Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SentryGun
üzenetére
Vettem egy Transcend 25M3 750 GB-os külső merevlemezt, ennek van egy nagyszerű(nek tűnő) progija, Transcend Elite. Egyszerűen beállítható, időzítések, stb... De szinte minden mappánál hibát ír, miszerint a forrás írásvédett. Rendszergizdaként futtatva is kihagyott fileokat. Eleve nem értem, ha írásvédett a file, attól még másolható, nem? Nem... OMG.
Szóval én a total commanderre bíztam
majd keresek vmi automatikusat, bár a fotókat, munkáimat havonta egyszer másolni nem akkora feladat, lehet marad a TC.Többieknek: mindenkinek igaza van...

Ahogy írtam is a cikk elején, nincs tökéletes megoldás. Nekem ez megfelel, de máshol, ahol HD filmeket néznek 3 TV-n, és közben letöltenek/feltöltenek, már kevés lenne a lan. Nem vagyok filmb.. filmbarát, a ~200 GB filmnek + 100 GB zenének, meg a többi vackaimnak elég bőven a 2 sata kínálta lehetőség -másnak ez nevetségesen kevés lenne...
Backup is ilyen dolog: nálam elég havonta, fotókat, munkákat dátum szerint mentem, így csak X mappát kell kopizni. Másnál nagyobb a "pörgés" esetleg adatbázisok, céges adatok, etc. vannak, ott naponta automatikus backup kell(ene).Teljesen felesleges a saját igényeinket általános igazságként másra erőltetni.
Kicsit off-ként: amikor megkérdezik milyen a jó gép, laptop, mit vegyenek, mert X ezt ajánlotta Y meg azt... Ez olyan, mint az autó. Lehet, hogy a Veyron a legjobb, de ha földesúton jársz vele naponta, akkor is azt vennéd??? És van rá pénzed? Lenne lehetőséged kihasználni a végsebességét?
Köszönöm, hogy olvastátok

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX3080TI O12G GAMING
- ASUS ROG Delta S USB-C
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
majd keresek vmi automatikusat, bár a fotókat, munkáimat havonta egyszer másolni nem akkora feladat, lehet marad a TC.