Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
A fogantyú leégetés az nálam is rendszeres volt, de követtem el olyat is, hogy feltettem a kávét, majd ledőltem még pihenni, aztán vagy másfél óra múlva magamhoz térve a kotyogós korom fekete volt, benne a kávé por állagúra égett, persze ami benne maradt, mert a nagy része kiforrta magát
Már pár éve elektromost használok, mindenkinek jobb ez így
-
updog
őstag
Óh, a kávés(is)pohár
Ugyanez a klasszik
fröccsösvizespohárban -
rdt89
addikt
Nekünk 25 éve van 2db ebből a pohárból, sokszor esett földre, még csak meg se repedt. Nagyon nagy tisztelet annak a pohárnak, gyerek koromba abból ittam szinte mindent.
(#5) Chaser:
nálam ha reflexről van szó az mindig hatalmas erőátvitellel társul és olyankor jobban megsérül minden, mint ha hagynám leesni. A tányéros esetednél én simán térddel a falra morzsoltam volna szegényt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest