Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kinga81
csendes tag
Szia Gusthy!
Végre, hogy itt vagy!
Nem akarok megválni az én kedvencemtől!!! Megszerettem nagyon!
Nem frissítettem, mert nem meremNem értek hozzá. Most vissza állítottam a gyári állapotot. Ennél többet nem tudok tenni, hogy meggyógyuljon. Remélem most jó lesz.
(Akkor most nem szedhetek le hozzá semmit, hogy nehogy elromoljon? Akkor inkább nem teszem... -
mjani1172
addikt
válasz
Kinga81 #4795 üzenetére
Az adobe dolgokat én is leszedtem,szvsz ezt szinte mindenki.
Én a launcher-t nem piszkáltam,nekem tetszett.
Az android szerintem nem egy szuperstabil rendszer,nekem is volt már, hogy a kamera lefagyott,(LG camera) és volt a gps-el is,hogy nem indult el.Most az fordul elő amit már másnál is olvastam hogy az első indulásnál a wi-fi vagy a 3g nem akar indulni.Ilyenkor repülő mód ki-be és már jó is.Nagy dolog,ilyen mindegyik készüléknél van,pláne ebben az árkategóriában.Ettől még nem dől össze a világ. -
gusthy
veterán
válasz
Kinga81 #4796 üzenetére
Üdv ismét köreinkben :-)
alkalmasint ha egyszer lefagy, akkor uccu be a trémobilba:-) mert ott richtig nem fog előjönni.
Szoftver frissítés megvolt?
Esetleg egy factory resetet megér az ügy, mielőtt a szervizbe viszed. Illetve esetleg egyesével leszedegetni a cuccokat, hátha valamelyik okozza a galibát.
Ja, és ami még gond lehet az a hibás SD kártya (esetleg betegeskedő SIM kártya). -
Kinga81
csendes tag
válasz
mjani1172 #4792 üzenetére
Szia Mjani1172!
Köszi neked is a választ. Ott tartok, hogy megcsináltam egy gyári adatok vissza állítást.
Most figyelni fogom!
Annyi biztos, hogy leszedtem a Play-ről adobe flash playert, go lanchert, 3d órát, időjárás widgetet, adobe readert, mást nem. És ekkor kezdődött el a folyamat. Én a hozzászólásokból a lancherre gyanakodtam, de lehet hülyeségeket fecsegek.
Ennyi jutott eszembe.
Talán megjavul.
De akkor most az a helyzet, hogy semmit nem szabad leszedni hozzá? -
Hatvan9
senior tag
válasz
Kinga81 #4788 üzenetére
"képernyő felvillanás, a lefagyás, a magától újra indulás, a kamera kifagyás, a csíkozott lefagyott kijelző, a gyenge wifi stb..."
Ez úgy ahogy hogy van nem igaz, vagy nagyon erős túlzás még a lefagyást elhinném de a "csíkozott, lefagyott" furcsa dolgokat már nem.
Ha így van miért nem viszed rögtön garanciába?
-
mjani1172
addikt
válasz
Kinga81 #4790 üzenetére
Ne is buheráld ha nem értesz hozzá. Én sem értek és ezért nem is buherálom.
Ha úgy érzed hogy rossz,akkor szervízbe kell vinni hiszen garanciális.Egy jótanács, ami fontosróbálj arra rájönni mi okozza vagy mikor fordul elő a hiba, hogy el lehessen mondani a szervizesnek.
Lényegesen könnyebb dolga van, ha van egy szál amin el tud indulni.
Én, ha olyan a hiba ami ritka,vagy előidézhetetlen nem viszek semmit szervizbe mert ott úgysem jön elő a hiba és nem tudnak vele mit kezdeni.Ez mindenre igaz nem csak a telefonra. -
Kinga81
csendes tag
Szia!
Én biztos nem állok neki "buherálni" mert csak jobban elrontom. Inkább olyanra bízom aki ért is hozzá. (Legalább is remélem) Hát az igazat megvallva azt hittem én szerencsés leszek, mert eddig nem jelentkeztek hibák.
Semmi esetre sem fogok megválni a telótól, egyrészt mert nincs rá "lehetőségem", másrészt megszerettem minden hibájával együtt. Abban reménykedem, hogy ezek csak kezdeti nehézségek a telefonnál, és lehet orvosolni a problémát. Igazából minden kezdet nehéz, majd biztosan kitalálnak valamit az okosok. Kivárom az idejét.
Addig is kitartás!!! -
Plaza
tag
válasz
Kinga81 #4788 üzenetére
Szia! Egyre pozitívabbak a vélemények jólvan.
Holnap készülök én is venni egyet, már most érzem, hogy mi lesz.....
Maximum recovery menüből tudod wipe-olni a telefont, akkor TALÁN jó lesz, de ha nem értesz úgy hozzá, akkor jobban jársz, ha beviszed a szervizbe minél előbb. Igazából a wipe sem oldaná meg a dolgot szerintem, legalábbis a WiFi jelerőséggét biztos nem. Vidd be szerintem minél előbb a készüléked! -
Kinga81
csendes tag
Sziasztok!
Régen voltam itt, mert vártam a jeleket és türelmesen olvastam a hozzászólásokat.
Hát sajnos beléptem a panaszkodók táborába.
Bejelentem, hogy nálam is elkezdődött 2 hét után a képernyő felvillanás, a lefagyás, a magától újra indulás, a kamera kifagyás, a csíkozott lefagyott kijelző, a gyenge wifi stb... Letöröltem minden programot amit eddig feltelepítettem, teljesen gyári rendszerrel használom, mégis történnek érdekes dolgok. Ezek szerint nem lehet rá tenni semmit, mert megbolygatja a rendszert. Én nem értek hozzá, így nem frissítettem, nem rootoltam, nem cserélgettem rajta semmit. Fogalmam sincs mit lehet kezdeni vele, de szerintem ebből szerviz lesz.
Ha van valakinek ötlete szívesen fogadom, akkor is ha leszúrtok, hogy már megint minek panaszkodok!Köszi előre is!
Üdv: Kinga -
imi0424
senior tag
de nagy nehezen kitudtam kerülni a beáll. v.-t
de azt jelzi hogy nincs lefagyasztva semmi...
most rátettem a zeamot hirtelen de a home gombra nem reagál sehol semmi :/ -
imi0424
senior tag
kellene egyvkis segítség....
csináltam egy factory resetet a telomon és amikor a beállítás varázsót megcsináltam a google accountot visszadobott az alajére factory resettel...
nem töröltem egy gyári launchert sem csak le voltak fagyasztva...
valami ötlet?(még nincs fent a recovery....
ha kitörlöm a beáll. varázslt akkor megoldódik? -
Milo629
aktív tag
Kérdés, hogy melyik szerdán...
______________________________________________________________Amúgy gőzerővel elkezdtem írni az első HSZ-nek szánt hatalmas mindenre kiterjedő valamit, aki akar PM-ben segíthetne, már szinte minden megvan, csak a Gyakran Ismételt Kérdések, és a Széria-hibák részén kellene még finomítani, mert ezeknél tuti kihagytam egy-két dolgot
Az "Eddig miket írtál le?" kérdésekre meg nem tudok válaszolni, mert 5 percenként alakul, amint eszembe jut valami
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
ANDROID??? #4781 üzenetére
Én a WifiManagert használom, pár másodperc alatt látja a jeleket és százalékosan kiírja.
Navinak a 3betűs jött be nekem. -
ANDROID???
addikt
A wifit mennyi idő alatt kellene megtalálnia?
5sec az úgy ok?
4 emeletes több falra a wifitől 1-2 a 4ből a jel az rendben ugye?GPS beállítottam az úti célt, ki is dobja a zöld útvonalat, alul meg kiírva GPS keresése...
Az miért van? Kellene ennek szövegelni mint az autóban a navinak? -
ux1
addikt
válasz
eladogeppc #4777 üzenetére
szerdán
-
eladogeppc
veterán
Mikor lesz ICS ?
-
lacix76
őstag
Hu de unalmas minden nap ezt olvasni,hogy mikor lesz már hozzá valami custom rom meg ICS.
Aki belép a fórumba legalább a keresőbe beírhatná,hogy ICS vagy azt a szót hogy rom.
De a kamera szót is nyugodtan be lehet írni. -
Plaza
tag
válasz
eladogeppc #4772 üzenetére
Nem, ehhez a telefonhoz a töltőn meg a headseten kívül még nincs semmi.
De szerintem várhatunk rá egy ICS-t a közeljövőben, mivel mondhatni ez is tömegtelefon lett, mint pl. Samsung S5230, Nokia 3250, Samsung Galaxy Mini, stb.
(annyira azért persze nem, mint ezek, de nagyon sokat veszik és gondolom csak lesz 1-2 csapat aki gyárt rá valami elfogadhatót) -
eladogeppc
veterán
Van már valami "Mod" ehhez a telóhoz ?
Root, CWM, egyebek ? -
tuningtomi
aktív tag
Na elhoztam a telót a Té-ből.
Főpanel csere azt írták.
Végre tökéletesen működik rajt a Wifi és a GPS is -
ANDROID???
addikt
Olyan progi, nincs? : camera S plus??
Na viccet félretéve, itt korábban azt írta vki. hogy a kamera nem softver miatt nem jó, de szerintem amit telefontól (80E alatt) elvárhatunk ez jó.
Amennyiben ez nem softver miatt lenne nem jó, akkor a gyáritól eltérő progikkal miért sikerül jobb beállításokkal jobb képeket csinálni?
Bár én nem vagyok nagy szakértő a témában...Ja most vettem észre, ha csörög a telefonom akkor a monitor (samsung) elveszi a képet full feketére kb 1-2 secre. Ez miért van? (alca a monitor alatt)
tuningtomi: Gratulálunk!
Valami lényeges pozitív változást vettél észre ezen kívül?
Szoftver verzio (vagy firmvare)??? -
Plaza
tag
válasz
ANDROID??? #4768 üzenetére
igazad van, csak segíteni akartam a tagnak, hogyha nagyon jó kamerát akarna telefonban..
szerintem Alcatelben is csak szoftveres hiba, nem hardveres ez a kameraminőség téma, mivel ugyanaz a kamera van benne, mint S Plusban, az meg tényleg kitűnő képeket csinál.
-
Plaza
tag
válasz
ANDROID??? #4766 üzenetére
A 64 Gb-s 240 körül van a Trénél, ha jól emlékszem.
-
prisz
senior tag
válasz
ANDROID??? #4759 üzenetére
Köszi, sejtettem
Akkor valahonnan levadászom a netről... -
-
Hatvan9
senior tag
Örülök neki, makró képről nem lehet megtudni mit tud.
Sok i4 -em volt eddig, volt amikor más készülék nem is volt mellette, nem csinált olyan képeket hogy ne bántam volna amikor otthon maradt a kompakt gépem.
Az i4s -el már olyan képeket lövök hogy nem sokat nyerek ha viszem a kompaktot is. -
gusthy
veterán
válasz
eladogeppc #4746 üzenetére
Nos, használtam Optimus 2X-et is, meg ilyet is.
A két gép sebessége között nincs számottevő különbség, kicsit a 2X gyorsabb, de normál használat mellett nem releváns.
Az O2X-nek időnként vannak komolyabb akadásai az LG testreszabások miatt, ennél ilyet nem igazán tapasztaltam.
Az Alcatel kamerája sokkal gyengébb az O2X-nél (is), bár szerintem ezeknek a gépeknek következetesen nem valami nagy szám az optikája.
A kijelző egy érdekes kérdés. Az O2X 4"os, ezért aztán nagyobb a ppi érték, kontrasztosabb a cucc. Ez viszont nagyobb méretű, és amúgy elég szépen olvasható. Nekem az Alcatel kijelzője összességében kellemesebb, nyilván egyik sincs köszönő viszonyban se az Optimus Black kijelzőjével (annak meg más bajai vannak).
Amiben viszont egyértelműen az Alcatel a jobb, az az akkumlátor idő, ami nem mindegy, ha folyamatos a net kapcsolatod. -
Hatvan9
senior tag
Az i4 nek nem annyira jó a kamerája, a 4s -nek van komolyabb.
Az lg o2x attól hogy 2 magos nem jobb, olvassátok el az 1.hsz -t, benne vannak a tapasztalt hibák, akinek volt o2x tudja hogy semmit nem számít a 2 mag.
Fényképezés, kijelző minősége picivel jobb az lg -ben, akkuidőben, sebességben! az alca jobb.Illetve custom romok csak o2x -re vannak jelenleg.
Akkor éri meg egy ilyen váltás ha pénz is marad az alca mellett. -
gusthy
veterán
válasz
ANDROID??? #4736 üzenetére
Igen, épp ezt próbáltam kifejezni, hogy 10-15 panaszkodó nem statisztikailag releváns
-
Plaza
tag
válasz
Egyrészt nem éri meg lecserélni, bár gondolom ezt Te is tudod.
Viszont a kamerája nem túl jó, lásd: itt és itt és itt. Szóval ha számodra ez a legfontosabb, akkor nagyon nem ajánlom.Inkább Galaxy S Plus, ami kicsit drágább, de hihetetlenül jó minőségben rögzít a kamerája. Hogyha pedig az sem elég és még drágább telefont szeretnél venni, akkor iPhone 4, aminek kitűnő kamerája van, számos fotós használja azt a technológiájú optikát.
-
qltsar
veterán
válasz
Miért akarod lecserélni? Fényévekkel jobb telefon, mármint az LG.
-
titankahn
tag
válasz
ugye most viccelsz?
-
mjani1172
addikt
Tényleg kéne egy első hozzászólás,mert annak nincs értelme, hogy mindennap ugyanazt leírja valaki.
Szerintem az alap dolgokon kívül le kéne írni azt ami egyébként is két kattintással megnézhető,de mindennap előkerül.( ez a lista legyen indító,és bővítsétek míg valaki megírja)
Mi van a T-s dobozban?
Mekkora memóriakártya jár hozzá?
A fejhallgató agybadugós e?
Mikor lesz ICS?
Lehet e rootolni?
Van e hozzá szilikontok?
Megér -e ennyi pénzt?
Mit lehet még venni ami ennél jobb és olcsóbb? -
prisz
senior tag
Sziasztok! Valaki itt már kérdezte, de nem találtam rá a választ. Meg tudnátok mondani, hogyan lehetne visszavarázsolni az eredeti gyári háttérképet?
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Optimus 2X tulaj vagyok, szeretnék váltani, megunás miatt.
Milyen minőségű ez a telcsi, nagyon szemezek vele.Nekem fontos a kamera minősége a 4,3" és a HDMI is.
Illetve játszani nem nagyon játszom, de néha az is kellAkkustatisztikát tudnátok dobni , hogy mennyit bír ?
Sokat telefonálok, adatkapcsolat állandó....Köszönöm !!!
-
Acsifun
aktív tag
Üdv
Na tehát ma reggel megjött a készülékeddig tökéletes a wifi erős, a képernyő gyönyörűen minöségi Skate-hez képest....eddig nem észleltem semmi rendellenességet
csak 1 problémám van, hogy betettem a régi microSD-m és a fájlkezelöje látja is, turkászok benne és zenét is tudok indítani onnan viszont a zene alkalmazásokba(gyári és mxzing) nem importálja be a zenéket...nemtudom, hogy ez miért van tudtok segíteni?
(nem értem mert az apps on SD is látja milyen appok vannak az sd-n)egy második restart segített neki
-
tuningtomi
aktív tag
Végre felhívtak a Té-ből
Kész a telefonom, megyek is érte
Remélem rendesen megcsinálták. -
nagyfejü
őstag
válasz
Szabina412 #4730 üzenetére
Mert akinek jó az nem panaszkodik , csak olvas és tanul mint én is!!
-
Pug
veterán
válasz
tpeti78 #4732 üzenetére
Nem unja... sajnos. Ezzel szórakoztatja magát 2 hónapja. Ez van, boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen. Talán majd egy félév alatt megunja. Bár lassan kételkedem benne, hogy valóban lenne még ilyen készüléke. Szerintem volt vele egy rossz tapasztalata, lecserélte és azóta itt bohóckodik, mert értelmes emberről nem tudom elképzelni, hogy ilyen "probléma hegyek" esetén ne szervizeltetné a készüléket, de tőle már hallottuk, hogy a szerviz nem old meg semmit se. Kész kabaré.
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
Szabina412 #4739 üzenetére
A jobb oldalán felül a "fém" keret kicsit mozoghat, ha nagyon lötyög akkor szerintem érdemes cseréltetni a telót.
Az alsó 4 gomb világítását nézd meg sötétben, nekem egységesen világít de írták többen hogy csak a szélső gombok világítanak rendesen. -
Szabina412
csendes tag
Hát köszönöm ilyen segítségre és információkra volt szükségem!!!
Még1x Köszönöm mindenkinek aki segített, és azt hiszem megpróbálkozom vele
-
Plaza
tag
válasz
Szabina412 #4734 üzenetére
A lényeg az, hogy ahogy megvetted, rá 3 napra próbáld ki a WiFi-t, valamint a GPS-t és nézd át a képernyőt, nincs-e pixelhiba. Hajtsd rendesen, hátha újraindul. Meg még annyi, hogy tüzetesebben át kell nézni a festést, mert hogyha látsz rajta valami csúnyát, akkor le fog pattogni, ekkor érdemes visszavinni. Komolyabb problémákra igazából nem is hagyatkoztak itt, szóval a nagyobb bajai kb. ennyi.
Nem szeretnék okoskodó lenni, csak segíteni próbálok.
Valamint hogyha mégsem tetszik a készülék, akkor visszaviszed 1 éven (????) belül 3x szervizbe és vagy a 3. vagy a 4. alkalomnál már igényelheted vissza az összes pénzt forintról forintra. Nekem is ezek a terveim, ha meglesz.
Ennyit kibír a Té. is.....
-
ANDROID???
addikt
válasz
Ha T-nél veszed vedd meg webshopon (olcsóbb is) és úgy 8 napod van, hogy el tudj állni a vásárlástól is ha valamiért pl nem tetszik, mindenképp érdemes megnyomkodni egy ilyet az egyik T pontban, de ott sem tuti hogy egy olyan készüléket találsz épp kiállítva amit nem állítgattak el a hozzá nem értők, az is csak arra jó, hogy érzed a látod picit teszteled és ha alapból tetszik akkor megrendeled.
Szerintem sem rossz kis teló ez, lehet hogy van jobb is ennél (mint ahogy rosszabb is), de ha nem akarsz sokat költeni telefonra és ár értéket tekintesz akkor ez teljesen korrekt választás.
Fontos hogy egy tokot vegyél rá, ha lehet valami bőr tokot ami nyitható vagy szilikon tokot, akkor tuti tovább tart a készülék.
Ha sok sms-t írsz ezzel tuti könnyebben megírod mint egy 3,5" kijelzős telefonnal.
Telefonálásnál tök jól hallható a másik fél és amit tapasztaltam, ha fúj a szél is nem zavar be, vagy nem olyan mértékben mint amit a régi vagy a céges telefonomnál.
Gyors is (nekem elég jó), napfénynél is jól látom a kijelzőjét. A fényképek minősége elég jó, nem szabad tőle túl sokat várni NEM fényképezőgép.
összességében rendben van a készülék. Érdemes utánaolvasni a mobilarena.hu tesztek között (de gondolom ezt már megtetted).
Ja és valóban , ha nincs gond a készülékkel az elégedett felhasználók inkább csak olvasnak. -
ANDROID???
addikt
Az még hogy 10-15ember panaszkodott nagyobb problémákra, az nem azt jelenti, hogy ez a típus teljesen lehúzható, a 10-15 ember vigye el szervizbe amíg van garancia. Amennyiben nem viszi nem csodálkozzon ha nem javul meg. Különben pedig a "nagy" márkáknál is vannak hibás példányok ez mindenhol előfordul. (az hogy van aki a "nagy" márkájú telefonját vagy akármijét nem szidja mert égő lenne 100E HUF körüli árú telefont "fikázni" megint egy más dolog) Szóval nem tuti, hogy megéri 2szer annyit költeni egy más márkára.
Ezek a hibák pedig idővel valahogyan orvosolódni fognak, mint pl.: csengőhang elállás..
Személy szerint ha nem tapasztaltam más jelentős hibát, ha más hiba volt a készülék működésében az a play áruházból letöltött nem erre való szutyok prog okozta, de ha ott is a véleményeket elolvassátok látható, hogy sok olyan van ami vacakol pl. az SGS készülékeken is... -
ZozzHUN
addikt
válasz
Nincs gond, irtak sokan jot is, csak nehezebb megtalalni
-
Szabina412
csendes tag
válasz
ZozzHUN #4731 üzenetére
Hát igen!!
Én is úgy voltam h utána érdeklődök h milyen véleménnyel vannak róla, mert nem megy olyan jól h csak 50ezreket kidobjak a semmire. Nekem nincsenek nagy elvárásaim mivel nem vagyok egy nagy telefon szakértő és lehet h nekem mondjuk az apró hibák nem tűnnek fel.
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
ZozzHUN #4731 üzenetére
Rendszeresen olvastam eddig minden eddigi telefonom topikját, de általában csak akkor írtam ha problémám volt és segítséget kértem a többiektől, különben csak olvasgattam.
Gondolom más is így van vele, ezért így innen nem lehet biztosan megállapítani mennyire jó egy teló.
Az eddig leírt tipikus hibákat meg tudja nézni rajt a boltban mindenki mielőtt megveszi. -
tpeti78
senior tag
válasz
Badboys #4723 üzenetére
Tízből kettő? Miről beszélsz? Nem unod még amit csinálsz?
Azért mert Te meg pár hozzád hasonló örök elégedetlen itt éli ki magát, az nem jelenti azt, hogy másnak sem jó, vagy nem jól működik a készülék! Tényleg be lehetne már ezt fejezni, mert unalmas de qrvára! Adjátok el, vagy vigyétek szervizbe, de ne itt károgjatok, hogy így szar, meg úgy szar..... Ezzel van tele a fórum, mert akinek semmi baja a telefonnal, már unja azt bizonygatni.
A sírás megy, de ha megkérdezi valaki, hogy vegyen e ilyet, arra ennyi a válasz nagylelkűen: "Olvass vissza!" , meg "Tízből kettő."
Erre már nem kopik a billentyűzet. Pedig nem így van.
Kiváló ár érték arányú készülék, sokadik droidom. Vannak hibái, de nem vészesek. Sőt, a Galaxy W-nél sokkal gördülékenyebb így is. Ha vásárlás után jelentkezik valami egetverő baj ( nem user error, mert állítom az itteni gondok minimum fele az) , akkor három napon belül cserélik. -
ZozzHUN
addikt
válasz
Szabina412 #4730 üzenetére
Hát nem is annyira érdeke azoknak az embereknek ide írni akiknek nincs semmi bajuk, mert nem számítanak érte semmire. Akiknek viszont bajuk van azok megoldásra várnak
A fórumokat "sajnos" leginkább negatív tapasztalatok megosztására használják az emberek, segítség kérésre, de ez nem is baj
-
Szabina412
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!!
De ahogy olvasgatok úgy látom h többen vannak akik panaszkodnak h nem jó!!
-
gusthy
veterán
válasz
Szabina412 #4721 üzenetére
Többen is leírták : a boltban próbáld ki, illetve az első három napban alaposan nyaggasd meg. Amúgy nagyon jó ár - teljesítmény arányú gép.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
nokiaguru16 #4726 üzenetére
Összeszerelési minőségét illetőleg nem hinném, hogy 3-4 évet bírná egy TPU tok nélkül. Én rádiót hallgattam rajta kihangosítva órákig, és alig merült, szóval szerintem sokáig bírja fülessel is
-
nokiaguru16
csendes tag
Hali
Szerintetek megéri azt a 40-50 000 ft ot amennyiért árulják? Láttam hogy vannak akik ellene vannak akik vele vannak...Zenével meddig birja az aksija? Ha vigyázok rá akkor kibírja az átlag használatot 3-4 évig? Miért nem ajánlatos ilyet venni?
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
Szabina412 #4724 üzenetére
Azért nem olyan vészes szerintem a helyzet.
Vannak kisebb nagyobb összeszerelési és szoftveres hibái amivel együtt lehet élni, attól függ ki milyet fog ki.
3 napon belül tudod úgyis cseréltetni ha nem jó valami rajt.
Konkrétan az enyémen nem jelentkeztek a fent felsorolt szoftveres hibák, csak a wifi-vel és a gps-el volt eddig gondom amit remélem kijavítanak a szervizben.
Ha lesz rá egy jó rom nem lesz vele szoftveresen sem ennyi gond majd. -
Badboys
őstag
válasz
Szabina412 #4721 üzenetére
Pedig,ha vissza olvasol megtudnád válszolni magadnak. 10 böl 2 készülék működik talán úgy ahogy kell. Mint kezdő akkor talán,ha nincsenek túl nagy elvárásaid. Sajnos vannak hibák,és az ICS nem biztos,hogy javítja a hibáit. A fizikai hibákat biztos,hogy nem.
-
Badboys
őstag
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Szabina412 #4719 üzenetére
Szia
olvass vissza
-
Szabina412
csendes tag
Sziasztok!!!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy most tervezem megvenni életem első okostelefonját szemezgettem az Alcatel OT 995-tel. Mondanátok róla véleményt? vagy esetleg valami másik telót ajánlani?? Max 60ezrem van rá!
Előre is köszi!
-
Stoykie
tag
Bocs, az előző hsz-m (#4709) nem peter1300 (#4691)-es hsz-re volt reagálás, hanem ZozzHUN (#4705) hsz-ére.. És ezúton is jelzem ZozzHUN, hogy ment egy PÜ.
-
master90
aktív tag
Sikerült köszi
-
hr2
őstag
válasz
master90 #4710 üzenetére
Pedig ez eléggé egyszerű.:
1, Töltsük le a csatolt zip fájlt.
http://www.mediafire.com/?6dloaixc31oggn2
2, A zip fájl tartalmát tömörítsük ki egy tetszőleges helyre.
3, Telefonon az USB Debugging legyen bekapcsolva (Beállítások -> Alkalmazás beállítások -> Fejlesztés)
4, A telefont normál állapotban csatlakoztassuk a géphez USB kábel segítségével.
5, A kitömörített mappából a SuperOneClick.exe-t indítsuk el (Windows 7 alatt célszerű rendszergazdai jogosultsággal indítani)
6, A programban a jobb felső legördülőmenüből válasszuk ki az "alapwn" lehetőséget.
7, Kattintsunk a ROOT gombra.Persze fent kell, hogy legyenek a driver-ek.
-
master90
aktív tag
Tudtok nekem linkelni egy rendes root le írást a telefon hoz !
Én csak ezt találtam de ezt valahogy nekem nem jó ! -
Stoykie
tag
Én három éve vettem egy lg gt 500-ast, majd fél év alatt hatszor volt szervizbe, szóval kb. egy hónapot volt nálam a telefon és ezek után sem tudták megcsinálni. Erre felkínálták, hogy adnak egy újat, de én mondtam, hogy ez nekem már nem kell és hogy egy km900-ast szeretnék. Ment is a dolog, csak egy kicsit babráltak, mert ilyenkor vissza kell adják az addig befizetett törlesztőt és egy új előfizetést indítanak..
-
Plaza
tag
válasz
mjani1172 #4706 üzenetére
Átfutottam az elmúlt napokban az összes oldalt és több helyen is panaszkodtak, hogy gyengén érzékeli a jelet, ami nem jó. Más ember viszont dicsérte, hogy 2 házzal arrébb lévő hálózatot is érzékeli. Ezért számítok az én készülékemnél is rá, hogy ez nem lesz jó. Első lesz, hogy ezt próbálom ki...
-
espista
senior tag
válasz
szinimini #4695 üzenetére
Kb 20 nap alatt jött meg Hong-Kongból. Méretre passzol. Alul a HDMI lyuk miatt egy kicsit lazább. Alul és felül rátakarhatna a telefonra egy kicsit jobban, de nem nagy gáz. A másodlagos mikrofonnak nincs lyuk fúrva, de azt majd valahogy megoldom. Volt a csomagban egy fólia is,
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest