Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
mindenképp akarok majd venni egy 4580-et, csak egyelőre nem kell kari, mivel más irányú halaszthatatlan dolgaim vannak még kb áprilisig. 1080p-s filmeket meg ez is lejátszik, meg a procim is, szóóval nagy para nincs. utána mindenképp fogok egyet videókarit venni. a lapot meg kicseréltetem. esetleg egy tuningosabbra ráfizetek.

-
deathtania
senior tag
akkor mindegy, sajnálom. de úgy néz ki, lehet hogy amúgy is hibás a lapi vga, mert párszor már bekapcsolás után meghalt a kép, egyik oldala csíkozott és nem reagált semmire. egyik haverom azt mondta, hogy ez tutira VGA hiba. szal ha más nem megpróbálom gariztatni a lapocskát, aztán venni egy másikat. vagy valami. vagy csak szimplán veszek egy videókarit.

-
katt777
félisten
Az az elmélet, csak a gyakorlatban nem mindig működik. CF-nél is alkalmazása váltogatja.
Colos1: Rosszul tudod. Az AI az alkalmazások vezérlését támogatja driverből. Ha kikapcsolod, felülvezérelheted az alkalmazást, ha alacsonyon van, akkor bizonyos funkciók működnek, mások nem, v. semmi, ha magason, akkor pedig teljesen a driver vezérli az alkalmazást. No, ez esetben csal a meghajtó (bizonyos képrészletek egyszerűsítésével), amivel mostanában Guru3D szerint 7% teljesítményt nyernek. Ha jól rémlik, ott ki is kockáztak képrészleteket, talán a GTX580 tesztben, ahol látszott az nV minőségi fölénye (de nézd meg a 6970 tesztet is, tanulságos, főleg a PH-ssal összevetve). Ez azért durva, mert kb. 1 évtizede mindig az ATI volt minőségi fölényben, én is anno részben éppen az nV driver-csalásai miatt váltottam akkor még vörösre. Erre most megkapom itt is. Vagyis már nem.

-
katt777
félisten
Hát, én mindig HDR-t használok, szóval lehet, hogy ez bezavar. A kényszerítést kikapcsolt AI-val is próbáltad? Mert elméletileg úgy vezérelsz felül mindent. Ha úgy sem megy, akkor coki. Oblivion-nál érdekes módon alacsony AI kellett, magassal v. nélküle nem volt kényszerítés.
-
kizcar
tag
Ha a LOD nem működik egyes játékokban, mint pl. GTA 4, akkor szoktam megpróbálni a mipmap szűrést. A Star Wars KotOR-ban viszont egyis sem működik.
16x-os Anizotróp szűréssel
Anizotróp szűrés nélkül MipMap szűréssel
A finomhangolás-->általános finomhangolás opcióban lehet bekapcsolni (mipmap szűrő kényszerítése)
Igazából eddig csak a GTA4-nél vettem hasznát, mert általában szokott működni a LOD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- THE G-LAB Combo Tungsten Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HP Business Slim Smartcard Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

de akkor ezek szerint a programban van a hiba. vagy bennem