Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
Ezt a reflexet sajnos akkor is elég nehéz kiölni az emberből, ha mondjuk élete egy szakaszában elkezd nagy tömegű tárgyakkal dolgozni. Jó esetben van az emberen ilyenkor acélbetkós, de azért az csak nagyon kis felületét védi a lábfejnek, a lábszárat meg egyáltalán nem, úgyhogy jó ha tudatósítja magában az ember, hogy ha valami nehéz le akar esni, azt hagyni kell leesni.

-
Az enyémek, illetve már csak az egyszem árva, bőven 30+-os, ha nem több. Sőt, tuti több, mert még nagyimtól örököltük meg.
Én is ejtettem már el többször is, aztán vagy dekáztam vele, vagy sikerült úgy esnie, hogy nagyobb volt benne az összetartó erő, mintsem a széthúzás. De, most sajnos úgy esett, hogy tényleg millió darabra robbant(!) szét. Sanszos, hogy a kristályszerkezetének egy olyan pontjára tapintott rá a padlóval való találkozás, amit nem bírt már tolerálni.
(#8) doeeg:
Felénk ez volt a klasszikus vizes/fröccsös/üdítős pohár annó. Ebből van is egy készletem, de az már új gyártású.(#11) nullpoint:
Hehe!
Ilyen témákban én őt szoktam lesni, vagy ha elkap a retró életérzés, akkor Kenny-t.
Nagggyon hülyék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Padavan firmware
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sorozatok
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi