- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2018-03-22 11:50 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
-
half333
őstag
-
half333
őstag
-
half333
őstag
-
half333
őstag
-
half333
őstag
-
half333
őstag
-
Lall
veterán
Van most az xprotectornak egy uv ragasztós fóliája. Nem lehet rossz az sem, viszont 10 rongy. Én maradok a háromezres xprotectort 3D-nél. Épp tegnap pattintottam fel egy újat zuhanyzás után a gőzbe.
-
half333
őstag
-
half333
őstag
-
oszy
veterán
-
half333
őstag
-
Gsx-rr
veterán
-
half333
őstag
-
half333
őstag
-
half333
őstag
-
half333
őstag
-
half333
őstag
-
half333
őstag
-
half333
őstag
-
half333
őstag
-
half333
őstag
-
half333
őstag
-
half333
őstag
-
-Ben-
veterán
-
Gsx-rr
veterán
-
FIREBLADE78
addikt
-
dud998
őstag
-
jófejsrác
senior tag
-
whited
addikt
-
whited
addikt
-
_adaml21_
őstag
Ez érdekes, nekem X van, barátnőmnek i8, szerintem nem, hogy érezhetően, hanem inkább egyáltalán nem gyorsabb az X.
Szerintem eléggé jolly joker teló kezd lenni az i8, ahogy egyre olcsóbb, gyakorlatilag a portré/tele módot leszámítva ugyanazt kapod, mint az X-nél, cserébe sokkal kézbarátabb méretben.
Tudom-tudom, nem edge-to-edge kijelző, meg nem tudsz szardarabként animojit küldeni üziben, de az átlag techbuzit (mint amilyen én is vagyok, valamint a fórum nagy része is feltehetőleg az) leszámítva ez nem sokakat érdekel. -
RobexX10
aktív tag
-
RobexX10
aktív tag
-
half333
őstag
-
R19
senior tag
-
Fryskitt
addikt
-
-Ben-
veterán
-
Syl
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
-
jófejsrác
senior tag
Nem is annak vettem, csak ha ilyen sok telefon megy át a kezed között gondoltam az órák is így vannak esetleg jobb áron. Kicsit olcsóbban egy SS verziónak meg örülnék. Jelenleg egy automatát hordok zafír és SS bevonattal. Egyszerűen csak azért nem vagyok hajlandó venni watchot mert ugyanilyen üveggel és házzal jóval drágább...
-
jófejsrác
senior tag
-
tuzpenge
addikt
-
ricsics
csendes tag
-
_adaml21_
őstag
-
FIREBLADE78
addikt
-
ricsics
csendes tag
-
dud998
őstag
-
lugosi
MODERÁTOR
-
Gsx-rr
veterán
-
koxkids
őstag
-
Alex91
félisten
-
Alex91
félisten
-
Gsx-rr
veterán
-
Gsx-rr
veterán
-
tuzpenge
addikt
Egy pár hard reset után tuti csökkenni fog a %-os kijelzés. Ezt én is megfigyeltem az SE-n, ezért az X-en én is próbálom csökkenteni az fr-t. Csak rászoktam hogy szoft frissítés után mindig csinálok, és mivel bétázok viszonylag sűrűn jönnek frissítések (bár most egy picit belassultak), de inkább leszokok az fr-ről.
-
Ron Swanson
senior tag
Ez a battery health nagyon érdekes dolog. Én is azt tapasztaltam, hogy ha sokszor csinálsz factory resetet akkor talán gyorsabban megy le a %.
Nekem most a 3 és fél hónapos XR-em 100%-on van. Egy héten kb 4-szer szoktam tölteni éjszaka.
Tavaly 1 hónap használat után az X 98%-on volt.
Egyik XS 3 nap után 99%.
Másik XS 2 hét után 99%. -
-Ben-
veterán
-
tboldi
nagyúr
-
Fryskitt
addikt
-
oszy
veterán
-
FIREBLADE78
addikt
-
yimm
aktív tag
-
yimm
aktív tag
-
tuzpenge
addikt
-
jófejsrác
senior tag
-
FIREBLADE78
addikt
-
FIREBLADE78
addikt
-
dud998
őstag
-
törölt tag
-
dud998
őstag
-
törölt tag
-
Sn00k
veterán
-
Sn00k
veterán
-
SidCorky
őstag
-
-Ben-
veterán
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
-
Boss81
senior tag
-
Boss81
senior tag
-
Boss81
senior tag
Szia .
Szerencsére nem szoktam leejteni , nem olyan a munkaköröm , illetve amúgy is vigyázni szoktam rá , amióta megvan még nem esett le szerencsére , de gondolom azért ha netán apróbb esés lenne attól azért védene .
Pitaka tokot még nem fogtam élőben , azt mondják jó minőség , kemény és azért véd is , csak levenni nehéz kicsit és akkor karcolódhat is kicsit , ebből nem tudom mi igaz
(#7987) MasterMark (#7988) tboldi
Tetszeni tetszik azzal nincs gond , inkább attól tartok , hogy mellyire lesz tartós , még egy régebbi modellhez , egy 6s+-hoz volt bőrtokom , hát az nem volt épp a csúcson minőségben sajnos , és azóta nem tudom mennyit változott minőségben , pozizív értelemben .

(#7992) szijartg
A szilikont egyenlőre talonba tettem , azon még gondolkodom szintén

Köszönöm mindenkinek a válaszokat

-
lugosi
MODERÁTOR
-
madgie
titán
-
SidCorky
őstag
-
kleinguru
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
-
no more
veterán
-
törölt tag
-
Sn00k
veterán
-
törölt tag
-
gyuromoj
veterán
-
martinkeet
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Eredeti játékok OFF topik
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott a OnePlus Pad 4
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad 65W Type C töltő
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 10500 32GB DDR4 512GB SSD ARC B570 Zalman S2 TG Adata 600W
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,csak kíváncsi voltam valaki tesztelte-e,és túlélte-e a készülék,mert a youtube tesztek vagy valósak vagy sem.
,gondolom összekarcolná. mivel kell lemaszkolni?

!
. Nyomkodtam én is az XSt, de valos felhasználásában nekem csak a bokeh varialas nyújtott többet mint az enyém így pláne nem érné meg váltanom nekem sem.