- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Lehetni lehet, de ott már nagyon más a kernel, semmi 3D gyorsítást nem tudsz kicsikarni az IGP-ből, mert ahhoz nincs driver. Próbáltam nyíltból egesztgetni, de nem jött össze, fórumozva kiderült, hogy másnak se nagyon.
NAS és 100 MBit LAN: jelen írásban egy átlagos otthoni hálóról beszélünk, erre bőven elég lenne, sőt, 2 sata is elég, mert lehet "toldani" külső lemezzel, de sztem átlag home usereknek elég az is.
Egyetlen fájdalmam a film lejátszás, amúgy aranyos, csendes kis deszka.Silentfrog:
Nem olyan durva, persze a jót könnyű megszokni, így az asztali gép után kicsit döcögősebb, de ez csak a progik megnyitására, és a több progi együttes futtatására vonatkozik. Értem ez alatt, hogy pl. word, excel lassabban tölt be, de utána semmi baja. Viszont ha word mellé van pár füles böngésző, akkor lassul a váltás közöttük, de ez természetes egy egymagostól.
Volt nálam 1 magos atom netbook, meg EeePC, na azoktól azért gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest