- Asszociációs játék. :)
- leslieke farmerzsebe
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
Próbáld ki az Opera Coast-t
Fekete bill..: JB-->>Cydia-->Bloard -
insight
aktív tag
Hát... esélyes, hogy nem megy rajta az iOS8, mert már minden Apple termék retinás, elképzelhető, hogy itt húzzák meg a vonalat a kombatibilitásban.
Mivel én sem játszom rajta, bőven elég az 1-gen hardvere, csak a sok olvasásnál azért jobban kényeztetné a szemem a retina kijelző...
-
insight
aktív tag
Az attól függ, mennyire zavar a retina kijelző hiánya. Engem pl. mocskosul zavar, de mégsem cseréltem még le, sokallom az árkülönbséget. De le fogom majd előbb-utóbb.
A 60ezres új ár jól hangzik, én 2 hónapja vettem alig használtat, de a burkolat tetején apró karcosat 50-ért (16gb wifi). Ha 60-ért újat kaptam volna, azt választom. A gari miatt ne aggódj, még papír se kell, az Apple a sorozatszám alapján nézi online. Bárcsak más gyártó is eltanulná tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebb méretű iPad a piaci igények miatt születhetett meg. Az Apple így megmutathatta, hogy táblagépes fronton még mindig szuperek.
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPad (2017) 9,7 Wi-Fi + 4G Cellular 32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S9, S10 (PLUSZ, ULTRA, FE) - GYÁRTÓI garanciával
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop - levehető billentyűzettel
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.