Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
mamakaze
csendes tag
Igen XP párti vagyok. A sata kártya azért kell, mert (több éves tapasztalat!) ha a merevlemez vezérlő ugyanaz akkor az xp bármilyen alaplapon feláll gond nélkül (ez az oprendszerem van már 6 éve a merevlemezen, és vagy 8 alaplap volt már alatta, mindíg gond nélkül felállt, és persze más gépeknél is bevállt).
A lényeg, hogy a legtöbb Brazos mini ITX alaplapokon már pci-e van, Asusban találtam, amin van pci is, de sajna az nem mini ITX, Jetway-ben találtam olyat amin pci van, de sajnos az meg nem passzív hűtésű....böngészem a netet tovább, igazából c-50 processzor is bőven elég lenne az utánaolvasások szerint, de olyan lapot nem találtam eddig ami AMD mini-ITX, passzív hűtésű, és 1 db pci van rajta, nameg persze full hd-hoz kimenet. -
Mittu88
senior tag
Nem fontos az ITX méret, csak az a lényeg, hogy SATAll-t támogassa a lap (SSD miatt), youtube-os videók ne akadjanak azért (meg az xvid-esek, avi-k), plusz minél olcsóbb legyen. És ahogy elnézem, ez az alaplap-videokártya-processzor kombó még a legjobb ár-érték arányú. Használt gépen is gondolkozom, de egyrészt annak az előélete kétes, másrészt régebbi technológia, nagyobb a fogyasztása, stb... Végülis bármire cserélem a jelenleg gépét, hanyatt fog vágódni a sebességtől, mert egy Plll-as 497Mhz-es 200Mb ramos 8Mb-os videokártyás "laptop" a gépe

húúú EZT most találtam, ez elvinné a SD videókat, amiket az előbb írtam? 1 magos, de atom... Az inteles videokártyáról tudsz valami biztatót mondani?
-
-
Na meg aztán, ha várni kell 5mp-t egy szőnyegszerkesztőre, az max. Vér Istvánnak tragédia.
Az elmúlt 1 hónapban egy P3-as laptopot használtam számítógép címén. 700MHz, 256Mb RAM.
Hát nem kapkodott, de csak kibírtam. PH-t olvasni, blogozni, stb., kibírható volt.
Ha nem 700MHz, és 2x annyi RAM, akkor még jól használható is lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszönöm a cikket, én is hiányoltam PÜ-ben. 
hozd el, azt hekelünk vele még valami tutiságot