- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Neked lehet, szerintem annyit ér amennyibe kerül... Mondom ezt úgy hogy jelenleg pont ez van fent, mert várom a Nillkin XD-t. Szélei nem annyira lekerekítettek, és az ujjlenyomat is sokkal jobban meglátszik rajta. Persze van akinek ez is jó, de én ha már fóliázom, próbálok rá normálisat rakni, ezért is teszteltem már egy csomót le.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ricshard444
üzenetére
Kap majd egy nagy kocka kamerát, amivel kicsit jobb kamerája lesz, meg kicsit gyorsabb lesz (XS-hez képest), kb ennyi. Én jövőre várom az új formát.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ez nem kijelzőte van, és nem is sima aluminium házra.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
JamesHolden
üzenetére
Jobban jársz ha eladod így, és veszel egy másikat használtan.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sawyer_
üzenetére
Mi a véleményem? Ugyan az mint a Nillkin 3D+ CP MAX, beszerzik fillérekért, átcsomagolják, bereklámozzák, és mehet el horror áron.
~3 ezerért vegyél Nillkin-t most jelent meg az XD CP+ MAX verziója, én csak ajánlani tudom.
-
B-L-A-C-K
titán
Nillkin XD CP+ MAX, alin tudsz venni.
-
B-L-A-C-K
titán
Megjött ma az új fajta Nillkin fóliám, XD CP+ MAX néven (gondolom 3D CP+ MAX utódja). Elvileg a szélei köré már nem rakódik le a por. Régen ez a Nillkin fólia volt a legjobb szerintem, de még ez se volt tökéletes, ez az új talán kicsit jobb, de még ez se az igazi. Viszont ettől függetlenül ajánlom, mert ugye nincs jobb.
Innen rendeltem -> link
-
B-L-A-C-K
titán
Na ez a fólia brutál király, mintha nem lenne rajta semmi, vagyis nem látszik felrakás után. Felrakása viszont kissé nehéz. Így néz ki már felrakva:
Hosszútávon nem tudom milyen lesz, de szerintem tartós.
Innen rendeltem, 2 veszel olcsóbb, de amúgy is ajánlom ha elrontanád.
tuzpenge: Kocsiba kell, nem adom el.
-
B-L-A-C-K
titán
Megjött az átlátszó full body (hátlap + keret) fóliám (nem matt, sima fényes, le lehet húzni róla a felső réteget is.) Remélem f@sza lesz felrakva, már csak telefon hiányzik alá...
Ha felraktam, és frankó, majd adok linket, addig feleslegesen ne rendelje meg senki akit érint esetleg.Ui: Tudom ez XS-re van, de rendeltem X-re is, viszont még nem dőlt el X vagy XS-t veszek.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Kocsiban
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Én se engedek be senkit a lakásba, ha vevő megmondom neki jöjjön oda ahol nekem pont aktuális akkor, ha én veszek meg megbeszélem vele hová menjek, nem nagy sztory.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Mindet hasznàltam, azaz nem azért vettem egyiket se hogy a fiókba legyen, addig míg meg nem veszik...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ricsics
üzenetére
Van sok telefon ami tetszik, pl S8/S9, most az S10, de maga az android nem kell. Nem is azért mert rossz, mert már jó, de pont azért jöttem át 6 éve mert annyit lehetett személyre szabni hogy kényszert éreztem rá mindig csináljak rajta valamit... Ilyen-olyan romokat rakjak rá, meg ilyen olyan beállítások használjak, iOS-nél meg pont annyi van amennyi kell.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tűnt fel...
Más: aksi kinek hány %-os? Én azt vettem észre hogy a hard resetek ölik ezt a %-os kijelzést. Ezelőtt ami volt i8-am, valami 92%-kal vettem, csináltam pár hard resetet, és pár %-ot mindig csökkent. Akkor ami volt most X-em azt 96%-kal vettem, szintén 1-2 hard reset, és lement 91%-ra. Tegnap hogy vettem ezt az említett másikat, a régiről letöröltem mindent, újra aktiváltam, így meg 92%-ra felment 91ről. Amit meg most vettem 1 hónapos X-et, annak még 100%-os, de nem is fogok hard resetet csinálni ha nem indokolt.
Ti tapasztaltatok ilyet?
-
B-L-A-C-K
titán
Berendeltem egy új fajta Nillkin üvegfóliát. Ugye eddig a best a CP+ MAX volt, ennek XD+ MAX a neve. Elvileg jobban rásimul a kijelzőre, és a por nem megy be alá. Kíváncsi leszek.
jófejsrác: Független, dobozos (headseten kívül minden tartozékával), nagyon szép állapotban van, novemberben lett cserélve gariban, aksija 96%-os, gari már nincs rá.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Így most nem veszem észre. Viszont i8 után gördülékenyebb az X, lehet itt a +1GB-ot érzem, mert amúgy másban ezen kívül illetve a kamerát leszámítva ugyan az a hardver.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Face ID gyorsabban reagált, kamera jobb volt, meg tetszett normálisan csinál portré módban tárgyakról is képet, kb ennyi aminek haszna is volt. Viszont méretben úgy mint az X is, kicsit nagy volt, i7-i8 a megfelelő méret nekem, viszont mint szokott lenni ráuntam i8ra is. Most meg azért nem lett XS mert nem éri meg az árát X-hez képest. Ezt 175-ért vettem most, XS meg ~280 használtan.
-
B-L-A-C-K
titán
Üdv újra csatlakoztam egy X-szel, kicsit elkalandoztam apple területen megint azóta:
X -> i7 -> XS -> i8 -> X
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
De arra megont kell tok...:/
-
B-L-A-C-K
titán
Ezért mondom mindig, akit zavar hogy karcolódik fóliázza körbe a keretet is, és arra mehet bármilyen tok, meg por alá, nem lesz karcos a fólia alatt a telefon.
-
B-L-A-C-K
titán
Lehet akkor, az rémlik egy videójában láttam egy nagyon kopottat, gombok is olyanok voltak mint a gyárinak. De végül is tényleg lényegtelen, mert youtube-on is találni ilyen videókat. A szürke pl ennél is gázabb, egyedül a sötét kék és a fekete ami nálam belefér mint említettem, de míg i7 esetén nem vastagították meg annyira a telefont (mert az i7 alapból is ugye vékony), X estén már nekem vastag volt vele az egész telefon.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Az a baj vele, ha nem feketében, vagy sötétkékben veszel akkor gusztustalanul kopik az összes. Patinásnak meg nem nevezném, a barna is foltos fekete lesz.
(#8011) tboldi: Ez még tényleg szép, de pl Magyarosi Csabá videójában láttam az övét, valami gusztustalan volt.
-
B-L-A-C-K
titán
Nem a levételtől karcolódik, hanem ha közé megy a por...Levenni amúgy nem nehéz csak van egy technikája. Viszont ha ezt választod kell venni alá egy teljes fólia szettet, ami a keretet is védi meg a hátulját, és karcolódni se fog, meg nem is fontos levenni, én is úgy használtam. Itt egy kis videóm képekben róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)