagyon gondolkodtam rajta, kár hogy nem vettem meg. Mondjuk most is csak 3k-val drágább. Jaj de remeg a kezem a kosárba gombon.

(#968) HUNited válasza dioka7 (#965) üzenetére


HUNited
senior tag

Minden e-s itt van, én is.

1. A telefonodon irányítja a zenét. De csak ha már elindítottad a telefonon, azt követően (ergo semmire sem jó)
2. Engedélyezd a Zeppnek az értesítés hozzáférést, illetve kapcsold is be (ha eddig Bip-et használtál MiBandage-val, akkor ez valszeg ki volt kapcsolva, és mikor setupoltad az új órát, némely beállítást átvesz onnan)
3. Csak hulladékok vannak amik működnek vele. Legalábbis nekem több kárt okoztak mint hasznot, pedig meg is vettem (nettó pénzkidobás volt). Javaslom használd Zeppel.

(#969) SztiviVander válasza dioka7 (#965) üzenetére


SztiviVander
őstag

1 ahogy irtak iranyitja a zenelejatszot ha fut. azt nem tudja kitalalni hogy melyik zene appot kene elinditania es melyik albumot lejatszani. szoval a semmire se jo az barokkos tulzas...
2. bekapcsoltad a zepp-ben a hivasoknal hogy jelezze?
3. ket app mukodik vele, a mi band tools es a notify for amazfit. en utobbit hasznalom onallo modban (ez nemileg maceras mert egyszer ki kell banyaszni a zepp adatbazis fajlbol az auth key-t, csak ugy tud barmi 3rd party app az ujabb orakhoz onalloan csatlakozni) mar a sima gtr ota, igy nem erintenek az elkefelt zepp miatti hiszteriak :) zepp nalam le van fagyasztva, csak neha inditom el h nincs e fw frissites. notifyt ha jol beallitod akkor tok jo, ha sz*rul akkor sz*r.

(#970) HUNited válasza SztiviVander (#969) üzenetére


HUNited
senior tag

Pl. a rendszerben beállított alapértelmezett lejátszót azzal az albummal amit legutóbb hallgattam. Pont mintha a telón indítanám el :)
Érdekesség, hogy a Mi Bandage anno ezt meg tudta oldani.

(#971) SztiviVander válasza HUNited (#970) üzenetére


SztiviVander
őstag

de ott a bandage inditotta a zenelejatszot nem az ora. ne keverd ossze a kettot. a bandage sok olyat tudott amit az ora vagy a gyari app. nem.

(#972) HUNited válasza SztiviVander (#971) üzenetére


HUNited
senior tag

Én az órával indítottam el, dupla gombnyomásra. Az hogy a háttérben melyik szoftver mit csinál, nem érdekelt :) A lényeg, hogy a mostani szoftverek nem tudják :D

(#973) bivalyos válasza bivalyos (#966) üzenetére


bivalyos
tag

Jött most is egy frissítés, valószínűleg javították is, holnap kiderűl.

Üdvözlettel: bivaly

(#974) dioka7 válasza HUNited (#968) üzenetére


dioka7
senior tag

Köszönöm választ Neked és SztiviVandermek is. Valóban az volt a gond, hogy a MiFit-es beállításokat átvette és ott pár dolog ki volt lőve a MiBandage miatt. Mostmár jól működik. A zenét viszont egyszer jól kezelte, egyszer viszont nem akart kapcsolódni, nem jöttem még rá a jelenség okára. Nekem amúgy hasznos, mert sokat hallgatom BT hangszóróval a zenét és olyankor nincs nálam a telefon, így tudok számot is léptetni és a hangerőt is állítani. Már csak egy problémám van, az akku. Még csak 2 napja tesztelem, de jelenlegi számolásom szerint éppen hogy kibírja majd az 1 hetet. A Bip azért még 3 év után is kibírta 10-12 napig, új korában pedig bőven bírta 2 hétig. Hihetetlen, hogy nem tudnak olyan órát csinálni, ami legalább megközelítené... :( :O :O :((( :(((

(#975) HUNited válasza dioka7 (#974) üzenetére


HUNited
senior tag

A Bip-nek egy néhány színt kezelő transzreflektív kijelzője volt, ami nagyságrendekkel kevesebb áramot fogyaszt, mint az OLED. Nem védeni akarom az órát, mert a véleményem hogy egy ipari hulladék. Csak arról beszélek, hogy az energiasűrűség még nem jár ott. Nagyobb óra kellene nagyobb akku kapacitáshoz. Pl. Az én mostani befutóm, amire remélem hamarosan lecserélem ezt a hulladékot, a Garmin Fenix 6x Pro az 51 mm átmérőjű, így tud normálisabb üzemidőt...

(#976) HUNited válasza bivalyos (#973) üzenetére


HUNited
senior tag

Majd írd meg kérlek :)

(#977) SztiviVander válasza dioka7 (#974) üzenetére


SztiviVander
őstag

Nekem 3 hétig megy el a gtr2e. 15 percenként mér pulzust, hívást jelzi meg kb az olyan app (mail kliensek, messenger, teams, skype) jelzéseit ami a telefonon is jelez. mindig rajtam van, alvást is monitorozza, de se stressz se alvás segéd (mindkettőnél folymatos pulzus mérésre vált) nincs bekapcsolva. amikor néha elindítom a zeppet és az összekeveri az agyát azt onnan veszem észre hogy merül az akku mint a kő mert folyamatosan pulzust mér, olyankor reboot mert máshogy nem akarja elfelejteni. szóval a gps-en és az alway-on használatán kívül a folyamatos pulzusmérés ami napi +10-15% merülést tud okozni.

(#978) Foglalt név válasza SztiviVander (#977) üzenetére


Foglalt név
addikt

Akkor ha jól értem a mostani kb. 5 napos üzemidőről a GTS2 Mini-vel sokkal jobbat is tudnék ha nem használnám az órát? (Always-on, alvás monitor, etc.)

(#979) SztiviVander válasza HUNited (#975) üzenetére


SztiviVander
őstag

az tény hogy a 180-200K-s gamin nem ugyanaz az "ipari hulladék" kategória (gps és pulzus pontosságban legalábbis biztosan) mint a 30-50e-es amazfitek/huawei-ek, de még a 120K-s samsung-al se egy liga. de a gtr2e-re a gyár átlagosan intenzív használtra akár(!) 24 napot ír. ezt nekem egy év után is szinte tudja (19-22nap).
garmin fenix 6x pro - 420 mAh
amazfit gtr2e - 470 mAh
khmmm akkor hogy van ez a nagyobb órába biztos nagyobb akksi van dolog? :) stratos 2 is jóval bumszlibb mint a gtr-ek, de abba pl csak 280-as aksi fért be... nem is megy el egy 4-5 napnál többet, hiába van annak is transzflektív a kijelzője (ami mellesleg jó sz*rul is látható ha nem süt rá a nyári nap) mint a garminoknak.

ja és itt is van a teszt végén az akkumulátor,üzemidő résznél egy leírás, hogy lásd nem csak én gondolkodom úgy hogy a rövid akkuidőt így vagy úgy de a felhasználó okozza, bár azt hozzá lehetett volna tenni hogy a gps és a kijelző után a harmadik nagy akkuszopkodó a pulzusmérés.

(#980) SztiviVander válasza Foglalt név (#978) üzenetére


SztiviVander
őstag

gts(2) szériáról nem tudnék hitelesen nyilatkozni, lévén olyanom nincs, nem is volt. de always-on nélkül mindegyiknek drasztikusan nő az üzemideje, ez alól biztos hogy a mini se kivétel. de itt az az igazi kérdés, hogy neked kell-e az alwayson, mert ha igen akkor használd, azért van a funkció, cserébe gyakrabban töltöd. nekem nem kell, nem használom, ritkábban kell előkeresnem a töltőt. ez ennyi, nem több. mondjuk néha bajban is vagyok 3 hét után hogy hova tettem a töltőjét, szóval a gyakoribb töltés nem felttenül hátrány :D

(#981) dioka7 válasza SztiviVander (#977) üzenetére


dioka7
senior tag

Most azt a beállítást tesztelem, hogy pulzus mérés csak fél óránként, minden más (légzés, stressz, stb off). Emellett az is ki van kapcsolva, hogy felvilágosodjon a kijelző karlendítésre. Cserében az AOD be van kapcsolva 5:00 és 24:00 közt. Így ebben az állásban éjjel 2%ot merült összesen és tegnap reggel óta most járunk 79%nál. Ez nagyjából 35 óra alatt 20%, ami kb 4 x 35 órát fog lehetővé tenni, ami 140 óra. Mivel ez torz számolás, mert a 35 órában csak 1db éjjel volt, így kb meglesz a 7 nap. Nekem ez szörnyen kevés, de az is igaz, hogy pl hétvégén töredéke értesítés nem fog jönni. Hétköznap ~60db email + ~100db messenger és whatsapp együttesen. Emelett ~ 20db hívás. A baj az, hogy a transzflektív kijelző nekem kb nélkülözhetetlen (az AOD kiváltja), mert sokat vagyok irodában és sokat vezetek. Mind a 2 pozícióm olyan, hogy ha az időt akarom látni, akkor nem lengetem a karom és nem forgatom a csuklóm, egyszerűen csak ránézek az órára. Ettől viszont nem villan fel, akkor sem, ha be van kapcsolva a funkció. Tehát ha nincs AOD, akkor egy nekem természetellenes mozdulatot kell végeznem, ami egyrészt most megszokhatatlannak tűnik, másrészt azt is figyeltem, hogy amikor be volt kapcsolva a funkció, akkor reggel, amíg felöltöztem 7x villant fel a kijelző feleslegesen. Valahogy elképzelhetetlen, hogy a felesleges max fényerős (full pixeles) felvillanások kevesebbet fogyasztanának, mint amikor csak az a pár pixel pislákol, viszont azt folyamatosan. De tesztelni fogom így is-úgy is. Amúgy a 7-8 nappal már elégedett lennék ebben a felállásban.

[ Szerkesztve ]

(#982) HUNited válasza SztiviVander (#979) üzenetére


HUNited
senior tag

Én úgy gondolom, hogy ilyen órát az vesz, aki nyomon akarja követni a pulzusát, alvását, sport tevékenységét, általános fizikai kondícióját. Ehhez az kell, hogy a pulzusmérés az ajánlott beállításon legyen, ami 1 perces időköz (nálam nem is engedi az új verziós Zepp átállítani, ha alvásmonitorozás is be van kapcsolva).

Az akkuidejével amúgy nincs nagy problémám. Pár nap alatt lemerül ugyan, de gyorsan fel is tölt, csak az alkalmazással nem vagyok kibékülve, mert sikerül nekik mindig úgy csinálni, hogy valamit elcsesszenek (ha nem a pulzusadatokat kukázza, akkor a bő 1000 napos szériámat teszi tönkre, vagy drain batteryt okoz).

A Garminnal összehasonlítani szerintem is hülyeség. De úgy látom, hogy az olcsó húsnak híg a leve. Ez volt a harmadik Amazfites próbálkozásom (Bip - jó volt! eleinte aztán szoftveresen elcseszték, Bip S - no az egy híg fxs, és most ez, ami szintén az a kategória). Így is türelmes voltam, merem mondani az én hülyeségem (elsőre átcsesz egy gyártó, az nem a te sarad, ha másodikra is akkor már igen). Szóval legközelebb vagy nem veszek órát (elvoltam nélküle, legutóbb fiatal felnőtt koromban volt), vagy normálisat veszek.

Azért érdekes, hogy a Garmin hosszabb üzemidőt tol úgy hogy 2019-es modell, és kisebb az akkuja ezek szerint (én nem néztem a milliampereket). Jól látszik, hogy aki ért a hardverhez és a szoftverhez is, az intelligensen is meg tudja oldani. Mindenesetre a méret / akkukapacitás eltérést okozhatja az akkumulátor energiasűrűsége is, azért bő 2 év van a két modell között. De az is lehet, hogy a pontosabb hardver nagyobb méretű.

Ami miatt nem csaptam le a 6x prora, az a kijelzővel kapcsolatos teszt volt, nem a minősége, hanem a karcállósága. A zafírüveges változatot kéne beszerezni, de a sima volt akciós. Az ha lesz 180 magasságában, szerintem az lesz a befutó nálam.

(#983) bivalyos válasza HUNited (#976) üzenetére


bivalyos
tag

Újra jó a pulzus figyelés és alvás adatok.

Üdvözlettel: bivaly

(#984) HUNited válasza bivalyos (#983) üzenetére


HUNited
senior tag

Köszi

(#985) tozso76


tozso76
aktív tag

Sziasztok! Lenne pár kérdésem GTS2 vagy GTS3-al kapcsolatban.
1. Hordható jobb kézen az óra? Tehát menüből átlehet fordítani a kijelzőt 180fokkal?
2. Futás edzés módban beállítható az hogy, pl 250 méterenként jelezzen? Ha igen, ezt tudja folyamatosan ismételni?
3. Mi a lényegi változás a 2 és 3 között? A GPS-t láttam hogy, sokkal több féle műholdat kezel, korona tekerhető...Jó lenne valami összehasonlító táblázat.
:R

(#986) dioka7 válasza HUNited (#982) üzenetére


dioka7
senior tag

Én speciel azért vettem ezt az órát, hogy az értesítéseket lássam és azt, hogy ki hív. Az alvásfigyelés jó, hogy van, bár sok értelme nincs, mert ha tudom mennyit alszom, ha nem, akkor is annyit aludtam. :D Ez az árkategria nem is igazán alkalmas pulzus mérésre és nem is pontos teljesen. Arra inkább valók a 100+k-s órák. Ez szerintem inkább egy okosóra, sport funkciókkal, szigorúan hobbi sportolóknak. De persze, mindkettőnk véleménye csak egy vélemény, de szerintem ne hasonlítsuk össze a körtét az almával. Egy kollégám most vett Garmin Venu 2-t. Szép-szép, de akkuban az sem jobb, viszont legalább nem 30k volt, hanem 130k. Azért ez lényegi különbség (leglábbis nekem). Arra, amire viszont nekem kell, az sem tud semmivel többet. :N

(#987) HUNited válasza dioka7 (#986) üzenetére


HUNited
senior tag

De ennyi erővel vehettél volna még olcsóbbat is, érted. Tehát valamiért te is ezt a modellt választottad, nem az 5.000 Ft-osat.

(#988) SztiviVander válasza HUNited (#987) üzenetére


SztiviVander
őstag

Azért mert az valóban az ipari hulladék kategória :) Egyszer vettem egy bip klónt, 1:1-ben kívülről ugyanúgy nézett ki mint a bip. A bip-et vettem előtte pár hónappal azt hiszem 20-25e körül, a klón meg volt valami 9e aliexpressről. Gondoltam asszonynak majd jó lesz, meg kíváncsi is voltam mit tud az a cucc amit egyik kínai a másiktól lopott :D Pár napig szenvedtem vele (valami méhecskés logós, bee... nevű gusztustalan nulla tudású sárga színű app volt hozzá) aztán azóta azt se tudom melyik fiókba dobtam be (de az is lehet kihajítottam a kukába). Három nap alatt lemerült, szrt se mért (se pulzus, se alvás), értesítést néha mutatta de inkább nem, hívást 10-ből 9x nem jelezte, lépéseknek számolta ha gépeltem, stb stb. Azaz a legalapabb okosóra funkciókat se tudta normálisan előadni. És nem az volt hogy majd jövő héten egy app frissítés talán megoldja mint a zepp-nél, fél vagy egy éve fent volt play-en már az az app verzó mikor felraktam és szerintem azután se frissült soha. Azért a két véglet (a nagyon sz.r, meg a k..a drága) között elég széles még a spektrum.
-
dioka7: +1 úgy-úgy :K

[ Szerkesztve ]

(#989) HUNited válasza SztiviVander (#988) üzenetére


HUNited
senior tag

Van ez a mi band vagy mi a nyavaja, azok is ilyen ár körül mennek, és dicsérik őket azok akiknek csak az értesítés megjelenítés kell. Ezekre gondoltam, nem a klónokra.

Én sport célra vettem egy sport órát, amit nem tud, tehát számomra ipari hulladék :) Örülök ha mindenki más elégedett vele rajtam kívül (nem úgy látom). Gondolom nem véletlen, hogy az összehasonlító képeket tartalmazó postomra nem reagáltál, mivel a sportfunkcióinak megbízhatatlanságában szerintem egyetértünk.

Bár a megbízhatatlan az nálam a 20% tévedés, nem a 100-150% (60-as pulzust ír ki amikor ténylegesen 150, aztán utána nyaggat hogy nincs meg a PAI-m :D) . Ez már tényleg a nettó átcseszés.

(#990) dioka7 válasza HUNited (#987) üzenetére


dioka7
senior tag

Szeretem, ha szép az órám. Nekem ez tetszik, így ezt vettem, semmi más oka nincs. Tudásban egy Mi Band 2 is elég nekem bőségesen.

(#991) SztiviVander válasza HUNited (#989) üzenetére


SztiviVander
őstag

mi band 1, 2 volt. utána jelent meg szerencsére a bip. vettem egy 4-est is páromnak amikor megjelent a színes kijelzővel, de nem jött be neki se, így visszavittem. banden nem lehet elolvasni kb semmi értesítést, az a hangyafax kijelző arra nagyon kevés.

képekre mit reagáljak? téged az meglepett, engem nem :)
ne a marketingesek által kiagyalt nevek alapján vegyél bármit is, mert akkor sok csalódás fog még érni. elég sok gyártó kamuzza rá (nyilván akkor lenne őszinte bármelyik is ha nem pénzt akarnának keresni hanem barátokat) előszerettel pl ezt a bullshit "sport" kifejezést a termékére. ignis "sport"? az se fog ám 5mp alatt 100ra gyorsulni, se 280-at menni a pályán. szóval ha netán sportkocsira is vágysz ne azt vedd :D
órát meg add el és vegyél olyat ami a te igényeidhez szükséges dolgokat jól tudja és ennyi. legközelebb meg olvass teszteket vagy kérdezz attól akinek már van. tök fölösleges ezen ennyit rugózni, nem egy házat vettél 30 év hitelre amit nem tudsz eladni se. ez csak egy óra, annyiért, amennyibe lassan egy családi vacsora kerül egy átlagos étteremben...

[ Szerkesztve ]

(#992) dioka7 válasza SztiviVander (#991) üzenetére


dioka7
senior tag

Azért az ignis sport egy nem rossz kisautó, mondom ezt én swift sport tulajként :DDD Valóban nem tudják, amit írtál, de gokartosan kanyarodnak és az a 8mp körüli gyorsulás sem rossz, nem minden autó tudja. De valóban nem egy Corvette, viszont nem is kerül annyiba. Ahogy szokták mondani: "Kis pénz, kis foci...". Valahogy így van ez az órával is, nyilván nem fogja azt tudni, amit a 100k-s társai :U Ezt (sajnos-nem sajnos) tudomásul kell venni. :K

(#993) HUNited válasza SztiviVander (#991) üzenetére


HUNited
senior tag

Marketinggel foglalkozom, szóval nem kell bemutatnod az állatfaj működését. Ami miatt még egy esélyt kapott az Amazfit, az a historikus adatok és a széria amit elértem (és hála a jól kvalifikált fejlesztőknek azóta el is veszítettem). Amúgy a 10-20% pontatlanság nem zavarna, csak itt messze nem arról beszélünk. A tesztek nem azt mutatják ha utánaolvasol, hogy 150% eltérés van a valósághoz.

És itt nem is a névről van szó, a termékleírás kétharmada a szenzációs sportfunkciókról szól :)

(#994) Foglalt név válasza HUNited (#987) üzenetére


Foglalt név
addikt

Csatlakozom. Mi Band-om volt korábban, ingyen adták.
Méregetett dolgokat, de nagyon nem érdekel. Az üzeneteket viszont nehéz volt elolvasni egyrészt a karakterkészlet miatt, másrészt a képernyő fényereje sem sokat segített.
A mini kellemes kompromisszum, olvasható, de egy fonott szíjjal elég kicsi, hogy nem zavar alvás közben sem. Nekem ez szempont, mert sosem hordtam órát, így minél kevésbé veszem észre, annál jobb. Ez könnyű, kerek, egyik irányban sem lóg túl a karomon, hogy nyomjon. Az egyelten amit sajnálok az a fém perem. (Átkozom azt a hülyét, aki elterjesztette, hogy a fém "prémium" bármire amihez hozzáérsz...) Ez pl. a szaunában nagyon fel tud melegedni.
Ahogy felmerült, most visszavettem a pulzusmérést 10 percre, az alvásnál is kikapcsoltam az adaptívot, Always-on és kézmozdulat figyelés szintén kikapcsolva. Naponta 1-2 alkalommal veszem észre, hogy nem látszik az idő automatikusan.
Cserébe 5 nap után, 2, sajnos az idő miatt GPS nélküli, 1 órás edzéssel most merült 75% alá. Eddig ilyenkor már töltőre kellett rakni. Ami elég masszív különbség.

(#995) SztiviVander válasza Foglalt név (#994) üzenetére


SztiviVander
őstag

Szaunába órát? :Y

(#996) dioka7


dioka7
senior tag

Sziasztok!
2 kérdéssel fordulnék hozzátok ismét:
1) az amazfitwatchfaces.com-on van egy kazal wf, de milyen programmal tudom rátölteni? A zepp-el sehogy sem, azzal már játszottam. Korábban a Bip-re a MiBandage-t használtam, de most az sem jó, nem is látja az órát. Szóval mivel próbálkozzam?
2) Egyáltalán nem használom a "rendes" számlapot semmire. Nem figyeli a kézmozdulatot sem, és a gombot sem nyomkodom. Viszont megy 6:00 és 24:00 közt az always on display, ami az én igényemet 100%ban kielégíti. Kell az idő és a dátum és ennyi. Esetleg egy akkut, ha még látnék az tök jó lenne, de az sem feltétlenül kell. A gyári ehhez képest még mutatja a lépést is, ami kicsit sem kell nekem és csomó pixel világít feleslegesen :DDD . A kérdés tehát az lenne, hogy van-e olyan oldal, ahol megtudom nézni, hogy az adott wf-hez milyen AOD tartozik? Jó lenne valami vagány, + valami elegáns, de pont ezt, az amúgy mindig látott képet nem nagyon rakják ki sehova, hogy megnézzem... :(((
Köszi a választ és hogy elolvastátok! :R

(#997) HUNited válasza dioka7 (#996) üzenetére


HUNited
senior tag

1. az amazfitwatchfaces.com saját applikációjával [link]
2. a készítőtől függ, hogy mellékel e aod képet a leírás oldalra. A jobbak szoktak. De amúgy a [link] -en elérhető appal belenézhetsz minden WF-be, de ez nem feltétlen egyszerű dolog. Asztali gép kell hozzá, ki kell csomagolnia a bin fájlt, és nem is egy csúcssebességű cucc, akkor már az 1. pontban beállított appal ki is próbálhatod.

(#998) Adikosa


Adikosa
tag

Sziasztok!
Húgom pár napja használ egy GTS 2 minit iOS-szel. De napi szinten előfordul, hogy nem ébred fel a kijelző, kvázi lefagy az egész és csak a gomb hosszan nyomásával kel újra életre, ami a logó felvillanásával indul, tehát gondolom újra bebootol az óra. Hardveres hiba lehet? Gondoltam hogy visszaküldöm 14 napon belül, ha más megoldás nem lesz.

(#999) dioka7 válasza HUNited (#997) üzenetére


dioka7
senior tag

Köszönöm, hétvégén játszom majd vele :K

(#1000) Foglalt név válasza Adikosa (#998) üzenetére


Foglalt név
addikt

Nekem pár hónapja megvan, de hasonlót nem tapasztaltam. Újraindítani azért kellett 1x, mert nem vette át a telefonról a beállításokat.
FW lett rajta frissítve? Nálam az volt még, ami iOS-el legelsőre nem sikerült.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.