Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Most néztem én is a smart cover nyomát az iPad-en, eddig fel sem tűnt bár nekem még olyan kis szinten volt h nyállal lejött fogok ráragasztani kis szigetelő szallagot arra a forgó részre amin ül, bár én a smartbcovert csak akkor teszem fel ha viszem magammal vhova, ami elég ritka eset, az alap használatban kissé zavar, ha meg csak simán hátrahajtom akkor pont kívül van a kijelzőt borító finom rész és szedi össze a mocskot....
Matthew 24:42
-
daneel92
tag
azért az poén, hogy nem tudok leszedni egy frissítést app storeról, mert NINCS PÉNZ A KÁRTYÁMON!!!
elmegy az apple a...Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
daneel92
tag
válasz GALARDO #4613 üzenetére
nincs tartozásom, csak néha az apple levesz bizonyos összeget a kártyámról, hogy megnézze, igazi-e (aztán persze visszautalja, de rendes). ezt írták hogy bevett szokás náluk
Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
GALARDO
addikt
válasz daneel92 #4614 üzenetére
Ok nélkül, nálam sosem volt gond. Mindig megvettem pl egy játékot, ami többe került, annál ami a kártyámon van, és akkor nem vonta le az összeget, hanem zárolta, amíg ki nem fizettem.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
@matthew@
őstag
iPad-hez iTunes szinkron alkalmával kiírt egy frissítést: 6.1.2 valakinek már fent van, tapasztalatok vannak vele kapcsolatban, illetve vajon mit javít?
Szerk.: megvan mit javít: Exchange naptár hibáját, mely miatt nagyobb hálózati használat és gyorsabb akku merüléshez vezetett.
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Mekem a 6.1.2 óta jobban merül az iPad, lényegesen, eddig 1%-ot merült annyi használattól mint most 4%-ot, nem lehet vhogyan visszaállítani?
[ Szerkesztve ]
-
sunahunter
senior tag
Frissítettem.
Megszívatott, a jb miatt totál reset lett a vége. Kicsit idegesített, de már visszaraktam ami kellett.
-
@matthew@
őstag
válasz gyantaszuz #4630 üzenetére
A 6.1-el nekem is teljesen jó volt, de a 6.1.2-vel most sztem gyorsabban merül és sok random app bezárás is lett, illetve low memory hibajelentések is előkerültek újra, sehogy sem lehet visszatenni a 6.1-et? Vagy arról a mődszerről itt nem lehet beszélni (márha van?)
Szerk.: találtam egy oldalt ahol fel van téve iOS Firmware és le lehet szedni őket, majd az iTunes segítségével a visszaállításhoz be lehet tallózni, ez gari vesztős, vagy szabályos eljárás?
[ Szerkesztve ]
-
imotep03
tag
Hali, vki nemtud jo kijelzővédő fóliàt egy ipad 4re, ami nem csúnyitja a képet, egy belkint vettem de az nagyon csúnya volt rajta
Köszi -
@matthew@
őstag
Visszaállítás már nem sikerült, de restore-t nyomtam, most így próbálgatom a kütyüt, írták h néha segít.
-
@matthew@
őstag
válasz pescara #4640 üzenetére
Még nem tudom, majd kiderül hogy alakul, lehet másnál meg teljesen jó, bár sok rossz véleményt írtak neten iPhone-al kapcsolatban h rontott az üzemidőn vagy épp nem javított, de meglátjuk egyenlőre nem akarom elkiabálni, majd meglátjuk, de holnap mindenképpen írom az észrevételt a dologgal kapcsolatban
[ Szerkesztve ]
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz @matthew@ #4631 üzenetére
Azt nem vágom, nem érint ez a téma. Biztos meg lehet oldani valahogy.
Én amúgy reggel 6kor vettem le a töltőről, akkor volt 100%-on. Kerek 1 órát neteztem rajta, 100%-on volt végig.
Délután szintén neteztem egy keveset, plusz megnéztem egy 50 perces dokumentumfilmet. És ezután még letölttem pár appot, cirka 20 percet vett igénybe. Plusz most hallgattam meg 1 órás podcastot és 81%-on van.
Hozzáteszem, hogy a számomra kellemes fényerőn használom, ami a fényerő negyede és harmada között mozog valahol. Filmet általában nagyobb fényerőn nézek, úgy kb 1 óra lejátszás 8-10% töltöttség kárára megy.
Neked melyik modelled van? 3, 4? -
pescara
aktív tag
válasz gyantaszuz #4643 üzenetére
de letoltotted az uj frissitest?
-
@matthew@
őstag
válasz gyantaszuz #4643 üzenetére
Nekem a 4-es verzióm van WiFi kivitel, a 100%-ról nekem is 1 óra alatt merült le reggel, mert pont ma vettem le, majd olyan 98%-nál feltettem a frissítést és akkor olyan érzés volt mintha begyorsult volna. Bár ahogy visszagondolok eddig nekem mindig 14-16 óra használat lett a vége és 10%-ig merítettem így kb. addig el voltam vele, de utánaszámoltam és mostani merüléssel is kijöhet az , mert elég sokat hallgatok rajta zenét, lezárt kijelző mellett és az is számít a használatnál, így most is reális nálam a szokásos idő, de majd meglátom. Most 10 percenként megy le 1%-ot és úgy emlékszem eddig is ilyen volt, low memory pedig most a restore óta nem jött elő, úgy tűnik megoldotta a restore, de még próbálgatom pár napig, és csak utána állítom vissza a dolgaimat
Amúgy az időket összevetve kb. jól álok mert nekem olyan 4 órát ment (annyit volt aktívan használva) az iPad és az alatt merült le 80%-ra
-
ittakary
nagyúr
válasz @matthew@ #4645 üzenetére
Én az iPad 3-at 6.0.1en használom, és teljesen jó ez az üzemidő. Most majdnem 8 óra használattal vagyok 45% akksin
Csakis azért nem frissítek, mert bennevan 85 nap üzemidőm (értsd: folyamatosan be van azóta kapcsolva) Nem volt azóta semmi újraindítás / lefagyás stb. Kíváncsi vagyok meddig bírja
-
@matthew@
őstag
válasz gyantaszuz #4647 üzenetére
Akkor megnyugodtam, csak a frissítés után percenként merült 1%-ot ugyan ilyen fényerőn, ami sok, de a restore megoldotta és low memory sem volt, pedig az összes appot megnyitottam és nem zártam be őket teljesen, hanem csak kiléptem belőlük, így 1-2 még használja a RAM-ot vmilyen szinten és a térképet nyomogattam közben 3D-ben és semmi fagyás nem volt eddig szerencsére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest