Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chaser
legenda
én 100kg vagyok és izadok, 80 kg-osan is izzadtam, sőt gyerekkoromban voltam 60kg, akkor is, nem tudok róla h igénytelen és ápolatlan lennék emiatt...
ha nálad 11 perc mire "összeszedi magát", egyet jelent, te az it-hez nem értesz, max szomszédtól hallottál róla
nagyon érdekes, még a régi t60-om is "összeszedte magát" ssd-vel 1 percen belül
szerk:
jelenlegi gépem régi w7-tel bekapcs gombtól számítva 35 másodperc múlva már "chrome képes", nem, nem alatatásból, hanem hidegen...3. gen ivy -
Tim82
félisten
Ugyanúgy kellemetlen egy meetingen, hogy bekapcsolsz egy Thinkpadet, és 11 perc kell neki, míg összeszedi magát (tudom, mert van, céges, már csak a polcon porosodik), vagy kiveszed a táskádból a maced, felhajtod a képernyőt, beírod a jelszót, és kb 5mp múlva használhatod a géped. (Tudom, hogy egyik alvás állapot, másik kikapcsolás, de a Thinkpad (T520, Windows 7) alvás állapotból vagy nem állt fel, vagy el se aludt, és olyankor felmelegítette a táskát, és lemerítette az akksijait, Macbook meg 3 hetet (papíron 30 napot) kibír alvásban. )
Erről csak annyi jut eszembe, hogy ez nem hardver-, hanem szoftverprobléma. Hogy ez most a Windows 7-é vagy a Lenovo Power Manager-é, vagy a felhasználói beállításokkal van gond, nyilván nem tudom megmondani, de a T520-szal egy generációba tartozó X220-am Linuxszal (Ubuntu MATE LTS) és SSD-vel biztosan nem csinál sem 11 perces boot-ot (inkább 30 mp körülit/alattit, beleértve az ujjlenyomatolvasón történő ujjlehúzást is), sem a sleep-pel nincsenek ilyen problémái: fedelet lecsukva kb. 2-3 mp alatt "alszik", fedelet felnyitva ugyanennyi idő alatt ébred (+ ujjlenyomatolvasós login ilyenkor).
Az X220-szal sem Win 7, sem Win 10 alatt nem emlékszem amúgy 1 perc feletti bootidőkre, igaz, én a kezdetektől SSD-vel (bár pár hónapja Linux-only a gép), 16 GB RAM-mal használom.
Felesleges a fentiekből bármilyen, a hardverre, brand-re stb. szóló mélyen szántó következtetést levonni.
-
t72killer
titán
"bekapcsolsz egy Thinkpadet, és 11 perc kell neki, míg összeszedi magát"
erre találták ki a hibernálás funkciót

a 11perc ultrabrutál, a lassan 10éves, egymagos atom procival szerelt eeePC-m is talpon van <2perc alatt (win8.1). Kínai Thinkpadem nem volt soha (és nem is lesz), Dell és HP üzleti laposok vannak a családban, ott is sallangtól megszabadítva, a gyári katyvasz helyett tiszta win van rajtuk. nulláról indulás <1perc, alvásból 2-3mp. Hibernálás nem mértem - az ugye a kikapcsolás egyik változata és nem fogyaszt akksit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Tudományos Pandémia Klub
- Társasjáték topic
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt egy Macbook Pro-ról írom...