Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniele
aktív tag
Valaki próbálta már a One Touch Upgrade Q 1.9.8-at?
-
Plaza
tag
Na, első benyomásaim a telefonról: csak jól jár az, aki nyitott készüléket kap, mivel szerintem az már volt szervizben, így baja nem igazán lehet. A telefon lassan 4 óra kemény használat, telepítgetés, törlés, stb. után kiválóan működik, semmi fagyás. Az én készülékemen egyáltalán nincs bevilágíts sehol, kivétel ugyebár a HDMI kimenet. A headset valóban kimagaslóan jó minőségű, bár az akkumulátor töltőn ami van kábel az USB anyáig, az kicsit idegesít, hogy vékony, törékeny kábel. De ez legyen a legkevesebb....
Egyszer eltűnt a status bar, de gondolom ez a launcher miatt.
Jó telefonnak ígérkezik, főleg, hogyha a gazdája tud is rá vigyázni egy kicsikét.
Egy kedves itteni tagtól veszek hozzá hétfőn szilikontokot, akkor egyben újra is fogom fóliáztatni, mivel az valami ocsmány a kijelzőn. -
rosand86
csendes tag
válasz
imi0424 #4893 üzenetére
Astro, és más fájlkezelők látják, ha rákattintok a fájlra, bármelyik lejátszóval le tudom játszatni, de a lejátszási listájukba nem kerül bele. Restart megvolt már párszor. Úgy olvastam android automatikusan megkeresi ezeket SD kártya írás után és berakja valami média tárba, és így kerül be a médialejátszók listájába.
-
gusthy
veterán
válasz
rosand86 #4891 üzenetére
Hát, azt hiszem, hogy ebben a helyzetben én az sd kártya lement - telefonban!!!! újraformáz - sd kártya visszatölt eljárást próbálnám meg.
Magyarázat : az Android az sd kártyát induláskor felindexeli, megkeresi a média tartalmat. Ha ez valamiért nem sikerül, akkor a kártya lenne nekem elsőként gyanús. -
rosand86
csendes tag
Sziasztok,
3 hónapja boldog tulajdonosa vagyok a készüléknek, "V" bevilágítás egyáltalán nem zavaró, nem nyikorog, wifi, GPS jól működik, sebességgel nincs gond, normálisan használható. Nem kopik, bebújtatós bőr tokkal használom+kijelző fólia.
Volt már hogy újraindult 1-2szer, de aztán jól működött. Igaz néha játékokban egyszer-egyszer beszaggat(pl Angry Bird Seasons). Az eredeti 3d-s launchert használom, nagyon megtetszettek a widgetek rajta. A frissítés óta ez sem akad(a régi szoftveren a képernyőváltásnál picit belassult). Valamint mintha a memóriakezelése jobb lenne. A beszélgetés végén kicsit lassúnak találom mire újra megjelenik a kijelző, és le tudom tenni, de nem vészes (telefonbetyárok hátrányban
).
Reggel 7től este 9ig kb 40%-ot szokott fogyni az akku. Kb 1óra rádió hallgatás, 1óra mp3, fél óra játék mellett. +20perc wifi/3g. Ma reggel 6kor levettem a töltőről, 10percet játszottam rajta, most fél 8kor 80%-os a telep töltöttsége(20%-ot fogyott).
Viszont a szoftverfrissítés óta két hiba előjött:
* néha mikor feloldom a képernyőzárat a launcher nem tölt be, csak a háttérképet látom, ilyenkor a keresés gombra nyomok, bejön a keresés, majd vissza, és akkor minden rendben van.
* a másik kicsit zavaróbb, hogy a készülék nem találja meg az SD kártyára másolt zene fájlokat, ezáltal a beépített zene lejátszó, winamp nem használható zenehallgatásra, erre most a FolderPlayer-t használom. Erre nem tud valaki valami megoldást? SdSync, reloadSD, hasonló appokat próbáltam de nem segítettek, frissítés előtt ezzel nem volt gond. (Nem rootoltam a telefont)
Remélem ezek a hibák orvosolva lesznek a későbbiekben vagy az ICS-ben, vagy főzött ROM-okban.
Eddig meg vagyok elégedve a készülékkel, nem vártam el hogy tökéletes legyen, ennyi pénzért ennyi hiba nálam belefér, ha tudná azt, amit a Galaxy S Plus, akkor annyiba is kerülne... -
gusthy
veterán
Ja és még két megjegyzés:
1, az egyik legsikeresebb telefonja volt a közelmúltnak a ZTE Blade. Nomármost annak az első magyar szériája nagyon durva hibákkal volt tele, le volt tiltva a memória fele(!!!), kék csíkok voltak a képernyőn, stb. Szó nélkül javította a szerviz.
2, sokan panaszkodnak, hogy nincsenek custom romok. Az az igazság, hogy túl nagy szükség nincs is rájuk. Lehetne átrajzolni a témát, de emiatt kár belefogni. A készülék nem szaggat, jól fogja a GPS jelet stb. Azoknál a cuccoknál, ahol a gyári rom xar, sok mod van (Motorola, LG). A de itt igazából minek?
-
gusthy
veterán
válasz
imi0424 #4888 üzenetére
Ami azt a kérdést illeti, hogy melyik gyártó mit enged meg magának, van egy Apple nevű marginális gyártó, low end telefonokat gyárt :-D, és ha emlékszünk,, volt olyan, hogy a készülék első sorozata antenna-hibás volt, az összes reakció egy kis ingyen tok volt...
Szerintem az első adag simán széria hibás volt, ilyen előfordul. Ha jól látom, mindenkinek szó nélkül cserélik az alaplapot. Az újabbak meg már a jelek szerint jók. -
Plaza
tag
Azt hiszem meg is van az első probléma, eredeti Gingerbread launcheren eltűnt a status bar.
Újraindítás remélem megoldja.
-
->Raizen<-
veterán
The Dark Knight Rises hogy fut a telón? Megöl a kíváncsiság!
-
prisz
senior tag
Skacok! Ha valaki találna hozzá 2-3000mAh-ás aksit, ne kíméljen...
-
Plaza
tag
válasz
Winchester95 #4876 üzenetére
Wifivel próbáltam, akkor is kilép, inkább majd felrakok egy normális 3 betűst, azzal talán jó lesz.
-
Plaza
tag
válasz
Winchester95 #4874 üzenetére
Nekem is elég erős a WiFi, viszont az alap GPS prog. kilép, mikor rákeresnék egy helyre.
-
Winchester95
őstag
Vagy azért szép és jó minden mert valaki vissza vitte a telefont anno.Kicserélték benne a hibás alkatrészt és a telefont most te kaptad meg.Nálam is szerintem így volt.Azért volt bontott a telefon és minden működik rajta wifi erős gps meg 1perc alatt net nélkül csatlakozik sygicban.
-
imi0424
senior tag
légyszives valaki mondj már meg hogy hogyan tudok belépni a recoverybe billenytü kombóval...
mert amikor nyomom hosszan a power+hangerö fel gombot csak egy factory resetet kapok...:/
vagy amikor bejön az a hatalmas Android figura, mit kell megnyomni? -
-
Plaza
tag
Meg is van, eddig semmi gond nincs vele, kiválóan működik, WiFi jele tökéletes, már csak az a gond, hogy az én dobozom is nyitva volt és mintha valaki már benyúlt volna a fólia alá.
GTA 3 kilépett, mikor beszálltam egy kocsiba, de gondolom ez a játék hibája.A készülék tökéletes!!! [kopp-kopp]
-
Winchester95
őstag
válasz
fonix232 #4864 üzenetére
Tény de emlékszem a live with walkman fórumra.Elsők között vettem.Utána megjelent Tmobilnál is.Ez után lecsökkent az áruk Tnél 35k 32k ra.Elkezdték venni.Mindenki sírt egymás után hogy újraindulgat,fagy meg már mit tudom én..(ez 2.3 alap rommal volt és nem tettek rá semmit sem.)
Más gyártók is megengedik maguknak ugyan így mint ennél.(tény hogy valamivel kevesebb hibás darab van)
Bladenél nem azért cserélték rögtön mert milyen jó fejek voltak hanem mert nem volt szervíz meg új volt anno stbstbstb....(rég volt már nem nagyon emlékszem)
Régi live with walkmanomnál is voltak összeszerelési hibák.Rátettem a hátlapot(zsír új teló) és alig fogtam meg már nyöszörgött az egész.(Nem a hátlap volt a hibás.) Utána szilikon tokban tartottam és nem volt semmi baja.Eladás előtt véletlenül észrevettem hogy van egy bevilágítás is a képernyő sarkán.
Volt Defy-m annak meg fullra ugyan az volt a baja mint az alcatelnek.(Bevilágítási gondok..)
De pl most nálam sincs keret nyöszörgés.Bevilágítás az alap mindenhol.Gombok egyenletesen világítanak.Újraindítás amint említettem még a legelején egyszer volt amikor legelsőre rádugtam a töltőre.(Azóta semmi) lett már rá téve új frissítés root stb...
2x LG Camera pronál lefagyott kicsit szétcsúszott a kép és a kijelző nem kapcsolt be csak a gombok világítottak.Aksi ki be segített.Azóta se semmi.
Szóval tény hogy vannak ilyen gondok de ez minden androidnál van.(utolsó hiba meg szerintem az lg camera app miatt volt.Mert alap kamera appnál ilyen nem volt)
A keret amiről témáztok az viszont tényleg kopik.Elég ha egy kicsit is leejted van valamihez hozzá ér.Szilikon/Zselés tok ajánlott hihetetlenül. -
ANDROID???
addikt
válasz
nokiaguru16 #4867 üzenetére
EBY (+a), vagy univerzális tok, ha neten beírod a tel típusát akkor dobja a lehetőségeket...
-
nokiaguru16
csendes tag
És milyen tpu vagy szilikon vagy bármilyen mást tokot ajánlotok hozzá? Meg hol lehet hozzá venni,neten vagy debrecenen belül? Nekem is hétfön érkezik és az elöző hozzászólásoknak hála csak még jobban várom ,köszönet érte
-
Plaza
tag
Akkor én indulok is Trébe az enyémért, remélem már meghozták az Alcateleket.
Estére tartok egy kis beszámolót, hogy mennyire jó készüléket sikerült a kezembeadniuk.
-
fonix232
aktív tag
válasz
X3B6O0X #4861 üzenetére
Akksi attól függ, hogy milyen netet használsz. Szerintem a 3G kevésbé szívja, mint a wifi, de ez telefonfüggő. Amit leírtál, az alapján simán hozza a napi 8-10 órát (én reggel 8kor leveszem töltőről, egész nap wifin van, csekkolom az emailjeimet, és este olyan 60%-on dugom fel éjfél körül).
ICS ősszel várható, de persze már dolgozunk moddolt ROMokon.
Alap tartozék a töltő, a füles (jó minőségű), és a memkártya (4GB Class4). Illetve a kézikönyv, garilevél, eredetiségigazolás, stb papírok.
Hibája a mocorgó keret és az alsó LED bevilágítása. Ezen kívül más általános probléma nincs, hacsak a user errorokat nem veszed (telepakolva a telefont minden sz*rral csodálkoznak hogy fagy stb)
A kijelző körüli keret fémes, inkább fekete-bronz beütésű, de a fehéren és a feketén különbözőnek hat az alapszín miatt (ellenőríztem, a két keret ugyanaz, ugyanolyan színnel). -
fonix232
aktív tag
válasz
nagyfejü #4851 üzenetére
A Beregszászi már rég az Újkertbe költözött, a volt ÚNOK helyére ;D Szóval még messzebb is van. Esélytelen hogy látja, valaki poénból átnevezhette a router-ét
Peti198506:
Azért az tényleg pofátlanság, hogy ennyi a hibás darab. Más gyártók ezt nem engedik meg, vagy azonnali garanciális cserére jogosultak a vevők (mint anno Blade-nél a kijelzőprobléma). -
ANDROID???
addikt
válasz
X3B6O0X #4861 üzenetére
Az akksi, ha nem nyúlsz sokat a telefonhoz az adatkapcs kikapcsolva stb, akkor akár 2,5-3nap is lehet, de ha hívsz ról egy kis ez egy kis az akkor 2, ha nyúzod örülj ha 1 napot végig húzol (szóval a nagykijelzős szitu).
ICS, minden nap kérdés itt, még nem jött ki úgy tudjuk, majd lesz elvileg, bár van aki ezt kétli.
4GB memkar, füldugó, töltő/adat kábel, akku, használati.
Általános hiba, (kinek mi) panaszkodtak a képernyő "V" alakú bevilágításáról alulról, de szerintem nem számottevő, picit mozoghat a keret a hangerő gombokkal szemben a másik oldalon ami szintén nem számottevő, egyéb hibák pedig nyúzás alatt kijöhetnek, mint pl GPS WIFI, fagyás, újraindulás, ezért ha megkapod nyaggasd a telt "erősen", hogy ez kijöhessen és vissza tudd vinni cseréltetni...
Inkább bronzos (napfény) neon alatt meg olyan grafitosan hat, de tök jó más mint képen. (ez a fekete hátlaposra értendő)
Kb ennyi...
(karcolódást nem tapasztaltam, vagy csak "szét vigyázom", de kell rá tok)
-
->Raizen<-
veterán
válasz
X3B6O0X #4861 üzenetére
Hali ha játszani is akarsz naponta sokat vele akkor nem fog túl sokáig menni.
Nekem a 3d-s gyári laucherrel wifi 3g játék telefonálás stb bírta úgy 9 óráig.
De sokat segít ha a lauchert lecseréled nem fog úgy durván melegedni játék közben.
ICS a portugál telefonokhoz jött ki még csak.
Tartozékok: 4 gb-os microsd kártya egy nagyon jó minőségű agybadugós füles töltő meg adatkábel használati útmutatóval.
Hibája: Alul rendesen bevilágít a kijelzőnél könnyen karcolódik a bronz hatású keret és a kamera körüli rész. Érdemes szilikontokkal védeni! A hátlap nem karcolódik.
Valamint az alsó gombok bevilágítása néhány készüléknél nem tökéletes valamint ott van még a hardverhiba ami a fő modul kicserélésével megszűnik. (Gyenge wifi GPS).
De a hibák nem minden telónál jelentkeznek! Kivéve a karcolódást. -
X3B6O0X
aktív tag
Nos, hétfőn a futár kihozza a saját OT-995-ömet, egy Galaxy Ace-t vált. Lenne pár kérdésem:
- Akksi meddig bírja átlagos használat esetén? (Ezalatt azt értem, hogy fogadok pár hívást, küldök pár sms-t, netezek, zenét hallgatok, és játszok egy keveset, tehát mindenből egy kicsit)
- ICS kijött már a telefonra?
- Milyen tartozékok járnak hozzá alapból?
- Van-e valami általános hibája (mint a ZTE Bladenek a rossz kijelző pár esetben)?
- A képernyő körüli keret ezüst, vagy bronz színű? Mert itt a MA-n bronzos, más képeken viszont ezüstös a keret.Előre is köszönöm a segítséget!
-
ORCA58
addikt
Nem tudom mi történt,de már jó ideje semmi, de semmi panaszom nincs, nem is lehet. Az újdonság varázsa elmúlt, így nem nyomkodom ha kell ha nem, csak használom. Go Launcher van most rajta.
Remélem ez így is marad, és mindenkinek, akit bosszantott a készüléke így vagy úgy megoldódik a problémája. Együtt tudok érezni velük, hiszen életem során nem egyszer hónapokig tartó kálvária után javították meg a használhatatlan készülékemet.
(Nem telefont volt a beteg) -
ANDROID???
addikt
Kérés:
Légyszi Privátban. -
Plaza
tag
válasz
Winchester95 #4854 üzenetére
Végre egy pozitív hsz, ennek örülök!
Tegnap este már kezdtem elkeseredni, de teljes mértékben igazad van!
-
Winchester95
őstag
Vannak hibás készülékek.(újraindulás fagyás stb...)
De ez minden gyártónál van.
Következő a lépés: Elmész Tmobilba.Beadod gariba.@15nap múlva kihozhatod vagy előbb.Jó lesz a telefon.Volt már rá példa írták is itt a fórumba.
Leegyszerűsítve ennyi lenne a lényeg.
Hibás darabot fogtál ki ezért egyszer meg kell járnod a Tmobilt a telefonoddal együtt.
Aki meg ez helyett Huawei G300 at akar venni az hülye.De aki meg LG Optimus 2X ről Alcatelre akar váltani az még inkább.Elsők között vettem kb.Telónak nincs semmi baja.KB.
Bevilágításra alul(valahol kevésbé)+hdmi nél minden esetben lehet számítani.
Továbbá a képernyő szélén is.Alsó gomboknak a világításával vannak gondok még.De ott is ki lehet fogni normálisat lásd az enyém:Egyenletesen világít mindegyik. -
imi0424
senior tag
eddig több mint 1 nap és nem kapcsolt ki az uj lockerrel
-
nagyfejü
őstag
A wifi ről! Nem tudom ki ismerős Debrecenben? A repülőtér mellől a teló látja a Beregszászi wifi jét ami egyáltalán nincs közel! /A Fórum melett.
-
Plaza
tag
válasz
GhanBuri Ghan #4848 üzenetére
Ugyanmár, nagyon nem az a lényeg, ki mikor regisztrált....
Valakinek MÉG nem volt gondja a telefonnal, valakinek meg volt és akinek nem volt, az már unja a nyavajgást, ami mellesleg jogos. Remélem mára már változtattak rajta és nem veszek selejtet.
Mit is kell rajta megnézni? WiFi jelerősség, GPS működik-e, Play-ről letöltök soksok appot, a kijelző bevilágítást, megmég? -
espista
senior tag
Szerviz tapasztalat:
Az én készülékem az a hibajelenséget produkálja, hogy nem ad ki hangot. Se zene se ébressztő se semmi. Egyszer már el is aludtam miatta. Az utolsó ilyen esetnél észrevettem, hogyha a négy sarkánál fogva enyhén megmozgatom, akkor visszajön a hang.
Szervizbe be elmondom a bajomat. A szervizes kolléga elkezdi ütni-verni. Hát neki nem megy el a hang, úgyhogy biztos szoftveres baja van. Csináljak egy hard resetet és jó lesz. ??? Hiába mondtam neki, hogy ENYHE mozgatásra visszajött a hang nem pedig elment. Ő váltig bizonygatta, hogy szoftveres baja van, de, ha ennyire ragaszkodom hozzá, akkor felküldi az Alcatelhez.
No comment! -
butyek
senior tag
válasz
SZTÉSZI #4844 üzenetére
Nem az a baj, hogy megírod, ha gond van a telefonddal. A probléma a stílusodban rejtőzik, és az sem túl szimpatikus, hogy a hsz-eid csak erről szólnak. Arról nem beszélve, hogy ugyanazt írod folyamatosan. Hidd el, akkor is megértik, ha 1x leírod, nem kell naponta.
Az életkor meg nem igazán tartozik a témához. Attól, hogy idősebb vagy, még nem lesz igazad
-
SZTÉSZI
csendes tag
Nem azért veszek 50 E-ért telót,hogy a szervízbe sétáltassam,sem fölös időm és főleg idegrendszerem nincs hozzá!!!
Nehogy már én legyek a "szaros"mert nem vagyok a telóval megelégedve,mert pl. ha a Play-ról letöltök valami alkalmazást a teló megbolondul!Eldobja a wifit vagy villog a kijelző stb..
Nem azért vettem okos telót,hogy ne tudjam arra használni amire való.
Örülök,hogy vannak egy páran ,akik meg vannak vele elégedve,de nem hiszem ,hogy túl sokáig.
A teló nem lett volna rossz,de ezt csak ÖSSZELÖKTÉK!!!
Keret kis "nyöszörgése",bevilágítás stb.ezeket a dolgokat még elnézi az ember,de hogy kikapcsol ,fagy stb.azért ez már idegesítő.
Aki pedig az igen sok(nem alaptalan)negatív hozzászólás után is ílyen telóra vágyik,az vessen magára!
Az biztos,hogy az Alcatelt SOHA TÖBBET!!! -
-
fonix232
aktív tag
-
fonix232
aktív tag
válasz
eladogeppc #4824 üzenetére
Nos, amennyiben egy sokkal gyengébb procit, és rosszabb kijelzőt akarsz, persze, kiváló alternatíva. Csak megjegyzem, abban egy MSM7227A ketyeg, a felét se üti meg a mi Scorpion procinknak.
Telefon használhatóságot pedig ne Quadrant és Antutu értékek alapján kell eldönteni. Lehet hogy nagyobb az Antutu értéke, mert jobb microSD van benne, vagy a Quadrant-é, mert Blade módjára hibás a stagefright, átugrik egy-két tesztet (ezekre 110%-os eredményt adva, így egy rakás pluszpont tűnik fel a semmiből), ezekben nem lehet teljesen megbízni. Viszont ami tény: a SoC gyengébb benne mind CPU mind GPU téren, a telefon kevésbé jól felszerelt, és szerintem még ráadásul ronda is. Ja, és kipróbáltam, a kijelzője katasztrófa.
-
Hatvan9
senior tag
válasz
eladogeppc #4835 üzenetére
Nekem már nincs meg az Alca, kipróbáltam, használtam is, jó volt, ezért is vettem meg.
Közeli ismerősömet kértem meg hogy letesztelje, ezért tartott kicsit tovább.3x lett lefuttatva mert ugye a quadrant csak többszöri futtatásra adja a rendes eredményt.
Egyébként az elsőre 2774 lett.Hozzátenném hogy minkét eredmény most készült a készülék csak rootolva lett és nincs semmiféle tuning meg főzött bigyó rajta.
-
eladogeppc
veterán
Nemjönnek az eredmények Quadrant, antutu
Pedig komolyan érdekel ! -
Hatvan9
senior tag
Sikerült szétoffolni az egész topikot, érdekes hogy több ismerősöm is vett 995 -őt és teljesen elégedettek vele, egyáltalán nem panaszkodtak.
eladogeppc: Lefuttatom mindjárt mindkettőt.
4832: Örülők, használd egészséggel, rájössz holnaptól hogy nincsenek azok a hibák amikről itt 1-2 ember panaszkodik.A bevilágítás ami egy létező hiba.
-
Hatvan9
senior tag
válasz
eladogeppc #4824 üzenetére
A G300 nem jobb, ami ennék jobb az minimum egy Arc S.ICS erre is jön hamarosan az 100%.
-
eladogeppc
veterán
Most készülök ilyet venni , de ha jól látom a Huawei Ascend G300-as jobb választás.
Ugyanis az ICS ott már kint van, rá lehet rakni a kínai ROMot, ami vel magyarul is megy a kütyü. -
tpeti78
senior tag
Ez nem a világ legjobb üzlete, csak egy androidos telefon... Egyszerűen képtelen vagyok el hinni, hogy bughalmazról beszéltek, meg képernyő villogásról a Go-val. Nálam egyik sem jelentkezik.
Másik nagy kedvencem, aki el mondja, milyen " jelenségek " vannak nála, és okosan hozzá is teszi, hogy " pedig se root, se semmi buhera " . Komolyan, érdemes olvasni a topikot, főleg, ha az embernek amúgy nem alakult túl jól a napja!
Nem azokat kell fikázni, aki értetlenül áll a problémáitok előtt, hanem el kell menni a szervizbe, és slussz. Ennyi. Ha nem vagy elégedett, vidd vissza.
Ja, végszóként megjegyezném, aki leírja egy fórumon, hogy úgy tervezi, egy év múlva vissza viszi háromszor-négyszer a készüléket, hogy vissza kapja a teljes vételárat, és még mást is erre buzdít.... No komment. Röhej. ( Szívesen használnék erre más szavakat ) Ez csak egy telefon, mi történhet, ha komolyabb értékről van szó? Bele sem merek gondolni. -
Badboys
őstag
válasz
mukika009 #4820 üzenetére
+1
Ezt ne itt hangoztasd mert itt olyanok vannak többségben akiknek életük legjobb üzlete ez a telefon és ez itt tilos. Tilos hangot adni,hogy egy sz@rt vettél csak dicsérni szabad hajaj másképp Te egy rossz ember vagy.Mert ez a világ legjobb üzlete.
Erre biza ne várj semmi fejlesztést. -
mukika009
tag
Úristennnnnnnn adjanak már ki egy cm7-et hát esküszöm földhöz csapom a telefont :@@@@@@@@ annyi bug van már hogy sírok pedig semmi root progi nincs rajta és nem az első droidom.... wáwááwáwáwáwáwá
-
imi0424
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan #4816 üzenetére
a w. locker felrakása...
DE ne ugorjatok nekem ha nem jó!
csak 1napja használom és még semmi -
imi0424
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan #4812 üzenetére
dupla
-
imi0424
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan #4812 üzenetére
eddig nekem a locker kicserélése segített
(a widgt lckr) -
fonix232
aktív tag
Kicsit off, de megkaptam végül a tabletemet
A NAV-hoz még menni kell, kiderült hogy a Posta nem intézkedhet ezügyben, de remélem kifizetik a kártérítést!
-
Hatvan9
senior tag
válasz
->Raizen<- #4809 üzenetére
Pont ezért van gariban az alca, nem?
Van a közeli ismerőseim körében több galaxy mini is, többször is panaszkodtak hogy szinte minden akad vele, tőlem amikor tanácsot kértek azt mondtam vegyenek normális oktelefont, akár egy ot995 -őt. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Hatvan9 #4806 üzenetére
Nem lakok be egy olyan telót ami nem is az enyém.
Elég nekem az a pár alap dolog ami gyárilag rajta van és pont. És nincs baj vele. Az alcatel gyári állapotában is térdre rogyott nem kellett hozzá semmi app laucher semmi. Nem igazán kéne csodálkoni azon hogy pl rángat a böngészés is a galaxy minivel gyenge a processzor az adreno 200-as grafikus mag ezen nem tud segíteni.
-
Hatvan9
senior tag
-
lacix76
őstag
-
-
Kinga81
csendes tag
válasz
mjani1172 #4799 üzenetére
Nem is dőlt össze, ne dramatizáljunk ennyire. Egy szóval sem mondtam ilyet.
Eddig semmi, de semmi baja nem volt. Meló után a kezembe veszem, és egymás után produkálta ezeket a jeleket. Csak nézegettük a párommal, és a sógornőmmel, hogy miket csinál. Majd kiderül, hogy mi lett vele, most figyelem a gyári visszaállítás után, hogy mitől lehetett ez "nyavaja".
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest