Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-06-01 19:34:57

LOGOUT.hu

Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7551) Söri0127 válasza jano_77 (#7550) üzenetére


Söri0127
tag

+1

Oneplus Nord3 5G <-- Oneplus 6 <-- ASUS Zenfone 2

(#7552) matteo_szg válasza Dylan_ (#7549) üzenetére


matteo_szg
őstag

Ne az ASUS-nak gratulálj, hanem a Google-nek...
A BT kapcsán érdemes lenne egy teljesen új párosítást megpróbálni; nyilván nem tudom, milyen autód és rádiód van. Néha tényleg random módon egyszer csak összejön.

jupiiii

(#7553) keram2009


keram2009
tag

A hozzászólásokat olvasva sztem érdemes maradni LL-n egy darabig biztos. Zentalkon olvastam a közelségérzékelőkkel is van probléma. Majd a ZF3 Deluxe-on lesz MM szeretném lecserélni előbb utóbb. :)

(#7554) matteo_szg válasza keram2009 (#7553) üzenetére


matteo_szg
őstag

Valóban, a szenzor hibás vezérlése miatt eltávolították a firmware-t. Javítják gyorsan, és vélhetően egy picivel magasabb verziószámmal újra elérhetővé teszik hamarosan.

jupiiii

(#7555) e-newsee válasza matteo_szg (#7554) üzenetére


e-newsee
addikt

:C
Reméljük a BT is javul vele együtt. Már két eszközt is írtak itt a topikban, amit a frissítés + reset óta nem lát.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#7556) F.E.K.. válasza keram2009 (#7553) üzenetére


F.E.K..
senior tag

A neten több helyen is írkálnak gondokat a frissítést követően (nem működő szenzorok, nem tölthető telefonok, bootlop)... Ezek egy része persze egyedi gond lehet, egy részét custom rom/twpr okozhatta, de azért az asus is ígéretet tett a brazil telefonok nem működő szenzorainak javítására...

Én is kivárok egy kicsit (még root megoldást sem találtam egyébként sem ;))

Egyéb kérdés:
Akinek van asus gyorstöltője, és külön szerezte be az hol vette? Figyeljek a 'boosmaster' jelzésre vagy bármilyen qc 2.0 töltő megfelel?

Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!

(#7557) aha.e válasza F.E.K.. (#7556) üzenetére


aha.e
tag

Blitzwolf márkájút vegyel. Legmegbizhatobb, és nem is drága.

Eladó Asus Zenfone 2 551ML 4/32 Gb !!!!!

(#7558) lovi27 válasza F.E.K.. (#7556) üzenetére


lovi27
addikt

Én is olvastam erről a brazil szenzor problémáról, de én úgy tudtam nincs és megnézve az Asus honlapját, ott szintén nem található ilyen verziójú kiadás (TW, WW, US, CN, CN/IN). Az is igaz JP verziójú is van, pedig arról hallgatnak (nem szeretik a japánokat, csak nem lehet megkerülni őket). Brazília meg amúgy is kontinensnyi ország, simán beleférhet. :D

A BlitzWolf-ot sokan ajánlják, így biztos jó. Szerintem a lényeg ne noname, márkás legyen! Nekem Tronsmart van, tavaly azt akciózták agyon, de mind a falival, mind az autóban lévővel nagyon elégedett vagyok.

A megbízható root-ra még várnod kell. Tegnap azt keresgéltem, de nem találtam olyan megoldást, amivel minden app megbízhatóan működne - igaz, én twrp-vel együtt próbáltam. De az is biztos, hogy ez az Asus MM sem 100 százalékos. (Persze ez normális, mert siettek a kiadással, hogy betartsák, amit ígértek... :DDD )

[ Szerkesztve ]

(#7559) levike92


levike92
tag

Sziasztok. Manuálisan lefrissítettem 6.0 -ra és már megőrülök mert a google miatt nem enged tovább lépni egy órája. Akármelyik fiókom próbálom azt írja adjam meg azt amivel be vagyok regelve az asus akármicsodába. Azzal próbálkozok amivel eddig voltam belépve. Próbáltam másikat, és egyszerűen nem enged. Olyanokat irkál hogy a készüléket, gyári helyzetbe állították vissza ( mert csináltam egy factory resetet) és hogy adjam meg az előző címem. De hiába adom meg nem jó. Hogy az istenbe tudnék végre továbblépni itt?

(#7560) chipi-85 válasza levike92 (#7559) üzenetére


chipi-85
aktív tag

Lefrissítetted, majd nyomtál egy visszaállítást?

Kérdés: ugyan azzal az accounttal próbálkozol ugyan azon Wifin keresztül?

(#7561) levike92 válasza chipi-85 (#7560) üzenetére


levike92
tag

Igen lefrissítettem csak kicsit akadt és recoveryből csináltam egy factory resetet meg egy wipe chace-ot. Azóta kéri amikor állítom be a nyelvet ilyenek a google fiókom és akármelyiket adom meg elfogadja de egyből írja, A folytatáshoz jelentkezzen be egy olyan Google-fiókkal, amelyet korábban szinkronizált az eszközön. De pontosan nem tudom melyikkel voltam a több közül. Mi a teendő ilyenkor? Nem igaz hát nem tudok elérni senkit :D

[ Szerkesztve ]

(#7562) Toninho13


Toninho13
aktív tag

Sziasztok!
Egy unlockolt bootloaderes Zenfone 2-re TWRP-ből felraktam a gyári MM romot. Onnantól kezdve töltésre nem reagál a teló, recoverybe nem tudok bemenni. Töltőre rakom, onnantól csak az üres akksit látok. Van valami ötletetek hogyan tudnám feléleszteni? Recoverybe se tudok bemenni. :O

(#7563) lovi27 válasza levike92 (#7561) üzenetére


lovi27
addikt

A képernyőzárad Minta, PIN kód vagy Jelszó volt? Ha nem, akkor nem erre az esetre vonatkoznak a következők. :N

Ha valamelyik volt közülük, akkor valószínűleg akaratlanul, de beállítottad a Device Protection, azaz a lopás elleni védelemet. Ebben az esetben csak azzal az egy Google fiókkal tudsz belépni, amivel a FR előtt be voltál jelentkezve!! Ezt arra találták ki, hogyha ellopnák a mobilod, akkor egy gyári visszaállítás után se tudjanak az adataidhoz hozzáférni és ez a védelem csak a LP 5.1-től van az androidban.

Még annyit, hogy ebben az esetben felesleges a többi fiókkal próbálkozni.

[ Szerkesztve ]

(#7564) lovi27 válasza Toninho13 (#7562) üzenetére


lovi27
addikt

Téglásítottad a mobilod, de semmi gond. Kell egy PC, usb kábel és driver, egy speciális fájl (raw) és a szoftver amivel telepíted, majd utána egy gyári ROM és megint kezdhetsz mindent előröl (root, twrp, stb.)... :Y

Tele vannak a fórumok a módszerekkel (unbrick) - ez is, de ha nem találsz, nem boldogulsz, írok egyet neked. De azért az nem semmi, hogy twrp alól próbálsz meg gyári rom telepíteni. :W
Csináltak már ilyet, de ahhoz megfelelően módosítani kell a ROM-ot.

(#7565) lovi27 válasza levike92 (#7561) üzenetére


lovi27
addikt

Ha ezt az üzenetet kaptad, - sajnos csak angolul találtam meg -

akkor az a Device Protection, amit FRP-nek is hívnak, ami ugyanaz.

(#7566) levike92 válasza lovi27 (#7565) üzenetére


levike92
tag

Igen ezt kapom mindig és egyszerűen nem tudom melyikkel voltam belépve. Amivel be voltam szerintem azzal nem enged be. Valami teló szám vagy valami alapján nem tudnék valahogy utána nézni? Mert 3 címem van és a 3 közül egyikkel se enged be.Jelszót elfogadja de ő állítja , hogy nem azzal volt szinkronizálva a telefon. Mi a megoldás erre?

(#7567) gyuszito


gyuszito
senior tag

Sziasztok! Vállal valaki unbricket? Egyszercsak behalt a droid rajta. Nem töltött be. Aztán megfagyott wipe data közben. Most nem lép sehová. Recoverybe sem.. Fastboot menü van, de semmi más...

Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!

(#7568) Toninho13 válasza lovi27 (#7564) üzenetére


Toninho13
aktív tag

Folyamatban van ( a raw file-t még 1,5 óráig töltöm le). A CWM recoveryből a 6-os official andorid felment, de utána már rootolni nem tudtam. Ezek szerint a TWRP után téglásítom. Hogyan tudnék akkor 6-os andoidot használni roottal?

[ Szerkesztve ]

(#7569) lovi27 válasza levike92 (#7566) üzenetére


lovi27
addikt

Nem tudok (nem volt még ilyenem), de nem is akarok. Innentől kezdve átlépjük az illegalitás határát és lehet, hogy tolvajkodni segítünk. (Ne vedd magadra, nem rólad írtam!)

Illetve annyit tudok segíteni, hogy mivel ezt a személyes adatok védelmére találták ki és nem a hardver miatt (ha hagyod kitépni a kezedből az a te felelősséged :O ), így adja magát egy megoldás - le kell gyalulni minden adatot és újrakezdeni a telepítést. Lehet, hogy az interneten van egyéb, egyszerűbb megoldás is, de azt neked kell megkeresni.

(#7570) lovi27 válasza Toninho13 (#7568) üzenetére


lovi27
addikt

Törölve...

[ Szerkesztve ]

(#7571) levike92 válasza lovi27 (#7569) üzenetére


levike92
tag

Kicsit meglepődtem ezen a hozzászólásodon. Valószínűleg 9 éves reggel irkálnék ide egy nem tiszta telefon miatt. Nem tudom milyen szabályba ütközik ez bele de szerintem semmibe. Szimplán tanácsot kértem tőletek volt -e valakinek ilyen mert mióta lefrissítettem nem tudom használni a telefont. És 3 google fiókom van és tuti azzal próbálkozok amivel be voltam lépve el is fogadja de azt írja, hogy nem ezzel az e-mail címmel lettem szinkronizálva.

(#7572) lovi27 válasza levike92 (#7571) üzenetére


lovi27
addikt

Írtam, ne vedd magadra, mégis azt tetted. Természetesen én csak a saját véleményemet mondtam, más nyugodtan írja meg. Az Apple nem a kedvenc cégem, de nekem nagyon szimpatikus volt, amikor nem segített feltörni a telefonját. Ha komolyan gondolta a Google a védelmet, akkor egyszerűen úgysem lehet, de mivel nem foglalkoztam vele nem tudom mennyi munka. Erre nem akarok időt pazarolni, inkább megtanultam elkerülni. A fiók adatokat meg úgysem érinti. Feleslegeges vitatkozni, ennyi idő alatt már újra lehetett volna telepíteni.az egészet.

Benne volt, hogy így reagálsz, de csak azért írtam róla mégis, mert szerintem a többség nem tudott erről és ha csak egy valaki utána fog olvasni, már megérte... :DD

[ Szerkesztve ]

(#7573) osztraksajt válasza levike92 (#7566) üzenetére


osztraksajt
őstag

Van valami olyan megkötés is ha jól rémlik hogy olyan wifire kell fellépj vele amivel már jártál ezzel a fiókkal. Nem tudom pontosan mi az előírás, de még erre rákereshetsz, lehet hogy emiatt nem enged be.

(#7574) Dylan_ válasza levike92 (#7566) üzenetére


Dylan_
tag

Menj be egy számítógépről a gmail fiókba, majd az Eszközkezelőbe.
[link]

Ha ott van a listában a telefonod, akkor abból a fiókból használtad. Ha nincs ott, akkor másik fiók lesz.
Nézd végig, valamelyikben ott kell legyen.

(#7575) levike92 válasza osztraksajt (#7573) üzenetére


levike92
tag

osztraksajt:
Itthonról próbálok. És nem jó sajnos.

Dylan_ : Megnéztem és valóban jelzi a telefont annál amelyikkel próbálkozok de akkor se enged be még mindig pedig 100% osan emlékszem, hogy itthoni wifiről nyomattam. Ezért gondolom ,hogy nagyobb itt a gáz...

[ Szerkesztve ]

(#7576) lovi27 válasza levike92 (#7575) üzenetére


lovi27
addikt

Szerintem a wifi-től nem függ. Nem lenne életszerű!

Mivel biztos vagy a bejelentkezési azonosításban, így a másik lehetőség marad. Megváltoztattad a képernyőzár feloldást. Ugyan azt használd, mint a reset előtt!

(#7568) Toninho13

Szólj, ha már ott tartasz. Addigra talán már biztosabb lesz a megoldás.

[ Szerkesztve ]

(#7577) levike92 válasza lovi27 (#7576) üzenetére


levike92
tag

De hogy használjam ugyanazt, ha egy menüm sincs meg semmi ? Nem tudok állítani semmit, mert ahogy a nyelvet kiválasztom, kötelez a wifire vagy a telónetre és már kéri az accountot ez a hoki

(#7578) lovi27 válasza levike92 (#7577) üzenetére


lovi27
addikt

Aktiválok magamnak egy védelmet és csinálok egy FR-tet megnézni mit kéne beállítani. De addig is a wifit hagyd ki, lépj tovább és a mobil neten próbálj belépni.

Baj van! Nyitott a bootloader-em, root-olt és lehet, nem is aktiválódik a védelem...

(#7579) lovi27 válasza lovi27 (#7578) üzenetére


lovi27
addikt

Végül is nem csináltam FR-tet, mert a doku szerint is gond lehet a nyitott bootloader-nél és nekem meg holnap délelőtt kell a moobil.

(#7580) F.E.K.. válasza lovi27 (#7558) üzenetére


F.E.K..
senior tag

Köszönöm, utánnanéztem és BlitzWolf lesz. :C

(Neked is köszönöm aha.e, csak nem akarok hozzászólást gyűjtő módra kapcsolni :R )

A frissítést nem sietem el, inkább kivárok... Most van egy belakott, tökéletesen működő készülékem, friss javítással (.196), úgyhogy részemről ráérek.)

Majd ha lesz stabil root, és nem sírják tele a fél netet rejtélyes hibákkal akik már frissítettek...

Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!

(#7581) chipi-85 válasza lovi27 (#7576) üzenetére


chipi-85
aktív tag

Nekem is ugyan ilyen sztorim volt. FRP bekapcsolt, 1 accountom volt, és nem engedett fel, mert nem ugyan azon a Wifin mentem fel.

Neten vannak fent módszerek amivel be lehetne menni, de nekem egyik sem sikerült, csak a downgrade-val.

(#7582) levike92 válasza chipi-85 (#7581) üzenetére


levike92
tag

Akkor lehet nekem is az lesz, mert zenfone 2-ről nem talaláltam értelmes videót csak 3 ról meg maxról. De ott más. Engem se enged fel akámivel próbálkozok. Ha visszarakok egy gyári rendszert jó lesz ? Az a baj , ennél még azt se csináltam nem nagyon vágom, hogy kell de gondolom ADB-vel

(#7583) Sword


Sword
őstag

MM alatt egész jó lett az akku idő, erre most nézem, hogy nem a Performance az alapértelmezett mode...

The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...

(#7584) matteo_szg válasza Sword (#7583) üzenetére


matteo_szg
őstag

Android 5.0 alatt sem a Performance az alapértelmezett mód, hanem az Intelligent/Balanced, készülékfüggő, hogy hívják.
Azért próbáld ki Performance alatt is.

jupiiii

(#7585) levike92 válasza lovi27 (#7578) üzenetére


levike92
tag

Sajnos az a baj, hogy sehogy se enged ezen átlépni, úgyhogy még a menübe se tudok belépni. Ezért nem is tudom hogy tudnék downgrade-elni és onnan frissíteni. Mert ugye így rootolni se tudom a downgrade-hez meg az az első lépés , hogy rootoljam. (Legalábbis amit én néztem leírást. ) Mi a legegyszerűbb downgrade ? Mert ami itt van a fórum elején oda is írja a rootot. Már második napja nincs telefonom csak hívni tudnak de csak a google-os képet látom még az időt se . Aki segít megoldani nem leszek hálátlan Kap egy colát cigit vagy bánom is én :D

(#7586) chipi-85 válasza levike92 (#7585) üzenetére


chipi-85
aktív tag

Korábban írtam egy leírást DG-re. még nem lett berakva az első HSZ-be!
Amikkor én is így jártam, akkor megcsináltam!

Keresd meg. sajnos most nincs időm keresgélni!

[ Szerkesztve ]

(#7587) e-newsee válasza chipi-85 (#7581) üzenetére


e-newsee
addikt

Amúgy ezt a beállítást hol lehet ellenőrizni? Telefonban van, vagy a Google accountban kell turkálni?

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#7588) Dylan_


Dylan_
tag

A védelemmel amúgy majdnem én is megjártam.
Ugyanis egy jó pár hónapja a google aktiválta a 2 lépcsős azonosításnál azt a programot, amivel nem kell már sms-t érkeztetni a telóra ha új helyről lépsz be, elég ha a programban az Igen-re nyomsz, hogy engedélyezd a belépést. erre gondolok
Namost nekem ez a resetelt telóra volt belőve, és amikor megvolt a reset, az első belépésnél kérte is rögtön, hogy akkor erősítsem meg a belépésemet.
De nem tudtam, mivel ilyenkor még nem férek hozzá ehhez a programhoz, és az sms hitelesítés sem jöhetett szóba, mert az a sim kártya van megadva ami a telefonban van. :F
Még jó, hogy van egy másik telefonom is (céges) ami be volt állítva gmail fiókba tartalék számnak, így arra tudtam kérni egy sms-t, így minden ment tovább.
De belegondoltam abba, hogy ha nincs tartalék telefon, akkor eléggé körülményes lett volna megoldani az azonosításomat. :Y

(#7589) chipi-85 válasza e-newsee (#7587) üzenetére


chipi-85
aktív tag

Azt nem tudom.

Én úgy jártam, hogy béta 6.0 volt rajta
Formázás után jött elő. Nem tudom hogy ezt külön hol lehet ki-be kapcsolni.
És tudtommal nincs köze a google 2 lépcsős belépéshez sem, ugyan is akkor próbáltam mindent:
új jelszó, két lépcsős belépés, accounthoz tartozó eszközök engedélyezése, de semmi nem oldotta meg.

Vicces, hogy oly annyira véd, hogy sajátoddal sem tudsz belépni :W :W

(#7590) Toninho13 válasza lovi27 (#7576) üzenetére


Toninho13
aktív tag

Megvagyok. Megy a telefon. 6-os androidot akkor normálisan nem lehet rootolni?

(#7591) levike92


levike92
tag

Megbolondulok még mindig nincs telefonom. ADB felejtős mert nem tudom bekapcsolni az usb hibakeresést mivel nem enged tovább a ................................ google miatt már két napja. Valaki tud nekem valami megoldást amivel újra tudnám rakni? Nem tudok menübe lépni , hogy állítsak usb hibakeresést, rootolva nincs a teló full gyári 6.0 . Mi az istent csináljak? Olyan mérges vagyok még a munkába is ezzel szívok már vagy 3 órája és sehol se találok értelmes megoldást. Már nem érdekel milyen rendszer van rajta csak működjön..

(#7592) chipi-85 válasza levike92 (#7591) üzenetére


chipi-85
aktív tag

Ezt csináld végig [link]

Nekem sem volt usb hibakeresés, mégis sikerült!
Ha valamelyik pont nem érthető, akkor írj!

(#7593) levike92 válasza chipi-85 (#7592) üzenetére


levike92
tag

Végre. Köszi a leírást munka után kipróbálom, ha nem megy valami írok és köszi a segítséget mégegyszer.

(#7594) chipi-85 válasza levike92 (#7593) üzenetére


chipi-85
aktív tag

Az adatlapomon van email cím, oda írj mert mobilon leszek majd, és ott hamarabb tudok írni, mint itt!

(#7595) lovi27 válasza chipi-85 (#7581) üzenetére


lovi27
addikt

Látom, nem volt hiábavaló erőltetni a témát... :DD

Nem tudom, honnan veszed a wifi-hez kötést, ez lett gyanús múltkor is, ezért olvastam utána a dolognak, de nem találtam erre utalást. Ha megosztanád a forrást, akkor ez a kérdés is tisztázódna.

Annak kimondottan örülök, hogy jó munkát végzett a Google és te mint buheráló sem tudtad átverni a védelmet. Amúgy, most már érdekel, hogy mi a titka a visszalépésnek, ha már ennyien elvéreztek rajta.

(#7587) e-newsee

Ez az android tulajdonsága és nem az account-é, de csak az 5.1-től van. Így aki nem az MM-et használja az ne keresse, mert a ZF2 lollipop-ja v5.0.

(#7596) chipi-85 válasza lovi27 (#7595) üzenetére


chipi-85
aktív tag

Az én esetem pusztán annyi volt, hogy eladtam a telefont, a kedves vevő valószínűleg leejtette, így sérült a töltő, a rezgő motor, a hangszóró és a mikrofon.
Visszakaptam, formáztam és ez jött elő.
Mivel ő a saját wifijén lépett be, így hiába írtam be az én accom, amivel korábban használtam nem engedett be.
A wifire pedig ott a bizonyíték, hogy amikor mobilneten akarsz bejelentkezni, akkor azt kéri hogy a legutóbb használt wifin tedd meg a bejelentkezést!

Az én készülékem nem lopott, ha kell elküldöm a beszélgetést a honnan vettem, a garira visszaküldést, a sráccal történt beszélgetésem.

De akkor ezennel búcsúzom is innen. mindenki oldja meg a gondját baját úgy ahogy szeretné. :R
Bocs hogy próbáltam segíteni! :(((

[ Szerkesztve ]

(#7597) lovi27 válasza chipi-85 (#7596) üzenetére


lovi27
addikt

Azt hittem olvastad valahol, csak én nem találtam. Ezért kértem mond meg hol. A többit meg nem értem... :N

(#7598) jano_77


jano_77
nagyúr

Sziasztok

Vki írta, hogy amióta frissített az MM-re, nem látja az autója rádióját BT-on keresztül!
Ma ellenőriztem - volna - én is a BT kapcsolatot a fülessel és sajnos az a tapasztalatom, hogy egyáltalán nem lehet bekapcsolni a BT! Hiába kapcsolom be, szürke inaktív marad, ezért gondolom, hogy a "kollégánál" is ez lehetett a baj. Azért egy próbát megér rápillantani.

Tud esetleg arról vki, hogy ez lesz-e sürgősen javítva vagy becoptuk az MM-et!? :F :W
Nekem vmiért sajnos az akksi is baromira merül! Korábban egy napot vígan kibírt, este csak megszokásból tettem fel töltőre, ma viszont du 15 körül 15%-os jelzést dobta fel! Ez nagyon durva. :O :o
Mikor várható egy javító csomag?!?

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#7599) levike92


levike92
tag

Sziasztok. Találkozott már valaki olyannal, hogy a parancsort ha megnyitom, és írom mit csináljon csak annyit ír "waiting for device". Illetve a telót amikor berakom fastbootba egyből zölden azt írja ,hogy "continue the fastboot process?" Ez normális? Az a baj csak szó foszlányokat tudok angolul így nehéz értelmezni a pár angol írást amit találtam erről fordítóval meg zagyvaság

(#7600) levike92


levike92
tag

Jó reggelt. Hosszas keresgélés után sikerült visszahoznom a telefont az élők sorába. A google biztonság miatt.... ADB-vel felnyomtam egy gyári rendszert ( Ami nem teljesen volt ilyen egyszerű, mert hiába volt fent minden driver azt írta ki , hogy "Waiting for device" le kellett túrjak mindent eszközkezelőből és újra fel mindent.). Ja és mivel nem tudtam a google-on túllépni ezért usb hibakeresésem se volt. Nem volt egyszerű szülés, főleg hogy angolul csak kapizsgálok. :D Köszi aki segített. Aki meg a fő leírását linkelte nekem annak jár az üccsi meg egy doboz cigi. (Ahogy ígértem ) . Privát már ment tegnap este.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.