Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz xeon forever #6226 üzenetére
Teszteltem, azzal is ugyanez a hiba, illetve volt jobb lapban is a vga, azzal működött rendesen... Én a memória modulokra gyanakszom. Ezek vannak benne: [link] Ebből a Kingston HyperX KHX1600C9D3/2G adatlapját nem lehet megtalálni a Kingston oldalán. Ez a legrégebbi memória. A másik három 1333/1.5v, ez viszont lehet, hogy nagyobb feszt igényel. Érdemes lehet megpróbálni 3 modullal, hátha, bár nem tudom, hogy egyáltalán elindul e három modullal a lap, lehet, hogy csak a kettőt szereti. Mindjárt kipróbálom.
Ami még érdekes lehet, hogy elvileg azóta van ez a probléma, mióta xeon-ra váltottam. Nincs már meg a régi cpu, hogy teszteljem azzal is. :S Lehet, hogy hibás a processzor MHC-ja? Csináltam rajta Intel tesztet, de azt mondta mindenre, hogy okés. A másik lehetőség, ami még eszembe jutott, és nem igazán ellenőrizhető, hogy amikor beszereltem az új xeon-t, akkor ESD szétverte a lapot, esetleg a PCIE foglalatot. Erre mondjuk kicsi az esély, mert a CPU-t szereltem, de gondolom, hogy jobban hozzáférjek a dolgokhoz, kiszedtem a videokártyát is.
Tulképp az már nem pozitív, hogy szűkült a kör, mert elfogytak a lehetőségek. Fogalmam sincs, hogy hova tovább... Ugye én eladni szeretném ezt a lapot, nem venni még alkatrészeket, hogy tovább tesztelgessem. Mondjuk ilyen állapotban családon belül ment el töredék áron. Lehet megnézem másik játékkal is, aztán ha azzal megy, akkor így marad. Dirty bomb-ot ajánlotta egyik ismerős, kipróbálom azzal ma este, ha lesz fent valaki a szervereken, aztán elkönyvelem, hogy az origin meg a bf4 a hibás. Esetleg még tudok beletenni egy sound blaster hangkártyát is, azt úgy emlékszem lepasszoltam annak idején bátyámnak. Szóval ha audio probléma, akkor az is kiderül majd elvileg.[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Windows 11
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest