Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Igen
Mindegyikhez csinálnak videót hogy hogyan tedd fel, egyáltalán nem vészes, már 4 telefont megcsináltam
pedig iszonyat béna remegős lapát kezem van, de ha nem siet az ember, összejön mm pontosan! a képernyőre való fólia szerintem sokkal nehezebb művelet pl.
szerencsére lehet korrigálni sokat. A végén hajszárítóval az éleket ráhajtja az ember s aktiválja a ragasztót is így.
Ha leszedné az ember, akkor nyom nélkül lejön.Egyedül az szokott "letörni" belőle ami vékony rövid szakasz, pl ami a volume gombok körül van, de azzal se volt nekem eddig problémám szerencsére az elmúlt években
-
Az csábítja vissza szerintem az embereket androidra olyankor, hogy megjelenik egy évben 20+ androidos telefon ami megfelel az elképzelésüknek, és unják magukat és az iPhone-t a következő évi frissítésig, kell az új telefon nyújtotta “élmény” és váltanak. Ha új szifon jönne ki év közben több, akkor márkán belül váltanának ezek az emberek.
-
-
-
dud998
őstag
-
jófejsrác
senior tag
Megnéztem pár youtube összehasonlító videót - ezek alapján van fejlődés. Sebességben nem igazán észrevehető. Szvsz X tulajnak, egyáltalán nem éri meg a felárat. De a régebbi telefonokról is inkább egy használt X.
Viszont, mikor csinálnak ilyen teszteket akkor szívesen ott lennék. Mikor én készítek portrémód képet, vagy bármilyen beállításút, akkor úgy is addig "bökdösöm" a kijelzőt, hogy jó legyen - itt az ég/színek kigésére gondolok.
-
Madwe
nagyúr
De azt ugye tudod h ezek skálázott értékek? Pl jpegnél 10es tömörítéssel kapsz egy 1mbos szar képet, 5ösnél meg mondjuk 3mbos középszar képet. HEIFnél pedig mondjuk 10es tömörítésnél kapsz 0.1mbos középszar képet, 5ösnél meg 1mbos elfogadható képet. Szóval jobban tömörít s szebb eredményt is elérhet, beállítás kérdése (nyilván a raw képnél szebb nem lesz
)
-
Gsx-rr
veterán
-
Danny365
őstag
És ha bejelentkezel a frissen kreált angol ID-vel, utána miért nem jó?
Én ha le akarok tölteni valamit, így néz ki: Beállítások - iTunes & App Store kijelentkezés - ugyanitt belépek a külföldi ID-vel - alkalmazás letolt - majd visszalépek az eredeti ID-be és használom az appot.
-
B-L-A-C-K
titán
Pedig ilyen van, és van rosszabb is, volt aki "rontáslevételért" 28 milliót adott oda egy jósnak...
-
madgie
titán
-
Ļantos
aktív tag
Attól függ. Pouch mondjuk felnyomkodja az üveget, így olyanba nem ajánlott. A sima hátlaptokok felmennek.
_adaml21_
Pontosan. Végighasználtam az összeset a plusok kivételével, de az x hozott egy olyat ami miatt ki tud lógni a 6 indította sávból. Napszemüveg kérdéses, nekem ha van elég fény akkor old, ha nincs, akkor gondolkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest