Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
paolinho
őstag
Köszi a beszámolót, sok mindenben osztom a véleményed én is. Valóban nagyon csúszós a hátlap, ami szerintem aluminium, mert nem reagál a mágnesre. Én korábban berendeltem egy itt ajánlott "laza" Kenzo szilikontokot, nekem bejött, mert rendesen védi a telót háturól, illetve a pofáraesést is védi sík terepen, mert a sarkok magasabban vannak egy picivel az üvegnél. Nekem ettől függetlenül nagyon hiányzik egy ravaló üvegfólia. Sajnáltam, hogy levettem a matt fóliát, de csak utána láttam, hogy milyen gyönyörű a képe. Én a dev. romot használom. Perfect.
-
madrac
senior tag
Meg lehet kérni őket hogy bontatlanul küldjék, akkor nem mókolt rom lesz rajta, hanem gyártói. De kétesélyes hogy figyelembe veszik-e. Én is így kértem és kaptam, de azt hiszem voltak akik ennek ellenére bontottan és mókolt rommal kapták. Ugye azért is szokták felbontani a webáruházak a telefonokat kiküldés előtt, hogy teszteljék őket hogy minden oké. Konkrétan a Spemall-nál nem tudom hogy csinálják.
-
danee91
senior tag
Nem hiszem, hogy csak neked átfrissítik egy másikra. Én egyébként se bíznék egyikben sem, csak amit én teszek rá. Valószínűleg egy nem frissülő, mókolt kínai ROM-al fogod kapni a telót (én a sima nem B20-as verziót ilyennel kaptam a gearbest-től).
Ahogy megérkezik, érdemes rátenni egy stabilat.
Nekem a MIUI 8 nem jön be, sem Global Dev alapon, sem Global Stable.
Már vagy 4-5 féle ROM-ot kipróbáltam, a legújabbakat is, és visszatértem a jól bevált Global Stable 7.3.6-hoz.
-
vampire17
addikt
1.izles dolga
2. SPEmall-t ajanlom en is, sztm az egyik legjobb.
3. Konkret tipushiba nincs, kijelzore mondjak hogy kicsit gyenge minoseg, ill az ujjlenyomat olvaso sem 100%-os, de nem tom ez hardverhiba-e.
4.
Pro:
- Nagy Akku
- Fem haz
- Eros es uj SoC (Nugat is tamogatott)
- Full HD felbontas
- Ar
- MIUI (nekem)
Contra:
- Kijelzo lehetne jobb
- Ujjlenyomat olvaso neha nem mukodik megfeleloen5. A Stable verzio 5.1 alapu, a fejlesztoi 6.0. Igazabol mindegy mivel jon, ezek atjarhatoak, egy egyszeru telepitessel fol lehet tenni a 6.0-at is.
6.
A Spec. Edition jelenleg harom helyen kaphato, EU szallitassal:
Mindharom hely EU Express szallitast is tud, nincs Afa, nincs vam.
Igen, a Spec. tud B20-at. (Voda 800Mhz tamogatott) Ezen kivul az egyetlen kulonbseg, hogy 2.5mm-el hosszabb, tehat minden tok illetve glass amit a sima verziohoz gyartottak, az a Spec. hez nem jo...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Witcher topik
- Sorozatok
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest