Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
Köszönöm szépen!
Ez klassz, nem is gondoltam volna.
Azt hogyan tudnám elérni, hogy a távoli kapcsolaton keresztül mondjuk ha abban megnyitok egy Total Commandert vagy Windows File Böngészőt, akkor az ott (azaz a szerveren) lévő fájljaimat át tudjam húzni / másolni az iPad-re?
(5 éve tabletezek, de ezt még sosem próbáltam, ismeretlen az egész még nekem).Köszi,
Balázs -
Luser2000
addikt
IGEN.
----
Most jelzett ez a "vacak", hogy van frissebb iTunes verzió. (Amivel eddig próbálkoztam, azt tegnap este töltöttem le az Apple honlapjáról). Feltettem a "mai" verziót, az most a telepítésnél nem jelzi az előbb írt hibát. (Erre eddig kb másfél órát kellett szánjak, fasza).Most az a baj, hogy az iTunes-ban nem jelenik meg az eszköz. Se az iPad (Air), se az iPhone 5. Gyári kábellel csinálom. A windows megjeleníti a sajátgép-ben, a fotókat lehet is tallózni, de az iTunes-ban semmi. (A gép feljogosítva).
Ötlet erre?
-
csab2
veterán
Eddig egyszer fordult elő. Néztem, mint Rozi a moziban. Másik kedvencem, amikor elforgatáskor az ikonok elfordulnak a háttér meg nem (vagy fordítva, már nem emlékszem). Ilyen is azt hiszem egyszer fordult elő.
Nagyon remélem, hogy ezek (is) megszűnnek 7.1 alatt! Csak jönne már!
-
Blue@X
senior tag
Megoldottam a tárhelyfogyás problémát, hála a PhoneClean programnak. A 4,7ről 9,4-re felment a szabad hely úgy, hogy alkalmazást nem töröltem és a program is csak 548MB-ot törölt (de ez a valóságban plusz 5 GB szabad hely). Mindenesetre érdekes, jó lenne tudni melyik program szemetelt ennyire...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest