Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3201) HarleyCustom válasza hoolla (#3200) üzenetére


HarleyCustom
veterán

Iphone 8-cat nem hasonlítanám annyira hozzá,mert az még mindig egy erős hardverrel szerelt teló,viszont ezekhez képest gyenge kijelzővel. Ezáltal az animáció sokkal smooth-abb lehet. Sőt!Ez is benne lehet a pakliban. Az XS -ben annyival nem erősebb a hardver,viszont sokkal durvább a kijelző felbontása.Ezt ugye meg is kell hajtani valaminek. Ezek is fontos tények.

Fontos az alkalmazások”milyensége”is...rengeteg dologtól függ(het) egy esetleges szaggatás/lagg...
A nagyobbik lányom 6s-e is lagentesebb,vajpuha működésű még mindig,mint EZ.:D
De engem nem érdekel,mert nem olyan egyszerű ám ez a kérdés és nem lényeges számomra.Nekem belefér,mert voltam más platformon is és ott sem jobb.Sőt!
Szerintem ne rugózz rajta.:)
De ha nagyon zavar,akkor cseréltesd.

[ Szerkesztve ]

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#3202) Szajbee27


Szajbee27
csendes újonc

Sziasztok!

Bevallom nekem óriási előnyt jelentett a vásárlásnál, hogy „két” sim kártyát használhatok egy Apple készülékben. Sose volt dual simes telefonom, mindig két telefonnal hadakoztam. Arra nem gondoltam, hogy ez úgy működik, hogy egyszerre csak egyen vagyok elérhető (naiv lennék? :D ). Azt vettem észre, hogy ha az egyik számon beszélek, akkor a másik kártya teljesen elérhetetlen lesz. Az teljesen mindegy, hogy épp az esimen vagy a fizikai kártyán megy a duma, a másik lecsatlakozik a hálózatról és elérhetetlen lesz. Próbáltuk tesómmal a létező összes variációt, kisípolok vagy az előfizető nem kapcsolható üzenetet kapja a hívó fél. A 4G-t csak az esimen engedélyeztem (2-es beállítás :)) ). Látszik amúgy a jobb felső sarokban is, hogy elveszik a teljes térerő kb 10 másodperc után. Megpróbáltam utánajárni ennek a van térerő / nincs térerő problémának. Gondoltam egy iStylban kezdek, mégis Apple készülék. Onnan egyből a szolgáltatóhoz küldtek, bár megadták az Apple support ingyenes számát is, róluk később :) Irány a Telekom. Kivártam a sorom az Árkádban lévő fiókban, megkérdeztem a T-Home-os kolleginát, hogy dual simes telefonomat használva, ha az egyik számon beszélek, akkor a másik elérhetetlen. Direkt nem említettem, hogy Iphone XS-ről van szó, nehogy rögtön elküldjenek :D Azt válaszolta, hogy megkérdezi a technikai gurut. Visszajött és akkor tette fel a kérdést, hogy milyen készülékről van szó. Bevallottam, hogy egy Iphone. Azt mondta, hogy egyik dual simes készülék se tudja egyszerre a kettőt kezelni hívás közben. Se Iphone, se Huawei, se Samsung, illetve az S10 már tud két számot aktívan kezelni. Lehet én vagyok hülye (ha mégis ne mondjátok ki, csak utaljatok rá :D ), de úgy gondoltam, hogy ha éppen beszélek az egyik számon, attól még veszi a hívást a telefon és foglaltat jelez vagy várakoztatja az illetőt. Az sose jutott eszembe, hogy ilyenkor elérhetetlen vagyok. Teszem fel a barátnőmnek szómenése van, 1 órán át beszélünk. Eközben a kedves főnököm el szeretne érni a céges számon, de azt hiteti el vele a szolgáltató, a készülék vagy a technika ördöge, istene, hogy elérhetetlen vagyok és nem azt, hogy foglalt. Khm… Ez komolyan normális? Vagy szépen elhárították a kérdésemet a Telekomnál? Érdekes, akkor mi értelme a dual simnek? Annyi, hogy két telefon helyett egy legyen nálam, illetve hívás közben mégis olyan, mintha otthon hagytam volna a másikat. Kicsit kiábrándító, pedig jó pár éve léteznek dual simes telefonok.

Na Apple Support. „Ön az Apple…… hívta……” 1-es gomb. „Adja meg a telefonja IMEI számát”. Oké, kb 10 perc zene, ami egész jó volt, kolléga jelentkezik. Felteszem neki a kérdést, hogy dual sim esetén ha beszélek az egyik számon, akkor a másik elérhetetlen, lecsatlakozik a hálózatról. Nem nagyon értette. A barátnős példát neki is elmondtam, erre azt mondta, hogy fogalma sincs (ezekkel a szavakkal), utána néz a belső fórumokon, hátha talál valami írást erről és visszahív pár perc múlva. Ez volt 3 órája :D És itt tartunk. köszi :D

Egy szó, mint száz, komolyan így működik a dual sim rendszer? Más is ilyenkor találkozik az "elérhetetlen vagyok" problémával? Ledobja hívás közben a másik számot és elérhetetlen jelzést küld? Mert akkor megköszönném az Applenek a semmit :)

(#3203) tboldi válasza Szajbee27 (#3202) üzenetére


tboldi
nagyúr

Teljesen normális, nincs itt semmi hiba. Ez a dual standby.

Úgy látom, neked is szómenésed van, nem csak a barátnődnek. ;]

[ Szerkesztve ]

(#3204) davidsz válasza Szajbee27 (#3202) üzenetére


davidsz
őstag

Dual stendby (a telefonok zöme) - Dual active
Ezekre a fogalmakra keress rá és meglesz a válasz.

Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu

(#3205) lugosi válasza Szajbee27 (#3202) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Nagyjából így van ahogy leírtad, ez a dual standby.

"Azt mondta, hogy egyik dual simes készülék se tudja egyszerre a kettőt kezelni hívás közben."

Majdnem mind, inkább. Nagyon kevés a dual active.

(#3206) HarleyCustom válasza Szajbee27 (#3202) üzenetére


HarleyCustom
veterán

Huawei egyik régebbi modelje,nem tudom hirtelen a típusát...
...meg a Honor 8,ami DUAL ACTIVE....

[ Szerkesztve ]

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#3207) sethi válasza Szajbee27 (#3202) üzenetére


sethi
senior tag

Pont ezért irányítottam át a céges fizikait a saját esimre. Hívásvárakoztatás be, és ha beszélek a sajáton szépen becsörög a cégesre bejövő hívás amit át tudok venni vagy ki tudok nyomni

(#3208) Szajbee27 válasza tboldi (#3203) üzenetére


Szajbee27
csendes újonc

Szómenés nélkül, röviden: Köszönöm uraim ;] :))

Már mindent értek. Az Apple Supportos srácnak is ezt a topicot kéne olvasgatnia :)

(#3209) Szajbee27 válasza sethi (#3207) üzenetére


Szajbee27
csendes újonc

Én is így fogok tenni, köszönöm a tippet :R

(#3210) hoolla válasza HarleyCustom (#3201) üzenetére


hoolla
aktív tag

Érzek némi elfogultságot a hozzászólásodban. 🙂
Azt mondod, hogy azért szarabb, mert sokkal jobb.
A viccet félretéve, letöröltem az összes saját appját a telónak amit tudtam és igy most sokkal jobb, de ha pl pár másodpercig egy helyben van az aktuális site, akkor amikor továbbgörgetem, van egy kis akadás.

Androidot bottal sem piszkálnék meg én sem. De eddig az összes iphone aminek a tulajdonában voltam, hozta ezt az “otthon vagyok” érzést az első perctől. Ennél a telónál, az ára ellenére nem vagyok képes ezt érezni emiatt a “kis” hiba miatt.
Szeretem a kijelző méretet, a fészájdít, kamerát miegymást, de mindez nem elég, hogy feledtesse ezt a fránya akadást. Használom most így fölös appok nélkül is pár napig aztán meglátom.

"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."

(#3211) CharlieDrop válasza hoolla (#3210) üzenetére


CharlieDrop
veterán

megdobnál egy ilyen site-nak a linkjével?

PH-val nem működik, ott röccenésmentes 15mp állás után is

Köszi :R

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#3212) hoolla válasza CharlieDrop (#3211) üzenetére


hoolla
aktív tag

Site független, safariban csinálja, reddit, imdb, smseknél stb. De mondom most, hogy letöröltem az összes i appot, sokkal jobb. De ez nem mentsége a telónak. Valami eszi a procit a háttérben pl facetime ha be van kapcsolva, de nincs használva... nem tudom de valami tuti el van szabva. 🙂

"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."

(#3213) HarleyCustom válasza hoolla (#3210) üzenetére


HarleyCustom
veterán

:)
Ez ilyen...nekem nincs gondom vele.Neked meg némi keserűséget érzek az írásodban.Add el és használj tovább i8-cat. Ezen az áron neked nem fér bele semmi hiba...akkor nincs mit tenni.. :)

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#3214) hoolla válasza HarleyCustom (#3213) üzenetére


hoolla
aktív tag

Persze hogy keserű a hangvételem, hiszen szeretem az apple termékeket. Tele vagyunk velük. A very bestest az a ipad pro a cerkával és a nagy kijelzőjével.
Rá sem nézek a Samu telóira, azt sem tudom milye van kint most a toppon. A többit ne is említsük. És erre kapok egy olyan csúcs apple készüléket sok sok év után ami nem tökéletes egy alap felhasználás közben, a felár ellenére sem. Szomorú, de nem fogok váltani, max megpróbálom gariztatni, vagy meggyőzöm magam, hogy majd javítva lesz softwaresen és várok.
De amúgy még egyszer ideírom, hogy most sokkal jobb, azóta, hogy letöröltem a legtöbb alap appot. Scrollozás közben így már együtt tudok élni a maradék micro stutterrel. A google map zoomja még mindig silány a 8-hoz képest, de az ok, betudom a kijelző méret miatti szembetűnőségnek.

[ Szerkesztve ]

"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."

(#3215) HarleyCustom válasza hoolla (#3214) üzenetére


HarleyCustom
veterán

Talán az XR jobb ebben az XS-nél...ott ugye gyengébb a kijelző,a chip viszont ugyanaz.Lehet az animáció folyamatosabb...nem tudom.

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#3216) CharlieDrop válasza hoolla (#3212) üzenetére


CharlieDrop
veterán

Fura. Biztos a gyári appokkal lehet a gond? Kinyitottam a FaceTime-ot, betettem háttérbe, vissza Safariba, de semmi. Úgy hangzik, mintha lenne egy rossszul optimalizált app a háttérben. Vagy akkor is ezt csinálja, ha csak a böngésző van nyitva és a háttérben 0 app?

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#3217) ruarua


ruarua
tag

Nekem még mindig néha ugrálnak fura dolgok. Itt ott egy plusz ikon. A képernyők közti lépkedésnél még elő elő bukkan egy billentyűzet maradvány. Kicsit zavar.
Egyébként elkezdtem szemezgetni az xr-el. Nem olyan rossz cucc az, csak mindenki lebeszélt róla :(((

iPhone 13 128gb; Xiaomi Mi 10T PRO; iPad Pro 11 64gb; Lenovo Ideapad 710S; PlayStation 4

(#3218) HarleyCustom válasza ruarua (#3217) üzenetére


HarleyCustom
veterán

Mindenki?
Még jó hogy nem azt mondták,ugorj a kútba.:D

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#3219) ruarua válasza HarleyCustom (#3218) üzenetére


ruarua
tag

Még jó. Csak egyre többször érzem, hogy nem szereti a szemem ezt az amoledet. Samsungnál nem éreztem korábban. Úgyhogy lehet gyengébbre kell váltanom a szemem miatt :((

iPhone 13 128gb; Xiaomi Mi 10T PRO; iPad Pro 11 64gb; Lenovo Ideapad 710S; PlayStation 4

(#3220) keszidavid


keszidavid
lelkes újonc

Kedvencem a gyári szilikontok, de elképesztő milyen gyorsan elkopnak, kifényesednek a sarkai. :F Rendeltem pár fillérest Aliról, hátha valamelyik beválik, meglátjuk. 🤷🏻‍♂️

 iPhone 4s, 5s, 6s, X, Xs

(#3221) sethi válasza keszidavid (#3220) üzenetére


sethi
senior tag

Próbáld ki a Nillkin flex pure tokját. Szilikon az is, belseje mint a gyári toknak bélelt. Sokkal jobban bírja mint a gyári. A tokshoptól rendeltem 6000–Ft-ért

[ Szerkesztve ]

(#3222) Dzsuri89 válasza sethi (#3221) üzenetére


Dzsuri89
őstag

Igen a legjobb, sőt szerintem jobb minőségű is, mint gyári.

Mondjuk 6000 Ft kicsit drága érte, SpeedShop-ban 3000. 😃

(#3223) keszidavid válasza Dzsuri89 (#3222) üzenetére


keszidavid
lelkes újonc

Wow, olcsóbb mint a Nillkin Store-ban, köszönöm mindkettőtöknek! :R

 iPhone 4s, 5s, 6s, X, Xs

(#3224) sethi válasza Dzsuri89 (#3222) üzenetére


sethi
senior tag

Amikor rendeltem, csak a Tokshop forgalmazta, de ha ilyen jó áron van lehet rendelek egy másik színűt is

(#3225) hoolla válasza HarleyCustom (#3215) üzenetére


hoolla
aktív tag

Igen de azon meg a kamera nem annyira menő...

CharlieDrop:
Használtam tegnap egész nap a telóm így az alap appok nélkül és most már jó és elhanyagolható az a néhány lagg itt ott meg a néha előtűnő micro akadás.
Nem tudom, hogy konkrétan melyik app lehet a ludas. Azt tudom, hogy a facetime nem kellett hogy fusson a háttérben csak elég volt bekapcsolva lennie a settingsben. Ahogy kikapcsoltam és letöröltem, máris érezhető javulás volt a telón. Amúgy az összehasonlításom az i8-cal nem volt teljesen korrekt, mert erre (xs) felkerültek Az alap appok míg a 8-ról legyalultam őket, ahogy mindig letöröltem azokat az összes eddigi telómról. Tehát valójában fogalmam sincs, hogy milyen az i8 azokkal az appokkal együtt. Erről elfelejtettem letörölni amikor reseteltem és most hogy nincsenek a telón, nem roszabb az xs a 8-nál side by side, legalább is láthatóan.

Ide is írom, ha valaki még lát ilyen microakadásos problémát az xs-en és nélkülözni tudja az alap appokat, mint pl a facetime, imovie, iband stb, akkor törlés és javítva lesz a probléma.

[ Szerkesztve ]

"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."

(#3226) HarleyCustom válasza hoolla (#3225) üzenetére


HarleyCustom
veterán

Hát akkor...:) szerintem maradj akkor xS-nél

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#3227) HarleyCustom válasza ruarua (#3219) üzenetére


HarleyCustom
veterán

XR?

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#3228) hoolla válasza ruarua (#3217) üzenetére


hoolla
aktív tag

Pont erről is olvastam amig próbáltam keresgélni a megoldást az én hisztimre, és bizony emiatt is gariztattak már emberkék. De persze próbálj meg hard resetet meg talán egy restore-t előtte. Ha ezek sem segítenek akkor gari.

Herreløse: Ha így marad ahogy most müxik, I’m happy és marad ez a teló.

Megkérdezném, a tisztánlátás végett, hogy neked is vannak micro akadások, csak te meg vagy vele barátkozva?? Említetted, hogy ez ilyen. Összehasonlítva a 6s-el. Próbáld meg te is legyalulni azokat az appokat amiket nem használsz. Csak ha persze meg szeretnéd nézni milyen amikor rendesen müxik egy fél millás teló. 🙂😉

[ Szerkesztve ]

"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."

(#3229) HarleyCustom válasza hoolla (#3228) üzenetére


HarleyCustom
veterán

Nem fél millás csak 350:)
Van egy -egy kis röccenés,de korábban ezt mondtam is,meg azt is,hogy nem nagyon izgat,ismerve a mobilokat.
Majd átznézem mi az,ami nem kell app és törlöm.

[ Szerkesztve ]

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#3230) Dzsuri89


Dzsuri89
őstag

Hoolla-nak válasz akart lenni.

Lemerem fogadni, hogy csak biztonsági mentésből állítottad be az XS-t.
Tegyél egy próbát úgy, hogy újként kezdesz a telefonnak, minden fontos adatot így is elment az iCloud, ha nincs ez a funkció kikapcsolva.
Ha ez az XS laggol, akkor androidos telefon nem is létezik. :DDD
Amikor megjelent a telefon az akkori iOS-szel laggolászott, de 12.1-től kezdve megvajasodott a működése.
Nekem ez a tapasztalatom, pedig elég érzékeny vagyok a laggolásra, de az előttem szóló társal tudok annyiban egyet érteni, hogy az iphone mellett minden telefon laggtenger.

[ Szerkesztve ]

(#3231) ruarua válasza Dzsuri89 (#3230) üzenetére


ruarua
tag

Én i7-ről húztam át a rendszert anno. Lehet az okozza a hülyeséget?

iPhone 13 128gb; Xiaomi Mi 10T PRO; iPad Pro 11 64gb; Lenovo Ideapad 710S; PlayStation 4

(#3232) -secret- válasza ruarua (#3231) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Bármi lehet.

(#3233) hoolla válasza HarleyCustom (#3229) üzenetére


hoolla
aktív tag

Majdnem fél milla :)

Igen emlékszem, hogy mondtad, csak biztos akartam lenni. :)

(#3230) Dzsuri89: Igen, természetesen biztonsági mentés lett ráhúzva. Meg is csináltam volna azt amit mondasz, hogy totálisan szűz teló, de irták jópáran a fentebb, általam linkelt panasz fórumon, hogy az sem javitott a helyzeten. Igy gondoltam megspórolok magamnak egy kis időt és nem játszom végig azt amit sokan mások is tettek, sikertelenül.

"az iphone mellett minden telefon laggtenger." :Y Nekem ez bizony teljesen új. Atyaég. Akkor én eddig nagyon el voltam kényeztetve, mert soha nem fájt laggolás vagy akadozás még iPhone-on egészen eddig.
Én tényleg azt hittem, hogy a fluid működés teljesen alap már. Legalábbis a hiváslista görgetésnél, meg a többinél amit már leirtam párszor.

"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."

(#3234) HarleyCustom válasza hoolla (#3233) üzenetére


HarleyCustom
veterán

Nekem pl a híváslista görgetésnél "vajsima",de egyébként nem szoktam máshol sem észrevenni,hogy szakadozna.Talán akkor,amikor megnyitom a böngészőt és nyitok egy új ablakot,akkor néha laggol,de nem mindig csinálja azt sem.Tököm tudja miért,mi az oka...nem is érdekel csak neked írom le,mert még mindig rugózol rajta. ;] :)

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#3235) lugosi válasza HarleyCustom (#3234) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Régen a beállításokon belül a mobilnetnél volt valami lag. De mostanra én úgy vettem észre, hogy az is megszűnt.

(#3236) hoolla válasza HarleyCustom (#3234) üzenetére


hoolla
aktív tag

:) Jól van nem rugózom rajta többet. Főleg, hogy mostmár a második napja boldog vagyok a telóval. :K

Igaz, ehez le kellett töröltöm pár gyári appot... ;]

"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."

(#3237) HarleyCustom válasza lugosi (#3235) üzenetére


HarleyCustom
veterán

Igen-igen... :)

hoolla
Így van.Használd és kész.Ha nagyon zavar,majd legfeljebb eladod. :)

[ Szerkesztve ]

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#3238) hoolla válasza HarleyCustom (#3237) üzenetére


hoolla
aktív tag

Nem adom el. :N Max gariztatom ha kell... de lassan kezdem annyira megszeretni amennyire az SE-t szerettem. :)

"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."

(#3239) HarleyCustom válasza hoolla (#3238) üzenetére


HarleyCustom
veterán

Akkor ne add el:D
Tudod mit?Ha rám hallgatsz,azt csinálsz,amit akarsz.;]

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#3240) Lazika


Lazika
senior tag

Én is nagyon szeretem a maxot, viszont kiváncsi leszek mit mutatnak szeptemberben. Remélem mutatnak valami érdemeset végre. Ami lenyomja a camcungokat. :)

(#3241) ntomi0730 válasza Lazika (#3240) üzenetére


ntomi0730
senior tag

Sajnos a Samsung pillanatnyilag keresztbe veri az iPhone-kat. Mondom ezt úgy, hogy Én is iPhone-t használok. Nem kell elfogultnak lenni...

(#3242) Lazika válasza ntomi0730 (#3241) üzenetére


Lazika
senior tag

Tudom, az a baj, hogy szerintem idén se lesz semmi áttörés az új iphoneokban....Csak reménykedek :)

(#3243) ntomi0730 válasza Lazika (#3242) üzenetére


ntomi0730
senior tag

A remény hal meg utoljára :)

(#3244) sethi válasza ntomi0730 (#3241) üzenetére


sethi
senior tag

Arra azért kiváncsi vagyok miben jobb a samu?

(#3245) ntomi0730 válasza sethi (#3244) üzenetére


ntomi0730
senior tag

Semmiben, az iPhone mindenben jobb.

[ Szerkesztve ]

(#3246) sethi válasza ntomi0730 (#3245) üzenetére


sethi
senior tag

Én komolyan kérdeztem. Több emberrel is beszélgettünk anno a témában, de senki nem tudott egy épkézláb dologgal előállni. Mondom ezt úgy, hogy használtam droidot és iszonyat logikátlan buta rendszernek tartom. Az eddigi legjobb rendszer számomra Blackberry os volt

(#3247) HarleyCustom


HarleyCustom
veterán

Hanyagoljuk ezt a iPhone vs Samsung témát szerintem,mielőtt eldurvulnak a dolgok. Teljesen felesleges erről itt,egy iPhone XS topikban beszélni...
Elég volt az elején “harcolni”a sok trollal.:)(nehogy magatokra vegyétek,nem rátok értem).
Köszönöm...
És béke!:)

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#3248) joey04 válasza ntomi0730 (#3241) üzenetére


joey04
titán

Pont a napokban volt a kezemben az s10 széria és pont azt néztem mekkora visszalépés ez az s9-hez képest, mert az az előlapi kamera megoldás rettenetes élőben, az új ui meg erős visszalépés szvsz. Szóval akkor jelenleg inkább a Huawei a veszélyes az Apple-re, sőt, szerintem (sajnos) az Samut is meg fogják előzni hamarosan. Szóval a rendszerből adódó különbségek miatt is biztos jobb néhány dologban a samu, de hogy keresztbe veri, az kisit erős.

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#3249) Lazika válasza HarleyCustom (#3247) üzenetére


Lazika
senior tag

Nem arrol van szo, hogy melyik jobb stb... az applenek kene mar csinalni valamit, mert iszonyat le lesz maradva.

(#3250) Peat76


Peat76
őstag

A Messenger-ben nektek sikerül engedélyezni a dark mode-ot?

Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.