Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniele
aktív tag
válasz
Stoykie #5788 üzenetére
itt leírtam, hogy kell:
http://prohardver.hu/tema/re_alcatel_one_touch_995_szintet_lepett/hsz_2186-2186.html
-
daniele
aktív tag
Valaki próbálta már a One Touch Upgrade Q 1.9.8-at?
-
daniele
aktív tag
válasz
ANDROID??? #4096 üzenetére
próbáld meg átnevezni a csengőhangot szimplán erre: csengohang.mp3 (ékezet nélkül ahogy leírtam, hátha...)
-
daniele
aktív tag
Azt hiszem ezt kell feltenned, hogy ne ismeretlen eszközként lássa a telód a gép ilyenkor: http://www56.zippyshare.com/v/57939096/file.html
-
daniele
aktív tag
A One Touch Uprade Q 1.9.4, megnéztem van e frissítés, képzeljétek el, talált, viszont kb 10percig ment a letöltés (a gépre) elment 70%-ig kb (80megás digim van, gondolom kínai szerverről jött) aztán kiírta, hogy fail "Server error". Aksi ki be, aztán bejön a bootanimation, eltűnik, megint bejön aztán be dob a recoverybe... Nem is értem ha a gépre töltötte le a fileokat (100%, hogy a gépre mivel annyira azért tudok angolul) akkor miért nem jön be a rendszer... Simán tegyem vissza qltsar romját?
-
daniele
aktív tag
Van rá lehetőség úgy beállítani a Google Play és a Gmail appot (Más alkalmazás nélkül, tehát, hogy nem 1 app-al állítsam be, mivel akkor az app is futni fog folyamatosan), hogy csak akkor fusson mikor én nyitom meg őket? Törölni nem akarom őket
-
daniele
aktív tag
A proximity sensorhoz lenne hozzáfűzni valóm, nem hülyeség amit a gyártó honlapján a faq-ban:
Mikor rajta volt nekem a gyári fólia akkor nekem se volt jó a sensor, gondolom én azért mert a fólián nem volt körbe vágva a sensornak külön egy rés... Csak a hangszórót nem takarta a fólia. Mióta nincs rajta és nincs is fóliám még sajnos azóta törlőkendővel tisztítom a kijelzőt és működik a sensorom
-
-
daniele
aktív tag
qltsar mentését szeretném feltenni a telómra, recovery-t behozom, viszont ott mire menjek? (apply zip from sdcardra nem mehetek mivel a mentés rar file és ha kicsomagolom akkor 1 mappa lesz az sd kártyán nem pedig egy zip file
) Hogyan csináljam?
-
daniele
aktív tag
http://prohardver.hu/tema/re_alcatel_one_touch_995_szintet_lepett/hsz_2673-2673.html E szerint a hsz szerint próbáltam feltenni a recoveryt. Fenn van az Android manager de mikor be kapcsolom a telót egyidejűleg nyomom a hangerő le + bekapcs gombot mikor rezzen egyet még mindig nyomom a lefele gombot (Alcatel one touch logonál áll a telefon) rá dugom gépre, gép kiírja, az illesztő programot nem lehet telepíteni: "Android". Valakinek valami tipp?
Unrootolva van már a telefon, factory resetet még nem csináltam...
-
daniele
aktív tag
Nekem se talál frissítést a ONE TOUCH Upgrade Q 1.9.4
, rootolva van a teló...
-
daniele
aktív tag
válasz
->Raizen<- #2482 üzenetére
Opera Mobile web browser. Ezt töltöttem le. Viszont amit nem találok, hogy a kezdőlapot hogy tudom beállítani valamint olyat se találok, hogy flash ki/be, képek ki/be stb... Ezeket nem lehet beállítani benne? A kezdőlap fontos lenne, hogy ne az opera kezdőlapot hozza be (kb 5 oldal kis ikonját teszi be 1 fehér lapra és választhatok, hogy melyiket nyissam meg...)
-
daniele
aktív tag
válasz
->Raizen<- #2468 üzenetére
Mi ez az opera+ turbo funkció?
Láttam marketen, hogy van vagy 3 fajta opera böngésző de nem tudom melyik e legjobb. Te melyiket használod? Ha a kijelző fényerejét automatára állítom az mit takar? Magától állítódik? Ha igen hogyan?
-
daniele
aktív tag
válasz
defymoto #2431 üzenetére
Ez van a cikkben: "Arról nem is beszélve hogy a készülékhez Ice Cream Sandwich (Android 4.0) frissítés is érkezik, szeptemberben."
Lejebb a kommenteknél: defymoto2012. június 14. 21:32
Az Alcatel Magyarországi képviselete azt az információt adta, hogy szeptemberben érkezik a frissítés. Lehet hogy a portugáli készülékekre előbb érkezik. -
daniele
aktív tag
-
daniele
aktív tag
-
daniele
aktív tag
A közelség érzékelőre csak 1 appot találtam, itt van 1 angol leírás + link: http://www.addictivetips.com/mobile/smart-screen-off-uses-proximity-sensor-to-turn-android-screen-onoff/
-
daniele
aktív tag
Köszönöm, megnyugtattál akkor.
Ja és még valami, mikor görgetem főképernyőn a telefont akkor olyat vettem észre, mintha elcsúsznának a "pixelek?" úgy tudnám csak szemléltetni a legegyszerűbben, hogy adott egy négyzet [] és mikor görgetem mondjuk jobbra akkor így gördül:
A képtárnál is észre vettem már ezt az "elcsúszást"(?)
ha lassan görgetem a menüt akkor még jobban elcsúsznak...
-
daniele
aktív tag
Két dolgot vettem észre a telefonon eddig amik 1 csöppet zavaróak, de ha nem csak nálam ilyen akkor elfogadom nyugodt szívvel.
Nos az első, hogy a vissza gomb mikor világít akkor fölötte is látszik 1 picit a led világítás de a többi gombnál nem, lehet, hogy azért mert az fehér a telefon és átlátszik rajta, nem tudom...
A másik dolog meg, hogy mikor nincs lezárva a képernyő, ergo be van kapcsolva akkor ha felülről nézem a telefon alsó részét (home és a nagyitó gomb között) akkor látom a ledet, hogy felfelé világít.
Nem annyira lehet látni a képen de remélem azért értitek mire célzok, esetleg megnézhetnétek, hogy nektek is ilyen e... -
daniele
aktív tag
Ezt valaki kipróbálta már?
-
daniele
aktív tag
-
daniele
aktív tag
Nem is tudtam, hogy 1 év garancia van a telefonra
Azt hittem minimum 2...
-
daniele
aktív tag
Most lettem tulaja a telefonnak
Az lenne a kérdésem, hogy gyárilag van benne file kezelő? Nem az Apps to SD-ről beszélek hanem amivel az összes SD kártyán lévő file-t tudom kezelni.
-
daniele
aktív tag
válasz
mukika009 #1598 üzenetére
http://www.alcatelonetouch.com/global-en/support/download/ot-995.html ott van jobb alsó sarokba a One Touch Upgrade Q 1.9.4. Gondolom ennek a rövidítése az OTU.
-
daniele
aktív tag
válasz
daniele #1553 üzenetére
Ez a hivatalos angol user manual-bol van:
"1.3.2 Android Home screen
To switch to Android Home screen:
• Touch the Application tab from the Home screen
• Select Settings\Launcher selection
• Mark the Android launcher checkbox
• Press Home key to go to the Android Home screen."Így lehetne beállítani a gyárit? Vagy ez nem az?
-
daniele
aktív tag
Sziasztok. Tervbe van véve eme telefon vásárlása. Az lenne a kérdésem, hogy a kezelő felületet alapból lehet változtatni? Ebbe a videóba "gyári" kezelő felület látható. Csak azért kérdem mert mikor nekem volt LG GT540-em és hosszan nyomtam azthiszem a home gombot akkor ki lehetett választani, hogy melyik kezelőfelületet használjam. (LG kezelő felület vagy a gyári)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Mikrotik routerek
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest