- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimy.net
csendes tag
Francba, meg sem fordult a fejemben
Mindenesetre köszönöm, hogy végre egy normális fórumba akadtam, ahol egyből nem azzal kezdik, hogy leskalpolnak a válaszokban
-
csimy.net
csendes tag
Sziasztok!
Sokak számára valószínűleg egy elég bugyuta kérdést fogok feltenni, de remélem valaki megtisztel egy válasszal
3 hete boldog tulajdonosa vagyok a telónak, amivel a legnagyobb problémám, hogy T-mobil függő
Régebben sok telót függetlenítettem (és itt nem csak a hálózati feloldó kulcsos verzióra gondolok), de ebbe beletört a bicskám.A bugyuta kérdés a következő: létezik olyan ROM, ami függetlenné teszi ezt a készüléket, vagy felejtsem el itt ezt a megoldást (mint pl. a Blackberry-knél)?
Az előbb CWM-el felszaladt rá egy független ROM, de ugyanúgy kéri a feloldókulcsot, ha másik sim-et akarok belerakni. Függetlenítőkóddal valamiért a francnak se akarja feloldani, ezért úgy gondoltam Hozzátok fordulok valami tippért.Előre is köszönöm a segítségetek!
üdv, csimy
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Formula-1
- Autós topik
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- YouTube
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest