Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddig hűséges vásárló voltam a PCX-nél, de most elszakadt a cérna. 3 napja próbálom átvenni a rendelésemet a Népfürdő utcai ügyfélszolgálatukon, sikertelenül. Hogy miért? Nem lehet bejutni az üzletbe, mert akkora a sor. Megértem én, 17 óra után vannak a legtöbben, mert akkor ér ki mindenki a munkából, de ez számomra akkor is elfogadhatatlan. Nem fogok ezért több 10 percet fagyoskodni kint a járdán. A vicc az egészben az, hogy szerintem már megrendelni sem tudom sehol máshol a termékeket karácsony előtti átvétellel. Bepróbálom még az iPont, ők legalább tuti beszerzik a termékeket a következő munkanapra, és 20 óráig is nyitva vannak.
edit: nem válasz akart lenni, félrenyomtam...
-
mickemoto
őstag
Nem tudom nálad hogy van, de nálam alapból ár szerint növekvő rendezésben van minden a pcx oldalon.
Most küldtek kör-emailt amiben írják hogy szerencsétlenkednek mostanság meg hogy új lehetőséget vezetnek be cseregarancia néven ami az alap vételár 4%-a és független a garanciafutártól valamint egy évig érvényes és minden termékre külön vonatkozik.
Nem tudom, talán most egy ideig tényleg nem érdemes tőlük rendelni.Rosszkor jött ez nekik így az ünnepek előtt.
-
Dany007
veterán
Ja én azt hittem mai napról volt szó. Sorry.
Áh e-mailt nem írok. Annyira nem fontos, csak jó lenne. Mostanpában azt csinálom, hogy az iponon kinézem amit akarok és a PCX-en megrendelem.
Így ott már nem kell keresni.
@atomanti19:
Jólvan, azt hittem mainapról volt szó. Sorry neked is. Mondjuk ilyen esetekben én írnék egy e-mailt az adatokkal, csatolva a korábbi e-mailezést és megemlíteni hogy ekkor és ekkor leadtad a futárnak, összefoglalni a storyt pár mondatban stb...
Tehát úgymondván próbálsz csak hivatalos lenni és egy alap tájékoztatást adni, miközben azért ez rejtve arra való utalás, hogy foglalkozzanak vele és valamit reagáljanak rá. Mégsem vagy bunkó és mégsem írod direktbe a dolgokat. De mégis jelzed hogy mi történt és ott lesz a "szálka a szemükben" hogy akkor várják az adott kártyát.... Majd mikor meghozza a futár, akkor tudat alatt is eszükbe fog jutni hogy hoppá te pont erről a kártyáról írtál nekik... -
ytmusic
csendes tag
-
Dany007
veterán
Szerintem azert ez becsulendo na!
Foleg ha tenyleg lesz valtozas.
Tegnap en is kaptam toluk egy csomagot, minden korrekt volt szokas szerint.
Jo araik vannak... kar lenne ertuk.Legalabb elismertek a hibat. Sajnos ma mar ez is ritka.
Meg van 1-2honap egy nagyobb osszegu vasarlasomig, meglatjuk mi lesz akkor a helyzet. -
mickemoto
őstag
Nekem is volt már úgy hogy a pcx-től rendelt akármi nem volt készleten(annak ellenére hogy a honlapon szerepelt)(ezért is szerettem onnan vásárolni, mert nagy eséllyel minden van készleten és nem kell várni sokat a kiszállítással), de ilyenkor felhívtak és megbeszéltük a dolgot.
Valószínűleg ott is sűrűn cserélődnek az dolgozók (gondolom a jó fizetés és a megbecsülés miatt).
Lehet most sem ártana némi frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrotik routerek
- Lexus, Toyota topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Beats Audio Solo 3 Wireless by Dr.Dre, Apple W1 chippel
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller
- Dell XPS 15 9500 i7-10750H/32GB/1TB/4K/nvidia1650TI
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest