Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
válasz
SoulReaver #4827 üzenetére
Haló! Ne hazudozz légyszíves. Jóval hamarabb le lett írva. Még be is lett linkelve mit vásárolok. Meg privátban sem írtam konkrétumot, nyugodtan másold be. A másik meg, hogy te írtál nekem privátot, én meg írtam hogy meggondolom. Pont ezzel a szóval. Azért ne beszéljünk félre. Nem hitegettem senkit. Noname cucc. Már ahol. Attól még lehet jó. Aki meg azt írja hogy próbáljak ki egy slastht. Jó. Hozza nyugodtan. Kipróbálom. Aztán ő is próbálja ki ezt és alkosson véleményt. Talán akkor alkothat, de így a semmibe beszélve. Én legalább nem alkotok véleményt olyan dologgal kapcsolatban amiben nincs tapasztalatom. Elhiszem hogy jó a slash, elhiszem hogy ráköltöttél egy fél csilliót már. Nyugodj meg, el fogják vinni. Én meg majd privátban nyagadtom azt, aki felajánlotta a segítséget. De nem véletlenül zengenek ódákat a "tipikus magyar mentalitásról" és nem véletlen létezik ez a közhely.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest