- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
djfantom
tag
válasz
djfantom #199 üzenetére
Nekem annó volt egy via c7 1500mhz-es processzorral felszerelt laptopom. 1gb ddr ramal.64mb vga-val.Nagyon jó kis laptop volt.1évig használtam,De elkellett adnom,mert szükségem volt a pénzre.Most egy netbokom van intelatom n455 1,6ghz 2gb ddr3 rammal win7 hd alatti filmformátumok tökéletesen futnak.Viszont semilyen régijáték sem indúl el rajta.128mb vga.A via-s laptopon sok régijáték elindúltak.(pl toca2 colyn ralli2 f1ch/Bútított grafival/)Az atomossal 1ik sem.1dűl nintendo64 emuval n64 játékokkal tudok rajta jáccani.Szóval nem rosszak a via-cuccok.Nővéremnek 6év után most lett alaplaphibás egy via c3 1300mhz-es 256ddr2 ram 64mb vga-s laptop.xp akadásmentesen ment rajta dvd akadásmentesen hibátlanúl ment rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest