- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Lehetni lehet, de ott már nagyon más a kernel, semmi 3D gyorsítást nem tudsz kicsikarni az IGP-ből, mert ahhoz nincs driver. Próbáltam nyíltból egesztgetni, de nem jött össze, fórumozva kiderült, hogy másnak se nagyon.
NAS és 100 MBit LAN: jelen írásban egy átlagos otthoni hálóról beszélünk, erre bőven elég lenne, sőt, 2 sata is elég, mert lehet "toldani" külső lemezzel, de sztem átlag home usereknek elég az is.
Egyetlen fájdalmam a film lejátszás, amúgy aranyos, csendes kis deszka.Silentfrog:
Nem olyan durva, persze a jót könnyű megszokni, így az asztali gép után kicsit döcögősebb, de ez csak a progik megnyitására, és a több progi együttes futtatására vonatkozik. Értem ez alatt, hogy pl. word, excel lassabban tölt be, de utána semmi baja. Viszont ha word mellé van pár füles böngésző, akkor lassul a váltás közöttük, de ez természetes egy egymagostól.
Volt nálam 1 magos atom netbook, meg EeePC, na azoktól azért gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T440s intel core i5-4210u,4GB/120GB SSD,jó akkumulátor! Fix 25 ezer ft
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged