Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabiBlue
csendes tag
Sziasztok!
Elromlott a telefonhoz adott fülhallgató jobb oldala, egyáltalán nem szól. Ezt is lehet garanciáztatni, vagy csak magát a telefont? -
GabiBlue
csendes tag
Alig szól a telefon hangszórója telefonáláskor, épphogy csak nagyon halkan hallani, amit mond a másik. Ezt okozhatja az, hogy h1n1_v4 van fent? Vagy esetleg nem lehet állítani valahol, hogy hangosabban szóljon? Vagy ez hardveres hiba?
-
GabiBlue
csendes tag
Más nem találkozott még azzal a problémával, hogy felrakja a Holo Lockert, és amint ki- és bekapcsolja a telefont, nem megy fel a hálózatra, nem működik a home gomb, kifagynak a programok? De ha letörlöm a lockert, azonnal működik minden, abban a másodpercben kéri is a pin kódot, amint letöröltem.
-
GabiBlue
csendes tag
Az ICS-ből kiszedték a Google-féle Hírek és időjárás programot vagy csak én nem találom?
-
GabiBlue
csendes tag
A simát. A v4 miben jobb amúgy? Meg még azt szeretném megkérdezni, hogy most ugye hogy már nem a gyári rom van rajta, így programokat törölni meg fagyasztani hogy kell? Mármint nem azt, hogy sima alkalmazásokat hogy törlök le, hanem amiket ugye csak így rootolva lehet, érted, hogy mondom
-
GabiBlue
csendes tag
Megpróbáltam feltenni a h1n1 romot, de ahogy indítanám el, nem megy tovább az ALCATEL onetouch my world in one touch feliratnál... Teljesen elrontottam a telefont?
(((
-
GabiBlue
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést a low kérdésért, de ezt a custom ics dolgot fel lehet rakni t-mobile-os telefonra is, amin ugye nincsen gyári ics? -
GabiBlue
csendes tag
Szerintetek a Camera360 vagy az lgCamera a jobb? Nem igazán használtam még egyiket sem.
-
GabiBlue
csendes tag
Valami tokot nem tudtok esetleg hozzá? Ebay-ről még nem rendeltem, máshol nem lehet hozzá kapni?
-
GabiBlue
csendes tag
Most adtam le a tmobile-nál a rendelést
Olvasom már egy ideje a fórumot, remélem nem fog csalódást okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Mikrotik routerek
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest