Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
3:1.
(Air 2) -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Az szép.
-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
A 64 bites Windows-ok is több RAM-ot esznek, ebből gondoltam. Tapasztalat.
-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Viszont a 64 bites A7 proci ~30%-kal több memóriát foglal le. Ezért kellett volna mindenképpen 2 GB RAM-ot beletenni. Iszonyatos hiba volt ez az Apple részéről. Egyszerűen nem értem, hogy nem fért bele ilyen ár mellett egy nagyobb RAM modul.
-
Olvastam az Apple fórumban, hogy valakinél kétszeri csere után a 3. gépen nem jelentkezett a low memory jelenség. Elég furcsa.
De mivel elsősorban Safarinál jelentkezik, azt gondolom, hogy bizonyos, js-ben gazdag oldalaknál jön elő rendszeresen. Aki nem nagyon látogat ilyen oldalakat, nem panaszkodik.
Egyébként nekem is van 11 low memory-s hibabejegyzésem a 4-esen november 8. óta. Valószínűleg 1-2 bizonyos weboldal fektethette meg. Egyszerűen nem tudom, lecseréljem-e Air-re. Teljesen bizonytalan vagyok.
-
Jelezzetek majd vissza, hogy a 7.0.4-es frissítés telepítése után javult-e a helyzet a low memory hibával kapcsolatban.
-
-
-
válasz
manchester85
üzenetére
Pontosan ilyen csomag hiányzik Mo.-n jó áron. Ausztriában ~13 ezerért 1000 perc beszélgetést, 1000 SMS-t és 6 GB adatforgalmat kapsz. És ezt a legtöbb ember ott lazán meg tudja fizetni.
-
A jogdíjakhoz: fizetek a Spotify-ért havi 3 ezret, mert gyűlölöm a mindenféle ócska minőségű zenét, és kényelmes, felhő alapú, minden eszközömről elérhető, nem kell másolgatni a zenéket. Továbbá fizetek az HBO / HBO GO-ért szintén havi 3 ezret, mert szintén kényelmes, minden eszközömről elérhető, nem kell másolgatni a filmeket, plusz még 5-tel több TV csatornám van. Fizetnék a Netflixért is, ha elérhető lenne. Ilyenkor is ugyanúgy ki kell fizetnem a tárhelyek után az irreális mértékű jogdíjat. Ez a totális igazságtalanság és ezért nem veszek semmilyen műszaki cikket Mo.-n.
-
-
-
-
-
-
-
-
Nagyon jó lett.
csak kár, hogy qrva nehéz jó áron eladni egy iPad 4-et...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Palit GeForce RTX 3060 Dual 12GB GDDR6 192bit Videokártya
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)