Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
AeSDé Team #22964 üzenetére
Próbáld meg itt: [link]
-
ORCA58
addikt
Elnézést kérek Fakirr1-től , mert lemaradt egy r betű!
-
ORCA58
addikt
válasz
helixP #22961 üzenetére
57 évesen nem érzem magam nagypapa korúnak, de a tény az tény. Ugyan olyan lelkes és kíváncsi tudok lenni, mint a kamaszok. Soha nem éreztettem mással -nejem is ilyen- , hogy én vagyok a tapasztalt "ÖREG". Lányaim osztálytársai is haverok voltak, akik irigyelték is e miatt őket. Nem a kor számít, hanem az, hogy minek érzi magát az ember, és hogyan viszonyul másokhoz.. Büszke vagyok lányaimra is, akiket 30 felett is 3 ill. 2 gyermek anyjaként tinédzsernek néztek. Lehet nekem is arculatot kellene váltani mint Fakir1 kollégának. A haj már ritkul, de szakáll az nincs és nem is lesz (amíg meg tudom borotválni magam)
-
ORCA58
addikt
válasz
helixP #22958 üzenetére
Nekem is megvan, az akku sajna elég gyatra már. Viszont a képernyőjét sok új alsó kategóriás telefon megirigyelhetné.
3 éves kis unokám szokott rajta játszani, de már neki sem az igazi, mert nem megy el rajta minden játék, ami a Lenovo tableten, így csak akkor jó, ha a tablet nem foglalt. Ha itt van nagy ritkán mind az 5 unoka akkor elő kell venni.
Ilyenek a mai fiatalok! -
ORCA58
addikt
Erről váltottam Huawei Ascend G6-ra. Nagyon jó döntés volt. Nem hittem volna, hogy ekkora előrelépés lesz minden téren. Rendkívül megbízható, jól optimalizált készülék. A fórum sem a hibákról szól.
A GPS tökéletes, nagyon gyorsan talál jelet és még sohasem dobta el. Ez alapján én az Y550-et választanám. -
ORCA58
addikt
válasz
Szabónagymer #22874 üzenetére
Mivel próbálod feltenni? Azt csak a bagyusz blogjában található CWM 6-al lehet. [link]
-
ORCA58
addikt
válasz
Thunderzolee #22850 üzenetére
A leírásból nem derül ki sok minden. Milyen ROM van a telón, milyen Op rendszer a PC-n, de biztos, hogy driver probléma lesz.
Először olvasd el [link] ebből ezt a részt. 5: Meghajtó programok telepítése: -
ORCA58
addikt
válasz
ViktorHUN79 #22720 üzenetére
Elméletileg gyorsabban tölti be a programokat, mert előre lefordítja azokat. Emiatt több memóriát igényel, és nem minden program ART kompatibilis.
-
ORCA58
addikt
válasz
beach head #22581 üzenetére
Nem, megy tökéletesen.
-
ORCA58
addikt
válasz
w.miki #22549 üzenetére
Gondolom az SBP forgó launcherre gondolsz. A kedvedért feltettem a CM11-re mert nem emlékeztem rá.
Szerintem 3 alá nem lehet menni épp a pörgethetőség miatt. Egyébként ha pörgőre állítod, a kiszemelt oldalon hosszan tartod az újat, akkor felfelé húzva ki lehet dobni, Újat értelem szerűen fentről tudsz behúzni.
Más beállításra nem emlékszem. -
ORCA58
addikt
válasz
Silentfrog #22493 üzenetére
stateman-nek majdnem, mindenben igaza.
Gyári rommal úgy működik, de a filmeket 720p-ben képes leadni.
Többször használtam, ONLINE film nézésre, pl HBO-GO-n wifi-n, mert a PC a másik szobában van.
A tapasztalatom a gyári szoftverrel: nem mindig adta át a feliratot, ha volt. Elég idegesítő, ha a szinkronos filmben nem értem, mit mond a marslakó.
Most a legújabb CM10.2-vel kicsit más a helyzet. Nem kell bekapcsolni semmit, elég rádugni a TV-re, és kép el is fordul rögtön. Ezzel gyakorlatilag tökéletes, Csak nem szabad elforgatnia a telefont ha van kép a TV-n, mert akkor hajlamos szétesni ( mármint a kép a tv-n), és indíthatom újra a kapcsolatot, de ez nem nagy probléma, mert úgysem kézben van a teló.
Az MX playerrel is kiválóan működik.
(gondolom azt tudod, hogy csak HDMI képes TV-re lehet csatlakoztatni) -
ORCA58
addikt
válasz
Silentfrog #22454 üzenetére
Az enyém 1,5 éves, és gyakorlatilag majdnem olyan mint új korába. Mindenki azt a márkát szidja, amelyiknél belefut valamilyen hibás darabba. Ha ne vagy játékfüggő,és nem hibás darabot fogsz ki, akkor tökéletes ez telcsi, főleg custom rommal.
-
ORCA58
addikt
Egy jó példa a javításra.
Vagy 3 héttel a javítás után (érintőpanel csere) jöttem rá miért szebb a kijelző képe. 99%-ban megszűnt az oldalsó bevilágítás, ami korábban szinte minden oldalon egy két foltban volt. E miatt kontrasztosabb! A jobb alsó sarokban egy ici-pici ugyan van, de rosszindulat kell ahhoz, hogy észre vegyem.
A kijelző érintése végre egyáltalán nem zavarja a hangot, ami meglehetősen zavaró volt.Az érintő gombok most sem világítanak egyenletesen, most a bal menü gomb lett a legvilágosabb, tehát a panel átláthatósága nem egyenletes.
"Egy baja azért megmaradt. A vastag keret nem lett vékonyabb, ami soha sem tetszett, de már 1,5 éve együtt élünk, így elviselem"
-
ORCA58
addikt
válasz
clouse #22296 üzenetére
Ha jól tudom gyári ROM van a telódon GB vagy ICS. Nekem ICS-vel fordult elő ilyen.
Elsőként egy gyári visszaállítást próbálj meg. Ettől az adatok elvesznek a telefon memóriájából, (programok, névjegyek, naptár....), és olyan lesz, mint mikor vetted, tehát újra be kell lakni. -
ORCA58
addikt
X AKTA jelenség!?
A pc-m egy hónapos Win7 64bit fut rajta. Nem tettem fel rá sem az OTU-t sem drivert, mert a CM romot használom. Csaka Fastboot_ICS mappát másoltam rá ROM-cseréhez Tegnap sajna megint jelentkezett a telefonon a korábbi képhiba. (Sötét, színhibás, csíkos, remegő stb. kép)
Gyorsan visszatettem a decemberi 4.0 mentésemet hogy gariztatni tudjam. A régi appokat gondoltam frissítem, ne legyen gyanús. Hogy ne fogyjon ki a szufla USB-n lógott, de percenként hangosan kiabált hogy kapcsoljam be az usb tárat. Természetesen ezt hiába tettem mert ugyan akkor látta mint meghajtót, de nem érte el a PC. Gondoltam lehúzom visszadugom, hátha nem kiabál többé. Nem kiabált, hanem rögtön felismerte mint Android eszközt és látta az SD kártyát, USB csatlakozás bekapcsolása nélkül.
Másoltam is rá, meg mentettem is róla. Utána újra lehúztam majd visszadugtam, de többé már nem látta az SD kártyát.
Az csak hab a tortán, hogy kb. egy óra múlva visszajött a rendes kép, tehettem vissza CM mentésemet.
Pedig reméltem, ha már vacakol, valami javíthatatlan hiba lesz - bár nagy valószínűséggel szerelés miatti kontakt hiba - és majd sikerül egy kis ráfizetéssel egy újabb telót szerezni. -
ORCA58
addikt
válasz
FirstAndroid #21357 üzenetére
Nekem szintén ezt csinálja. T-s teló Clean ICS
-
ORCA58
addikt
válasz
CsIrKeRaToR #21098 üzenetére
Gyáril ICS frissítés is létezi, de van olyan széria ami nem frissíthető. Főzött viszont több is van. Olvasd el a mélyvíz összefoglalóját.
-
ORCA58
addikt
Egy kis OFF
A Gogle megint újított, ami jó volt elrontotta. Úgy látszik ez az új trendi a szoftverfejlesztők körében. Lásd Skype Opera stb. stb.
(Ha így dolgoznék, már éhen halt volna a család)
A PC-s Google Play-ben az alkalmazásaim egy kupacon vannak. Az is ami telepítve van az is ami régen volt csak kipróbálva. Ha bemegyek az alkalmazásba mindegyiket telepítettnek jelöli. Csak akkor derül ki, hogy telepítve vagy sem, ha rákattintok a telepített gombra. -
ORCA58
addikt
válasz
ToniSoprano #19882 üzenetére
Szerintem ez csak hozzáállás kérdése. Csinálnának maguknak egy mentést amiben ki van cserélve a fájl, és azt tolnák fel mindenkinek.
Az Alca nem hiszem, hogy megnézne egy telefont is javítás után, hogy milyen fájlok vannak rajta. -
ORCA58
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #19689 üzenetére
Kipróbáltam. Tényleg lekapcsolja a képet megfelelő beállítások mellet. De nem érdemes használni. Amire kitalálták éppen ara nem használható. Nem spórol áramot, éppen fordítva. nagyon leterheli a rendszert, felmelegszik a telefon. HBO-GO-t szoktam nézni HDMI-n, de ha lekapcsolom a képernyőt annyira szaggat, hogy inkább állóképek döcögős sorozata lesz látható.
Ha nem figyel az ember rossz beállítás mellet, el lehet sötétíteni úgy a telefont, hogy csak az akku kivétel segít. -
ORCA58
addikt
válasz
ToniSoprano #19736 üzenetére
Lehet olyan tartót is kapni, melyhez egy műszerfalra ragasztható korong tartozik, így nem lóg a szélvédőn.
Megjegyzem még nekem sincs, Ami teszik, az borzasztó drága. -
ORCA58
addikt
válasz
zolo82 #19732 üzenetére
Az kiírja mindig, hogy ingyenes, vagy mibe kerül . Amíg nem adsz meg fizetési módot nem is tudsz fizetni érte.
Net kapcsolattal tölti akkor is, ha PC-n jelölted be a letöltést. Persze a Google-ba be kell jelentkezni hozzá, hogy felismerje a telódat. Wifi ajánlott !Több ingyenest kipróbáltam, de egyik sem működött.
Most a RocketDialt használom. Sajnos nem ingyenes de nem tudom mibe kerül, mert nekem már nem mutatja mivel megvettem. Egy hónapig ingyen ki lehet próbálni. Nagyon sok mindent tud, amit a gyári híváskezelő nem. E mellet még szép is. Már nem tudnék meglenni nélküle. -
ORCA58
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #19685 üzenetére
Úgy tudom nincs sajnos.
A másik gondja, hogy pl. HBO-GO esetén a felirat csak a telefon kijelzőjén jelenik meg. A HDMI nem adja tovább. -
ORCA58
addikt
válasz
Tocika #19332 üzenetére
Ezzel sokat szívtam én is.
Nem tudom mivel mentettél csv-be. maga a telefon is be tudja olvasni a csv fájlt. Ha telefonnal mentetted, vagy ha formátum azonos, akkor minden szépen megmarad. A telefon képeket is menti. (névjegy-> mnu gomb-> importálás vagy exportálás SD kártyára) Nekem mindig van ott egy mentésem.
Amire ügyelni kell: Ha a mentet fájl olyan névjegy nevet használ, ami nem volt a telefonba, akkor a régi adatokat mellé menti az újakat.Másik megoldás -a jövőre gondolva- a MyPhoneExplorer használata.
-
ORCA58
addikt
Itt ajánlottátok a Greenify progit.
Van akinek működik az automatikus hibernálás? Nekem minden a függőben részbe kerül és ott is marad. Onnan csak kézzel tudom hibernálni. -
ORCA58
addikt
válasz
bagyusz #19300 üzenetére
Lehet, belül sem egyforma minden telefon töltő vezérlése pl. más más minőségű alkatrész miatt. Az enyém mindig feltöltötte gyári töltővel 100%-ra bármely rom volt rajta. Viszont az említett autóstöltő, ami 1000mA teljesen megzavarta. Konkrétan nem működött semmi. Össze vissza ugrált a kép, nem akart reagálni semmire stb. még a kihúzás után sem percekig.
Ez az első telefon, ahol ilyent láttam. A mostani Nokia autóstöltő 600mA. T-Mobil oldalán is ez az egy szerepel mint kompatibilis eszköz.
Bármely más webshopban minden töltőnél ott van az OT995, mint minden más telefon. Senki nem gondolja, hogy ilyen kényes szegény teló. -
ORCA58
addikt
válasz
ToniSoprano #19275 üzenetére
Oda felé egyszer sem dobta el. Visszafelé párszor bemondta, hogy megszakadt, de volt, hogy rögtön utána, már jelezte is a helyes útirányt.
Töltő nélkül nem tudom mennyire melegszik hosszabb idő alatt, mert úgy csak pár percig próbáltam bicajjal. Az biztos, hogy az aksit akkor nagyon zabája.
-
ORCA58
addikt
válasz
ToniSoprano #19273 üzenetére
Biztos nem a töltő, mivel kijelző nélkül nem melegszik, akkor sem, ha a GPS megy.
-
ORCA58
addikt
válasz
ToniSoprano #19266 üzenetére
Nem mindegy sajnos. A teló kényes lehet a töltőre. A korábbi autóstöltőmtől teljesen megbolondult a telefon, mig bármilyen más készüléket szépen tudta tölteni.
Más:
Az az érzésem a telefon gyenge pontja fogyasztás szempontjából a kijelzős és annak meghajtó egységei.3 órás úton a navi + MortPlayerel-el zene ment, és kb. 2 óra után olyan forró lett a telefon, hogy lekapcsolt a töltés.
Vissza úton kikapcsoltam a képernyőt. A navi szépen mondogatta a helyes útirányt, a telefon még csak langyos sem lett. Az utolsó 10 percben visszakapcsoltam a képernyőt. Mire hazaértem tisztességesen felmelegedett a készülék. Külön klíma kell neki a hűtéshez.
Azt nem tudom, hogy mi melegedett fel ennyire, de nem kizárt, hogy az aksi nem szereti a túl nagy terhelést. Talán meglehetősen rosszul méretezték az aksit, vagy egyszerűen gyenge minőségű a gyár? -
ORCA58
addikt
Kezdem egyre jobban utálni az Androidot.
Telis-tele van hibával. Ha nem lehetne kivenni az aksit a telókból, hegyekben állnának a szervizekben az androidos telefonok a lefagyások miatt.
Nem képes megjegyezni a csengőhangot. Gondol egyet és lefagy egy app, amit eddig soha . Ha újra indítom persze megy. Sokan írják belassul. Az agyon dicsért memóriakezelése sza..., hiszen egyes progik csak akkor mennek, vagy indulnak el, ha kézzel kilő az ember néhány alkalmazást, és az sem garantált, hogy közben ezek nem állnak le.
Gondol egyet és 2 óra alatt fullra lemeríti az aksit. Semmit nem csináltam, csak feltöltöttem. feltöltés előtt is csak telefonáltam vele. "Szerencse", hogy 15 perc kínlódás után elkezdte tölteni. Azóta sokkal kevesebbet bír.Nem csoda, hogy nejem kinevet, mikor kínlódok vele, hiszen az ő egyszerű Samsung telója soha nem csinál hülyeségeket.
Ne lenne olyan ronda Windows-os telefon kezdő képernyője, biz Isten átváltanék Nokiára.
IPhone elvből nem kellene. Az árát sem éri meg -
ORCA58
addikt
Tegnap alkalmam volt összehasonlítani egy művelődési házban az OT995 wifijét egy Samsung galaxy s advance-ével és egy általam ismeretlen márkájú kis tablettel (ICS 4.0.4 olt rajta)
A Wifi jel a színházterem vége feletti helységből jött. Mindkét telefon csak a terem legvégén érzékelte a jelet, és ott is csak egy jel jelent meg. Samsung galaxy s advance gyakran eldobta a jelet, míg az Alcatel nagyon ritkán.
A tablet bezzeg mindenhol tökéletesen működött. 25 m-rel távolabb mint ahol a telefonok jelet találtak 2-3 jelet mutatott. -
ORCA58
addikt
A HBO GO alkalmazással a trónok harca 3. évad első epizódját feliratosan állítólag regisztráció nélkül meg lehet nézni Pc-n is és telón is a HBO GO app-al.
Ez nálam megy, belépés nélkül, és nem is szaggatott, pedig a Wifi csak 1 jelet mutatott a vasbeton fal túloldalán. kb. egy hete van HBO előfizum, így belépési kódom is, gondolom nem csak e miatt megy.A HDMI kimenetek kifejezetten élvezhető képet ad. A 2,6 Gh-es 2 magos PC nagyon gyenge képet produkál, ráadásul csak Chrome böngészővel nem szaggat durván. Hála a Microsoft SilverLihgt katasztrofálisan sza... programjának, ami a szükségesnél 2-szer erősebb vasat igényel.
H1N1 5.3 fut a telómon.
A Gondom az, hogy a TV-n nem jelenik meg a felirat, pedig a telón látható. Mi lehet ennek az oka. Más feliratos filmnél amit az MxPlayer-rel játszom le nincs ilyen gond. Ki akartam próbálni GB alatt is, de azt írta nem érhető el a HBO szerver.Esetleg valaki ki tudná próbálni ?
-
ORCA58
addikt
válasz
wwenigma #18731 üzenetére
Nekem Samu 32 gigás class 10-es kártya van benne már 3/4 éve de soha semmi gond nem volt vele.
Ami a csengőhang kezelést illeti semmi köze a SD kártyához. Persze ha azon van akkor csak rosszabb a helyzet. Ebben egy nagy sza.... az android. Hiába másolod a rendszer mappába a telefonszámot, akkor is azt fogja lejátszani, amihez éppen kedve van. Hiába próbálok csoportokhoz, más más csengőhangot adni, lehetetlen vállalkozás. van hogy jó, van hogy nem. 10 évvel ezelőtt ezt szinte minden gagyi telefon is halál biztosan tudta kezelni.
Azt is megcsinálta már, hogy keresett egy számot a SD kártyán és azt kezdte csengőhangnak használni. A könyvtár neve az album neve volt, semmi köze a csengőhang mappákhoz.
Az általános iskolában is megbukna az a diák a ezt nem tudná leprogramozni, bár lehet androidban ez lehetetlen. -
ORCA58
addikt
Fakirr1
Le lehet szerelni úgy a készülék hátoldalát, hogy a szervizben ezt ne lássák. Magyarul van csavar valamelyik matrica alatt?
A telóm néha produkálja az alábbi hibát. [link]
Ez korábbi fotó, most H1N1 5.3 van rajta azzal is előjött már.
Ekkor ez a maximális fényerő, és a színek sem tökéletesek. Itt korábban olvastam, hogy valószínű rosszul van bedugva a kijelző csatlakozója. Egyszer volt szervizben, újra húzták. De nem ez a hiba. Van hogy hetekig nem csinálja, aztán előjön, de pár óra, vagy egy-két nap után megjavul. Nem szívesen vinném be, mert egyébként tökéletesen működik minden rajta Úgyis csak újra húznák, vagy mire sorra kerül már megint hibátlan lesz,
meg félek, csak elrontják azt is ami jó. -
ORCA58
addikt
válasz
vigyed #17798 üzenetére
Az nekem nem szimpatikus!
Egyébként ugyan úgy, ahogy az alap androidos névjegyekben is be lehet állítani, melyik fiókhoz tartozó névjegylistát akarod látni. Mindet, vagy csak egyet-kettőt. A menü tovább gomb után az első sor!
Nem egészen értem miért jó hogy az Androidos teló több fiókot szerint tud névjegyeket kezelni, ha ez csak gondot okoz! Nálam legalábbis ez történt.
Kíváncsiságból kipróbáltam a Google szinkronizálást (bár gyűlölöm a felhő szolgáltatásokat), után lett az egy fókból 3. "Telefon fiók" "Google fiók" és "Phone fiók" is. Ezek pedig jól megzavarták a névjegy listámat, akkor is, ha csak egy listát akartam látni. Volt olyan név amit vezetéknév szerint, volt olyan amit keresztnév szerint tett a listába (stb.), bármit is csináltam. Nagy nehezen kiirtottam a nekem feleslegeseket, most csak egy van, rendesen is működik. A Google pedig üres!
A mentésemet az SD kártyára teszem, plusz a Pc-n a MyPhoneExplorer-el szinkronizálom.Én biztos soha többet nem szinkronizálok a google-val. A naptári bejegyzéseim felét is simán eltüntette!
-
ORCA58
addikt
válasz
vigyed #17748 üzenetére
A play-ről letölthetők különböző híváskezelők "Caller" . Mivel én is utálom az ICS híváskezelőjét és a telefonkönyvét is beleástam magam a témába. Sokat kipróbáltam ,de fele nem is működik, a másik felem meg csak akkor, ha éppen kedve van.
Rátaláltam a RocketDial-ra. 10 napig ingyenes, az idő alatt sikerült kiismernem és beállítanom az ízlésem szerint. Meg is vettem 874 pénzért.
Komplett program, telefonkönyv és híváskezelő egyben, ráadásul (szerintem) szép is. Kivéve a kék ikonjait.
Sok bejövő hívás kezelő felületet lehet választani, de van bejövő és elmulasztott hívás képernyője is.
A tapasztalatom az, hogy mindegy melyiket híváskezelő programot használja az ember, az eredeti nem tűnik el a rendszerből. Előbb az jelenik meg, és azután az új. Lényeges, hogy az új ne "előzze" le az eredetit, mert akkor vagy fel sem ébred a képernyő, vagy nem lehet a hívást fogadni. Több programmal ez elő is fordult.
A RocketDial esetében állítható ez az érték. Nálam 1,5 másodperc a jó. Alvó telefon esetén gyakorlatilag fel sem villan így az eredeti hívóablak. Ha a képernyő be van kapcsolva, természetesen egy pillanatra látszik.
Ami még lényeges szempont, hogy ennél az összes hívás közbeni funkció elérhető, a többinél ez nem, ott vissza kel menni a régi ablakhoz. Gondolok a billentyű kezelésre. Sőt plusz funkció is van benne, a jegyzetkészítés.
Eddig nagyon elégedett vagyok vele, remélem ez így is marad. Ebben is van olyan funkció, amin még lenne mit fejleszteni, de ez az alap használatot nem befolyásolja.
Ez az: [link] -
ORCA58
addikt
válasz
Jani910625 #17378 üzenetére
Arra figyelj, ha gariztatni viszed, előtte tedd fel a szolgáltatódnak megfelelő gyári ICS-t!
Itt megtalálod. [link] -
ORCA58
addikt
-
ORCA58
addikt
válasz
ANDROID??? #17169 üzenetére
Ennek egy könnyített változatát vette meg az ALCATEL, azért néz ki másképpen. Kevesebbet is tud.
Az eredeti fizetős, elég húzós az ára. [link] -
ORCA58
addikt
Az egy napos kieséssel ízelítőt kaptunk abból, mit jelenthet, ha a most "divatos" felhőszolgáltatás nem működik rendesen. Nem hiába utálom.
-
ORCA58
addikt
válasz
dgyuri0123 #16948 üzenetére
Milyen launchert buktál? Az SBP-re gondolsz? Azt ki lehet venni a GB mentésekből. Letöltesz egyet, ha még nincs, és custpack.ext4.tar-ból a custpack\app\withlibs könyvtárból kimásold a SPB_0330_v1041_EMEA_default.apk-t s telepíted a telódra.
-
ORCA58
addikt
válasz
ANDROID??? #16665 üzenetére
Néha segít, ha a megemlíted a média bevonásának lehetőségét.
Már jártam így, más termékkel, az is igaz, hogy már vagy 15-éve. -
ORCA58
addikt
Szinkronizálni akartam a névjegyeket a Gmail-el, de ez lehetetlen feladatnak bizonyult. Bár a Gmail-re a telefonról kerültek fel az adatok, szinkronizálásnál megháromszorozza a telefonon a bejegyzéseket, pedig összességében nem sok változás volt a névjegyzékben. Megpróbáltam törölni a Gmailt, de így sem tudom szinkronizálni, mert ekkor a telefonról letörli a kontaktok 2/3-át.
Meg lehet ezt valahogy oldani, hogy ne keverjen össze mindent? Sajnos minden más mentés elfelejt valamilyen adatot. (csoportok, fényképek stb. stb.)Gondolkodom az ICS frissítésen úgy, hogy a kontaktok és telefon felvétel programot lecserélem.
Próbaképpen feltettem a francia ICS-t. Sajnos azon nem működik rendesen a HD Full Screen Caller ID vagy a Ultimate Call Screen HD. Pl. Egyiknél sem lehet képet beállítani. A T-s ICS-n ezek futnak rendesen? A gyári megoldás nekem nem tetszik.
E mellet pl. az Asphalt 7-et sem lehet elindítani rajta, és gondolom sok mást sem. Ez csak a francia ICS hibája?
A GB-n ezek minden hiba nélkül futnak. -
-
ORCA58
addikt
Visszajött a pár hónapja jelentkezett kijelző problémám. Megint csíkozott sötét lett és vibrált. Anno a szerviz csak újrahúzta azt mondták attól lett jó! Jelenleg francia ICS volt rajta Visszatettem a GB-t a szerviz miatt, meg reméltem jobb lesz. Nem lett. Most kb. 1 óra elteltével bekapcsoltam, megint jó. Ha ilyen, előbb utóbb végleg elszáll.
Majd 2 hónapos ICS használat után is állítom, sokkal barátságosabb a GB felülete.
Nekem sem talál frissítést, pedig 2 hónapja jelezte GB frissítést, ami akkor nem ment fel? -
ORCA58
addikt
válasz
helixP #13871 üzenetére
Mikor én jártam iskolába, még az egyetemünkön sem lehetett angolul tanulni, csak oroszul és németül. Mellesleg napi 16 óra munka mellet (hétvégéket is beleértve) elég nehéz lenne időt szakítani nyelvtanulásra. A túlélésért folytatott harc "sajna" fontosabb.
Ha tetszik ha nem, az ország a 30 éves lemaradását nyelvoktatás terén még nem tudta pótolni és a többség még mindig csak magyarul beszél, bár az előrejelzések szerint a magyar is sajnos a kihalófélben lévő nyelvek közé sorolandó! Talán az ilyen gondolkodásmód miatt!Bocsi, az off miatt, de ezt muszály volt leírnom!
-
ORCA58
addikt
A francia ICS-t használom mióta elérhető. Azóta nem kapcsoltam le, tette a dolgát. Most viszont fura jelensége produkált. Szép lassan elkezdett lassulni. A névjegyek 5-10 másodper alatt jöttek be, az appok ablakváltásai között elgondolkodott hosszabb rövidebb ideig. Megnéztem a futó appokat. 4 db minimális memória használattal. A gyorstárazott app is csak pár db volt bent, ennek ellenére 40 MB volt a szabad hely. Ha igaz a kiírt elfoglalt memória, akkor 150 felett kellett volna lennie. Gondoltam ez a "világ legokosabb memóriakezelőjét" tartalmazza, majd megoldja maga a problémát. Megoldotta. Jó, hogy nem gyújtotta fel a lakást! Kb fél óra múlva mikor kezembe vettem tapasztaltam, hogy a telefon az asztalon felforrósodott, a bekapcs gombra nem reagált, csak az aksi ki-be segített. Ez alatt a szinte full aksit 15%-ra merítette. Az elmúlt egy héten csak telefonáltam és néha megnéztem a netet, e-maileket Semmi nem volt bekapcsolva csak csak a 2G hálózat ment.
Azóta megint hiba nélkül megy, bár lehet visszateszem a GB-t mert ennek utálom a felületét (telfon felvétel, névjegy stb.), és nagyon hasznát sem láttam eddig. A fő változás ami engem érintett az a rosszabb fényképező funkció. -
-
ORCA58
addikt
válasz
nbukta77 #11173 üzenetére
Igen csak úgy néz ki! Kíváncsiságból megpróbáltam és feltettem qltsar korábbi T-s mentését is, azt sem engedte frissíteni, lefagyott. Mérgemben feltettem a francia ICS-t, amivel eddig amit próbáltam azzal elégedett vagyok, bár helyenként nem tetszik a színe, de ez van, ezt kell szeretni.
-
ORCA58
addikt
válasz
Heimdallr75 #11132 üzenetére
Soha nem használtam task killer-t, felesleges, többet árt mint használ. Az pedig az én hibám, ha nem vettem észre, hogy a GB alatt is meglehetett ezt nézni. Az viszont tény, hogy a BATERY MIX szerint futottak olyan alkalmazások "ha úgy tetszik erőforrást használtak, ami az akkut merítette" melyeket nem én indítottam és semmi szükségem nem volt rá. Vagy a BATERY MIX mutatott marhaságot.
Egyébként az egésznek semmi jelentősége, ha jól működik a teló. -
ORCA58
addikt
válasz
Heimdallr75 #11077 üzenetére
Ha figyelmesen elolvasod, éppen ezt írtam én is.
Mindig azt mondták a hozzáértők, hogy a GB alatt a futó szolgáltatásokban betöltött app-ok nem használnak erőforrást. Ez nagy részt igaz is volt, de több app ha tetszett ha nem betöltődött és futott is.
Most pedig elkülönülve látni is, hogy melyek futnak és melyek nem!tpeti78 Lehet, csak én voltam figyelmetlen? Ha visszakerül esetleg a GB jobban megnézem ha nem felejtem el.
-
ORCA58
addikt
A naptárnál az átvett bejegyzéseket nem engedi szerkeszteni, csak az újakat.
Visont gyorsan lehet mozogni minden irányba, ami a GB-ben nekem nagyon nehézkes volt.
Aksi 9 órakor lett levéve a töltőről, most 82%. Nem sokat piszkáltam.
A gyorstárazott és futó szolgáltatások közt különbséget tesz. Így látszik, hogy bizony futhat olyan program, amire nincs szükségem. E miatt néztek sokunkat hülyének korábban!
-
ORCA58
addikt
válasz
helixP #11041 üzenetére
Az tény, hogy a személyes véleményem, de attól még nem tetszik. A körhintával az volt a legnagyobb bajom, hogy fehér (ha nem nagyon világos a kép akkor szürke) és világoskék volt a Widgetek alapszíne. Sajna ebben is visszaköszön ez a páros.
tpeti78 Jó legyen fekete, -bár nem annak látom- de a kis betűk pl. a "Munkahelyi" szöveg nem fekete.
Ez csak azért írtam le, mert ez engem zavar, számomra csalódás!A Widget beállítást közben megtaláltam. Mindenre gondolta, csak erre nem.
Egyébként eddig szépen gördülékenyen megy, komoly problémába nem szaladtam bele. Bár a névjegyek megviccelte, nem tudtam telefonálni egyes neveknél, mindig a Skype vagy Telefon választás jött fel, hogy válasszak alapértelmezettet. Kiválasztottam, utána semmi, majd kb. fél óra múlva jó lett magától
Tetszik a rugalmasabban kezelhető névjegye pl. több dátum adható, és át is nevezhető.
A GPS a panel ablakban most nem jön be, ami GB alatt ment. Kint még nem próbáltam.Az adataimat a GB alatt ClodBackuppal készült mentésből állítottam vissza. A programok is szépen települtek, így kevesebb volt a dolgom.
-
ORCA58
addikt
ICS első tapasztalat. Helyenként esztétikailag, ergonómiailag visszalépés. Szürke alapon szürke betűk a névjegyben? Röhej. Annak örülök, hogy legalább eltérő a szürkeségük. Öröm lesz nézni napsütésben, ráadásul a világos háttér jobban igénybe veszi a szemet. Szépek a széthúzott lapos fejű rokonaim a névjegyzékben!
Sok mindent nem találok, remélem meglesz. pl ikonok elhelyezése az asztalon. Csak a programok indítóikonját sikerült produkálnom, a többit (Névjegy) nem.A Wifi jobb se de rosszabb sem lett mint a GB-ben. Görgetéssel nem tudom mi a baj nekem tökéletes.
A tálca alján ott a T-Mobile H.
Majd nézegetem. -
ORCA58
addikt
Töröltem, majd újra letöltöttem a 2.3.6-010 01 frissítést. Most sem települ. lehet valami fura verziót rakta fel a szervizben e miatt van gondom?
Egyébként mennyi ideig tart ennek a frissítése? -
ORCA58
addikt
Nekem is megjött a 2.3.6-010 01 frissítés, de a dög nem települ. Lekapcsol bekapcsol, majd eltűnik az induló kép, majd halványszürke lesz és úgy marad.
Csak aksi ki segít. És minden kezdődik elölről. -
-
ORCA58
addikt
Idegesítő ez a sok sírás az ICS miatt!
Ti azt hiszitek ez olyan mint a vajaskenyér. Levágom a szeletet megkenem megsózom és kész. Ha így működne, még kenyérpirítón is ICS futna!
Kár, hogy nem ti foglalkoztok ezzel.
EGÉSZ BIZTOSAN MEG TUDNÁTOK CSINÁLNI HATÁRIDŐ ELŐTT ! -
ORCA58
addikt
válasz
eladogeppc #9526 üzenetére
-
ORCA58
addikt
Miután megint téma volt.
Kíváncsi lettem mit mutat a szerviz után.
Qudrant : Elsőre 3256 másodikra 3639 felesleges appok leállítva 3747Antutut : Elsőre 3752 másodikra 3889
-
ORCA58
addikt
válasz
Athos123 #9082 üzenetére
Az eredeti zenelejátszók csak a Media könyvtárában található zenéket látja. Az SD kártyán ott van a Music könyvtár. Abba tedd a zenét. A többiben a csengőhangok vannak.
Ha máshol tárolt zené akarsz, akkor le kell töltened valamelyik komolyabb zenelejátszót.
Az SD kártyát pl. fájlkezelőben kellene látnia, mint egy pendrive-ot
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Mikrotik routerek
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest