Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Sajnos ezek bevált technikák, nekem is első ránézésre a gumi kiképzése se tünt túl tartósnak.
Én amondó vagyok próbálj ki egy slash 4x4-et e mellett és rájössz nem a vaktába ajánlotta a kolléga a slash-t.
-
SoulReaver
veterán
válasz
maximilian4
üzenetére
"Miért nem az én használtamat vette meg annyiért?"
Üzletelni sem úgy kell, hogy hitegeted az eladót, majd a topikba benyögöd, hogy te már mást megrendeltél...
Na mind1, ez a te bizonyítványod.
Az, hogy vettél egy noname rc-t 90-100k-ért, az megint egy olyan dolog, hogy hagyjuk...
Én egy korrekt gépet ajánlottam, amiben nem kell cserélni semmit, jár hozzá pót alkatrész, stb... Alkatrész ellátásban is élen jár a traxxas, én amúgy 1x cseréltem rajta első lengőkart, azt is egyből rpm-re... Na de mind1. Én túl vagyok ezeken a kezdő szarságokon... -
üszök
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
A Traxxas szerintem pont nem profi cucc,de ebbe most itt ne menjünk bele.
Van még a losin kívül pár márka amit érdemes venni, ez tapasztalat. A legjobban akkor jársz ha versenyzőtől veszel autót. Valszeg rendesen karban lesz tartva és gány mentes lesz.
Nekem is van Maverick 1/10 buggy azért tartom mert gombokért lehet cuccokat venni hozzá.Segítek én szivesen ha kell. Először tanítsd össze a távot a szabályzóval, utána programozd be a szabályzót. Ha jól nézem a videóban akkor valami Hobbywing szerű cucc van benne,azt gombról jól lehet állítgatni. Punch csutira timing minimumra had menjen.
Ha tényleg HW cucc akkor tudja a 3,4 Volt fesz levágást ami nem hátrány mert nem nyírod ki az akut. Állítsd be a szervó végállásokat,nézd meg jó olaj van e a telókban, nézd meg a futómű jól van e beállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Van még a losin kívül pár márka amit érdemes venni, ez tapasztalat. A legjobban akkor jársz ha versenyzőtől veszel autót. Valszeg rendesen karban lesz tartva és gány mentes lesz.