Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Nóta állj!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomanti19
aktív tag
Nem túlzok, a futárral beszéltem.Nem irkálnék csak úgy a levegőbe. Délelőtt 10 kor átvette, aznap este vagy a munkanap végén letette a központban, másnap vitte a csomagokat tovább az illetékes futár. Ezt vele beszéltem meg. Kiakadva nem vagyok ez nem tudom miből jött le, ha még is mérgesnek tűnök elnézést, nem áll szándékomban bárkit megsérteni
10 felé nyit a PCX legjobb tudomásom szerint valamivel előtte már rendezik a futárokkal a dolgokat.Arról sincs információm hogy az elküldött adataimmal rendelkeznek e, megvan e az email.(számlainfók stb az utalás miatt) Meg kellett hogy kapják, eddig is így ment másnap nyitásra ott volt minden amit küldtem.(ugyanígy visszafelé, 100km Pestről Szolnok; szinte mindig személykocsival jön a futár) És igen, ahogy írtam én is, tuti hogy elfoglaltak. Várni kell nincs mese.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- Lenovo Legion Go S 32GB/1TB Garancia + Ajándék
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3617
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest