Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Családi Megosztásig még nem jutottam el. 7.1.2 volt a táblán, azzal nem megy, minimum 8 kell, később mondjuk frissítettem 8.1-re, de hagytam a fenébe a megosztást, mert sikerült új Apple ID-t létrehozni bankkártya nélkül (ezen már a múltkor is meglepődtem, amikor Süvi írta, hogy lehetséges).
Amúgy elolvasva a tutorialt, nem egy nagy ördöngösség ez a Family Sharing.
Szerk: a korábban vásárolt appok is megoszthatók.Más.
Szeretnék ötletet kérni Tőletek, hogy mindkét szülő tudja levelezésre is használni a táblát úgy, hogy ne keveredjenek a leveleik.1. Az Apple ID-t Anyám gmailes címével hoztam létre, telepítettem a Gmail appot, Ő ezt fogja használni (ezt tervezem).
2. Apám már rég elfelejtette a citromailes jelszavát, de talán még az e-mail címét is, készítek neki is egy gmailt. A gyári Mail app kicsit bonyolultnak tűnik nekem, hát még neki...
Mit ajánlatok ami nagyon egyszerű? Inbox esetleg? -
-
Gadgetfan_
senior tag
A T-mobilnál az összes Ikon, és Net&Roll mobilinternet használható 4G/LTE hálózaton, függetlenül a kínált sávszélességtől (21-60Mbps), kivéve a N&R xs csomag, az csak 3G/HSDPA hálózaton működik.
(#1084) Zjunior Az csak az aranytárskártyásoknak van ennyiért, a "rendes ára" annak a csomagnak 3200Ft/hó, ezért számoltam az Ikon csomaggal...
-
Gadgetfan_
senior tag
Az eddigi gyakorlatukból kiindulva idén még nem hiszem, hogy lesz a Vodafonnál Air vagy új mini. Általában fél év lemaradásban vannak a T-től. De ha lejár a hűséged a Vodánál, miért nem mondod le, és nem veszel egyet a T-nél? Jobbak szerintem a konstrukciók és a választék gépben és előfizetésben, és van LTE is, érdemes váltani. Kivéve persze, ha csak a Vodának van nálatok 3G lefedettsége...
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hardcore café
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest