- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
atomanti19 #58 üzenetére
Azért ne ess túlzásba.
Azért mert ma 10-kor elvitték a kártyát még egyáltalán nem biztos, hogy délelőtt meg is kapta a cég. Gondolom az a futár se csak miattad ment ki... gondolom van még pár másik címe is... Majd a nap végén megy vissza a központba, illetve lehet hogy másnap meg ki kézbesíteni.
Másrészt meg azért, mert egyből nem hívnak még nem kell kiakadni...
Azért más melójuk is van.
1-2 napot ilyenkor reális várni.
Szóval na, okés a cikkben leírt és hasonló esetek tényleg durvák. De az, hogy 10 kor elvitte a futár a kártyát, majd még délután se írtak vissza... Na az azért szvsz még nem tragédia. Péntek van a hétvége hétvége mindenkinek... Pech hogy így jött ki, de majd jövőhéten úgyis felgyorsulnak. Szerintem. 1-2 (munka)napos válaszidő bőven a normális kategóriába esik.
Más.
Ha tényleg olvassák a PCX-esek az oldalt, akkor azt szeretném kérni, hogy a webshop legyen Ipon-hoz hasonló kereshetőségű. Ez az egy gondom van a webshopban hogy nem nagyon lehet szűrni a menüpontoknál. Okés, gyártót kitudok választani, de arra van szükség legkevésbé. iPon-ban viszont elég részletes szűrést lehet beállítani szinte minden kategóriában.
-
ytmusic
csendes tag
válasz
atomanti19 #58 üzenetére
Igen Asrock 960GM-GS3 FX lap volt, és egy V (VGS3 FX)betű különbség volt köztük. Szóval a "V" betűset küldték nekem saját választásuk alapján. Igaz nem az a nagyon drága cucc, nemrég vettem, és nem azért hogy itt meghaljon nekem, és még ki sem cserélik. Képes voltam volna érte a végsőkig is elmenni.
Egyébként elnézést hogy alig válaszolok, csak még alig tudok eligazodni az oldalon, de lassan belejövök. Próbálj meg e-mailt írni nekik, de már úgyis jövőhét lesz belőle.
Ha hétfőn sem válaszolnak, akkor megint lesz@rnak.
-
djculture
félisten
válasz
atomanti19 #52 üzenetére
Asrock lap?
Krugszvele: írj nekik kérd vissza az árát.
-
ytmusic
csendes tag
válasz
atomanti19 #43 üzenetére
Csak azért mert biztosan jobban tudja hogy mit lehet tenni.
És el fogok menni ha ma nem jön, vártam már eleget...
És amit kiírtak a facebookra nem túl hihető szöveg, és volt egy hozzászólás amit töröltek.
De még jöhet a futár, és hogy nálad már voltak az már egy kicsit megnyugtató, mert eddig le se sz@rtak. És örülök neki. A pénzt már visszautalták?
-
djculture
félisten
válasz
atomanti19 #35 üzenetére
Nincs mit én már régi vásárló vagyok ott és sose volt velük bajom, Igazság szerint hozzá nem értő tapasztalatlan kolléga került a gépezetbe azt írták, így nem kell leírni őket csak kellett némi idő míg rájöttek.
-
teratti
senior tag
válasz
atomanti19 #35 üzenetére
Szerintem olvasták, hogy jól bánsz szúró-vágó fegyverekkel és egy kicsit "megenyhültek".
Lényeg, hogy oldódjon meg a dolog....
-
djculture
félisten
válasz
atomanti19 #19 üzenetére
Úgynéz ki csak megoldódik a dolog:
PCX webáruház Többször cseréltük a kártyát, pontosabban az Asus importőr cserélte felénk. Tekintve, hogy elhúzódott az ügymenet, így visszafizetjük a kártya árát.
-
teratti
senior tag
válasz
atomanti19 #25 üzenetére
Ha vásárolok új valamit a Hardverker és az iPon az első mert azokat tartom a legjobbaknak azon belül is inkább az iPon-t. Használtan is nagyon fontos, hogy valamelyik nagyobb kiskerhez szóljon a garancia többek között a PCX-et is ezek közé soroltam de ezek után kiesik az tuti. Bár biztos van valaki aki rögtön lekontráz az iPon-nal kapcsolatban akit pont az a cég károsított meg....
-
ytmusic
csendes tag
válasz
atomanti19 #5 üzenetére
Engem is jól átvertek. Rendeltem tőlük egy alaplapot, de már olyan alaplapuk nem is volt, és ők maguktól úgy döntöttek hogy helyette küldenek egy másikat ami 60 Ft.-al volt drágább.
Írtam nekik hogy cseréljék ki arra amit rendeltem, jött is a válasz hogy nincs olyan amit eredetileg rendeltem. Ráköltöttem +10 ezret egy sata-s vinyóra, hogy egyáltalán működésre bírjam a gépet(mert azon az alaplapon amit eredetileg rendeltem volt IDE csati, és nekem csak IDE vinyóm volt), aztán írtam nekik hogy ne jöjjön futár kicserélni, mert egyetlen olyan alaplapuk sincs ami megfelelő lenne ebben az árban, jó lesz akkor ez is, és már egyébként is ráköltöttem. Állítólag mégis küldtek ki egy futárt hogy visszavigyék az alaplapot, pedig írtam nekik hogy ne jöjjön, de nem találták meg a címem, nem létezik.
Most meg elromlott az alaplap, és kb. már 2 hete írtam nekik hogy mi van, de még mindig nem jött válasz.
-
mqm
senior tag
válasz
atomanti19 #8 üzenetére
Ird majd meg a fejlemenyeket!
-
djdaniel
senior tag
válasz
atomanti19 #5 üzenetére
próbáltad már felfenni a kapcsolatot az Asus magyarországi képviseletével ?
hátha ők tudnak segíteni, volt régebben egy emberke annak azért nem tudtak mert nem volt semmi papírja a kártyáról, neked viszont van szerintem egy próbát megérne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest