Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
zolee001
üzenetére
köszönöm a tippet. Végül AWS lett belőle (nekem egyszerűbbnek tűnik, és flexibilisebbnek), de nagy megelégedéssel használok egy 8GB-os 2 magos rendszert óránként 30 forintért.
Mivel tanulásra használom, csak akkor indítom el, mikor szükségem van rá. Mégse kell vennem új macbookot közel egymillió forintért. Így elég a mostani 4 éves 8GB-os macbook továbbra is.

-
boost
veterán
válasz
zolee001
üzenetére
Lehet feltölteni egy vmdk fájlt, és ott készíteni egy virtuális gépet, ami azt használja merevlemezként?
Én is vacilálok, hogy 3 év után jól jönne egy erősebb MBP, 16GB memóriával, de csak különleges helyzetekben kellene, virtuális gépekhez.
Syl: no offense, csak elmeséltem én is a példámat neked.
-
TBMC
addikt
válasz
zolee001
üzenetére
köszi!
aláírom, hogy win vonalon is vannak erőművek, nekem is volt, több is. imádtam a gépeimet DE nekem a windowsból lett elegem... biztos jó, de nem nekem. és ezt is le is zárnám, teljesen mindegy ki mit preferál, van amit szeret, kész. abban/azzal dolgozik ennyi.(egyik kollégámnak ilyen gépe van: Asus ROG GX800VH, és minden nap mosolygunk, hogy egész lassan áll fel, szedi össze magát hibernálásból, bármikor. mondjuk neki már annyira nem őszinte a mosolya, mert full reinstall után is e képp működik. nem a hardverekkel van a gond, magával a winnel...)
illetve, hogy sznob vagyok-e vagy sem: ez már egész személyeskedés szitu. ebbe most nem mennék bele ha nem harakszol. maradjunk annyiban, hogy szerintem alap, hogy szituációhoz megfelelően öltözködik fel az ember. Nem a ruha teszi az embert, az így igaz. viszont ez igénytelenség és tisztelenlenség a másik féllel szemben.
Chaser: gondolom desktopról beszélünk.. tudom, vannak jó gépek, ismét csak ezt tudom elmondani. de nekem a windows a gyengém. azon nőttem fel, a mai napig néha használnom kell, de köszönöm, én nem kérek belőle.nekem abból lett elegem mikor 1-1 nagy update után nem kapcsol be a gép, gondolkozik, hogy felkeljen vagy ne. összeomlik az app, a win... hiába bármilyen atomerőmű, de tényleg, ha a win/appok nincsenek megfelelően optimalizálva. hisz teljesen jól mondtad a macet nem nagy kunszt optimalizalni, hisz minimalis cfgre kell. de legalább működik, feláras, nem is atomerőmű. de ez van, just works. (persze a mac osnek is vannak sz@rságai, nem vagyok elvakult, bármennyire is annak tűnhetek ez irányban...)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byintek Love U14 Projektor
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mivel tanulásra használom, csak akkor indítom el, mikor szükségem van rá. Mégse kell vennem új macbookot közel egymillió forintért. Így elég a mostani 4 éves 8GB-os macbook továbbra is.