Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz BroCreSt #4373 üzenetére

    en is igy voltam vele amig nem kerult kezembe egy 5-os...aztan meg mar kellett az, egyreszt mert a 3,5col mar kicsi volt (igaz a 4,3 folotti androidosok meg mar tul nagyok voltak nekem), masreszt a gyorsasag kulonbseg nem kicsi.
    most meg keves teruleten tunik fel (kulonbozo appokba, beallitasokba torteno belepeskor nem kell masodperceket varni mint 4s-nel), de vannak weboldalak is (keves, de van mar most is) ami 4S -en akad mint allat , 5-oson meg szepen fut.
    Az 5-osnel ha fekete, akkor igencsak kell vigyazni a kopas elkerulesere, javasolt egy tok (pl. poethic atmosphere), a feher jol birja, de nekem a fekete jon be jobban (es tokban tartom).
    Igaz eleg nagyok aelvarasaim, mert androidbol is csak a csucs kutyuknek megfelelo a sebesseguk szamomra, de gyorsasagban mar a most kaphato androidos csucsok is jobbak mint az iphone 4s (amellett, hogy vannak reszek ahol nem annyira optimalizaltak).
    i5-os viszont mar semmilyen teren nem marad el, es ez elvarhato...de logikus is, hogy a masfel eves 4s mar kezd lemaradni, hiszen procija ,gpu-ja gyengebb (nem kicsit) ramja fele akkora mint az 5-ose... erdemes hardverbol is az elerheto legjobbat venni foleg ha csak kb 15% arkulonbseg van, mert tovabb lesz elmezonyben (amellett, hogy a 4s is jo, csak nekem mar lassu...ez nagyban fugg az elvarasoktol is)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés