- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Családi Megosztásig még nem jutottam el. 7.1.2 volt a táblán, azzal nem megy, minimum 8 kell, később mondjuk frissítettem 8.1-re, de hagytam a fenébe a megosztást, mert sikerült új Apple ID-t létrehozni bankkártya nélkül (ezen már a múltkor is meglepődtem, amikor Süvi írta, hogy lehetséges).
Amúgy elolvasva a tutorialt, nem egy nagy ördöngösség ez a Family Sharing.
Szerk: a korábban vásárolt appok is megoszthatók.Más.
Szeretnék ötletet kérni Tőletek, hogy mindkét szülő tudja levelezésre is használni a táblát úgy, hogy ne keveredjenek a leveleik.1. Az Apple ID-t Anyám gmailes címével hoztam létre, telepítettem a Gmail appot, Ő ezt fogja használni (ezt tervezem).
2. Apám már rég elfelejtette a citromailes jelszavát, de talán még az e-mail címét is, készítek neki is egy gmailt. A gyári Mail app kicsit bonyolultnak tűnik nekem, hát még neki...
Mit ajánlatok ami nagyon egyszerű? Inbox esetleg? -
-
Gadgetfan_
senior tag
A T-mobilnál az összes Ikon, és Net&Roll mobilinternet használható 4G/LTE hálózaton, függetlenül a kínált sávszélességtől (21-60Mbps), kivéve a N&R xs csomag, az csak 3G/HSDPA hálózaton működik.
(#1084) Zjunior Az csak az aranytárskártyásoknak van ennyiért, a "rendes ára" annak a csomagnak 3200Ft/hó, ezért számoltam az Ikon csomaggal...
-
Gadgetfan_
senior tag
Az eddigi gyakorlatukból kiindulva idén még nem hiszem, hogy lesz a Vodafonnál Air vagy új mini. Általában fél év lemaradásban vannak a T-től. De ha lejár a hűséged a Vodánál, miért nem mondod le, és nem veszel egyet a T-nél? Jobbak szerintem a konstrukciók és a választék gépben és előfizetésben, és van LTE is, érdemes váltani. Kivéve persze, ha csak a Vodának van nálatok 3G lefedettsége...
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Yettel topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest